Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    08. Veljača 2020. 00:39

Damnarex Cestitam dragicka 😍 velim ja da Leder jest grub ali stručan.
    Valkris meni su ti Avent grozne, jednom dali jer smo dobili uz izdajalicu, sin mi se tako ispovratio ali dobro, svakom pase nekaj drugo. Ako ne budeš zadovoljna sa Avent probaj dr. Brown  😉

S@r@
    08. Veljača 2020. 01:18

I cure mmoj vodenjak puko upravo...malo idem lec pa cu lagano bo...lijepo si mi rekla cuvam mjesto🤝😂😂😂

S@r@
    08. Veljača 2020. 01:32

Neizmjerno me trta jer nisam bas spremna kolko god sam mislila da jesam,nis me ne boli jos pa ajde barem to al se sva tresem lo sibica i nemrem to kontrolirat...😂

Julie
    08. Veljača 2020. 01:35

Zašto leći? Lijepo se spremi i pravac. Sretno i tebi 🥰

Julie
    08. Veljača 2020. 01:37

Sve je to normalno, strah, uzbuđenje. Ma nisi svoj  😂
    Samo polako i znaš i sama da će sve biti kako treba 🥰

S@r@
    08. Veljača 2020. 01:52

Eto sve obavila i sad laganini put pod nogee..curi ko oz kabla nema sumnje 😂😂
    Lagani bolovi al oni blagi blagi pa sad cemo vidit

S@r@
    08. Veljača 2020. 03:44

Prognoze ne bas bajne.
    Pl voda curi ko iz kabla,cervix jos niie skroz skracen,iza je dosta pa ono trajat ce kazu,zatvorena.
    Dobila sam gel sad sam u boxu i cekamo da se skrati ,otvori za pocetak..eto dugo ce bit al iz boxa nejdem dok ne rodim xD..
    Muz oso kuci naravno pa cu ga kao zvat ...
    Do mene zena jedna rada,bome super je jos,cuje se koji aaa blagi i disanje..
    Mene bolucka al to je jos nis kolko sam skuzila ni nije trud ili jako jako blag .do 30 ak dode dobro sam rekla xD

Valkris
    08. Veljača 2020. 07:53

Jutro curke, 😊
    sara??? Nadam se da se mazis vec s bebicom 🥰🥰

S@r@
    08. Veljača 2020. 08:36

Mos mislit hahah...😂 da bar
    Tek ce me u pol 10 pogledat,hopsam po lopti,trudove ocitava al neke kolko vidim do 60 pa neke blage 30.nisu oni jos istog inteziteta ni cesti pa me strah.sad kad mi vele da jos nisam otvorena poludit cu..
    Vrijeme mi leti ludo al zato kaj me jos tolko i ne boli i nez oce ostat tako al svi trudovi su mi samo u ledima..

Do mene je zena jedva rodila isss od 4 je bila ful otvorena jadna i onda ju rezali pa sivali i to kad sve cujes malo se uplasis da ti velim.

Posjete mogu bit,jos nisam zvala muza jer bi umro ovak ak ide ,necu do ponoci jedino ak me zdripaju xD

Valkris
    08. Veljača 2020. 09:42

Sretno sara 😘😘😘😘
    Ja evo cekam pregled, kaos im je kazu 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.