Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    07. Veljača 2020. 13:59

Ma da,kod mene jesu te kontrakcije.bas bi sljepila sliku al me j...ovaj program nikak mi sifru poslat da se registriram panpreg tog postavim...probavam😂😂😂bum uspjela ...mislim pise u nalazu da nema trudova tako da sve je jasno samo te kontrakcije su bas ceste kod mene i bome ih osjetim jer vidim da mi se trbuh sav stegne i to kod mene tako svaki dan 😂😂😂😂😂😂 sprema se 

S@r@
    07. Veljača 2020. 14:04

https://postimg.cc/w1D5wfh0

S@r@
    07. Veljača 2020. 14:05

Brdasca mala..ali da daleko je to od siljaka 😂..dok sam skuzila uopce kak stavit hahah plausa😂😂

Julie
    07. Veljača 2020. 14:10

E da, to je pripremno. 
    A ovo ti je brdo, znaci linija se penje i onda je gore neko vrijeme (trud) i onda padne i bude dole i onda se opet penje Itd izgleda co Copy paste

S@r@
    07. Veljača 2020. 14:14

E super hvala ti sad mi je to jasnije,jer nista ne tumace samo poslije pogledam iz nalaza kaj pise,vise pricaju o cervixu...
    Vidla sam kod cura kak trud zgleda pa cu znat ak i meni bude ..
    Moram jos provjerit ko dela u pon.od dr.
    Danas pusem pilates loptu i zabavljam se😄

Valkris
    07. Veljača 2020. 14:16

Ne kuzim zast recimo meni crta krece od 0 pa akace do 100, a tebi krece od 60?
    I jel ti bebac spavao na ctgu? 

S@r@
    07. Veljača 2020. 14:20

Pa to je i mene bunilo hahha inace mi je do sad od 0 kretalo.prosli put nis trudovi ,ni kontrakcije,predprosli isto kontrakcije od 0 al slave neke do 30...sad gledam zato sam stavila sliku..
    Mozda je bio aktivan ,nisam osjetila gibanje vec samo to stezanje trbuha i lagane bolove u ledima od jutra al to mi zna bit pa prode,nis strasno,vise ko pred virozu kad te kosti trgaju

Julie
    07. Veljača 2020. 14:28

Zato sto nekad sonda nije namještena “dobro” ctg nije pouzdan način jer eto kad sam ja imala prave i jače trudove pokazivalo je 30 sto i sami doktori kažu da ctg nekad može lagati 😂
    Ctg može bilježiti i jako micanje bebe ono, kad te bas bebica opali a on zabilježi kao kontrakciju tako da velim kad dođu oni pravi to se ne da fulati, zato već za 5 min onog lista kaj bilježi vidiš i sama ko laik, tak da ne morate brinuti.
    Cerviks, ah da, ti često doktori vele onako medicinskim rječnikom i onda ideš doma i misliš se kaj je ovaj sad tu rekao, clanak prsta, dva cm ušće Itd 🤪
    Ugl zamislite si balon 🎈
    Cerviks je ulaz, odnosno na balonu onaj vez da ne ide zrak van, u trudnoći je oko 4 cm dug i štiti bebu da ne dođe do prijevremenog otvaranja/ poroda.
    Kako se trudnoca bliži kraju on se počinje skraćivati, tj gubiti te svoje cm i onda kad nestane odnosno otvori se tad si spremna za porod i onda se čeka bebicu da se spusti u porođajni kanal i kreće tiskanje. 
    Nadam se da sam pomogla 😚

S@r@
    07. Veljača 2020. 14:40

Ma svaka cast,ni dr.nije bolje rekla hahahaha...
    Doslovno kad idem s pregleda mi nis nije. Ekad jasno sa tim uloziv za prst hahhaaha al kod anatomije to cak i znam sta je di je hahhahah,to sam proucila 😂😂😂😂,nesto poso nesto citala i eto ga haahahah...😂😂😂

Mozda fakat nije namjestila bas dobro,
    Ma da nema sanse oeglaju trudovi a da je na 30.hahhaaha a dobro bitno da se zna kad krene i to je to😄😄😄

S@r@
    07. Veljača 2020. 15:38

Kaze sad susjed da sogor nije mogo sa zwnom na porod jer kao c.virus pa nedaju.  Koji k? (Mozda je tata kinez😂zezam se)Bas se nadam da nece bit tak jer ono znaci podrska puno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.