Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    29. Srpanj 2020. 08:24

3540g i 50cm ovo je zlatna sredina, bas mi to jučer pedica rekla, Marin se isto noćas rostiljao pa se probudio oko 3 jer se ukakao inače spava čitavu noć odavno pa je imao tako nemiran san i nitko se nije naspavao kako treba. Ova vrucina nam se zavukla u stan 🙄 jedva čekam subotu da odemo na more

Valkris
    29. Srpanj 2020. 13:16

Moj je malo manji i laksi od Marina, ali on meni ne izgleda debelo uopće.. Malo nogice jedino ko miselinko i to je to. 
    Dobio je temperaturu ipak 🥴 stavila sam mu cepic.. 
    Mi smo se preselili na selo kod svekrve, 20ak km od zagreba.. Nisam mogla podnijet onu vrucinu i 5 kat bez lifta i buku i tako.. Skupilo se svega.. 
    Pa lakse i te vrucine podnosimo tu. U kuci nije tako vruce ko u stanovima.. Ja malo upalila klimu i evo zaspao mazac.. Dosta je nervozan bas.. 
    Ali proci ce i to :)
    Ma vruce je i njima i po noci. Ne znam ni kak da ga obucem za spavanje 

Julie
    29. Srpanj 2020. 15:39

🤞🏼 Da je to to i da neće vise imati temperaturu, super da ste pobjegli, znam ja sto je visoki kat bez lifta 🙄
    Mi mu ostavimo samo bodi jer je bas vruće, klima radi ali nam stan ide u U i spavaća soba je na drugom kraju pa ne stigne tamo ohladiti a sobe nam gledaju na zapad i onda sunce pici

Valkris
    29. Srpanj 2020. 16:28

Odspavao je 2 i pol h. Nikad nije toliko. Preznojio se. Sad je super raspoložen 😉 i nema temp 😁
    E tak je i nama bilo, stan u U, klima u dnevnom i to postavljena tak da ni ne puse prema sobi. A sobe na zapadu. Pa pici fino cijeli dan sunce. 
    Ja mu isto ostavim samo bodi, ali pred jutro bude tu bas hladno pa mu na nocnom hranjenju hlace obucem.. Mozda mu je hladno pa se vrpolji 🙈

Julie
    05. Kolovoz 2020. 22:57

Hej curke, kako ste? Šta ima? 
    Mi smo na moru i uživamo, još smo u grču nakon svega, ali svakim danom sve je manje napetije. Pazimo da se ne prehladi pa se nismo kupali danas jer je dosta puhalo, zato smo otišli u shopping i uživali.

Valkris
    07. Kolovoz 2020. 09:23

Mi evo kod mojih opet 😁
    U nedjelju cemo na more na tjedan dana. Taman su rekli vrućine 😅
    Krenuli smo s kasicama, tikvicu dva dana papao. Navalio, presladak je. Danas jos tikvica, sutra tikvu planiram ubaciti. 
    Malo su ga jucer zubi mucili, ali inace je dosta dobre volje tu na selu. Svi ga maze paze nose 🥰🥰
    Mogu mislit da se ne mozete opustiti.. Ali bit ce sve ok to 😁

Julie
    10. Kolovoz 2020. 20:26

Lijepo, iskoriatite svo vrijeme sad dok možete i ne dođe jesen i kiše. Kako je sa zubicima? Jel izašao koji? Mi smo u ned došli s mora, on urla iz petnih žila kad ga se vadi van iz vode 🤣
    Brojimo sitno do prvog rockasa i do vrtića 🙊
    Sara kako si ti? Mališa? Šta ima?

Valkris
    19. Kolovoz 2020. 10:35

Julie

Lijepo, iskoriatite svo vrijeme sad dok možete i ne dođe jesen i kiše. Kako je sa zubicima? Jel izašao koji? Mi smo u ned došli s mora, on urla iz petnih žila kad ga se vadi van iz vode 🤣
    Brojimo sitno do prvog rockasa i do vrtića 🙊
    Sara kako si ti? Mališa? Šta ima?

Vratili se s mora, opet cemo ici za 10ak dana..
    Znaci nema zubica vani jos ni jednog.. 
    Kak ste vi? 

Julie
    20. Kolovoz 2020. 12:28

Evo puno slinimo, neka mala temperatura nas pratila 2 dana i prepala naravno 😔 čini mi se da će opet zubić. 
    Pripremamo se na veliko za ročkas i vrtić jer se nećemo okrenuti i evo nas.
    Idemo na more i mi opet ali onako na 3-4 dana pa ćemo tako loviti vikende još do početka rujna i onda smo tu.

Julie
    20. Kolovoz 2020. 12:28

Kako ide papica? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.