Sara, nadam se da je gotovo 🥰 cekamo javljanje 😃
Meni ctg ocitavao trudove svakih 10 minuta pravilne. Dosao je neki drugi primarijus isto pogledati (bio je i onaj hodzic od jutros, mali deblji s naocalama) i pitali jel sta osjetim. Ne. Jel živim blizu. Da. Mozete doma jer im je mala guzva na odjelu. Reko hvala. Hahah
I sad lezim doma. I cekam vijesti od sare 🥰🥰
Damnarexx kako se vi snalazite?
Ajde super, i ti za vikend imas bebicu :D 🥰🥳🥳🥳
A evo bas sam na zimske napisala..sve je dobro samo me zeza to dojenje naravno😅
Sara sigurno se maziš s bebicom, vidim na Merkuru je ludilo sto 😁😁😁😁
Valkris sretno i tebi i javljaj se
Damnarex kako si ti, kako je bebica? ❤️
Mozda ti i julie moze dat koji savvjet za dojenje...
Ma nista ja ne osjetim te trudove, oni me svi gledaju ko da sam luda.. Zato je zvao drugog primarijusa sta da rade sa mnom 🤷♀️
A s obzirom da imam trudove vec 2 tjedna sudeci po ctgu, ne bude moj bebac tak skoro van 😂😂
Blazeni Bog da sam zdurala..
Rodila sam u 19 i 56..mali 3050 i 50 dug..
Borba 19 h al zbilja evo gotovo je ..nemam jos ono kao moj je i najlijepai iskreno al je lijepa beba nit smezuran nit bio plav igdje.
Malo su me zarezali iako kao nije trebalo al im se cinilo da krvari visoko pa niau znali jel unutra pa da nebi bila poderana ipak je bilo malo i tak..boli poslije dole al nije tak grdo ,epiduralna je bilo odlicna,bez tog nebi na dripu od 15 mogla durat..svaka im cast,osoblje je vrhunsko ❤
Javim se sutra pa cu se pozabavit malo s vaasim temama kaj ste pisale..
Zelim svima dobru noc
Mozda ti i julie moze dat koji savvjet za dojenje…
Ma nista ja ne osjetim te trudove, oni me svi gledaju ko da sam luda.. Zato je zvao drugog primarijusa sta da rade sa mnom 🤷♀️
A s obzirom da imam trudove vec 2 tjedna sudeci po ctgu, ne bude moj bebac tak skoro van 😂😂
Ak si u pol 18 bila na ctgu gore cula sam te hahhah a i ti mene.nisam se derala al se cuo koji aaa i sssss..
Bilo je ludo vec polako tj disanje je bilo napeto..
Nadam se da smo otvorilo sezonu i da budes i ti,nek ne osjetiss to je super al evo dokaz sam da ctg nije bas uvijek ekstra.moji su trudovi i od 38 na dripu bili ono jebeni za poludit,a rodila sam kad su bili tipa 40 ..rijetko koji 70..
Nek sam mozes durat ovak kao ja i bomba i nase dvije prethodnice..
Sara je sigurno tu negdje blizu nas :) odmara jadna krepana.
E ja sama u sobi ..bezvezee..19 h muke al ajde mir
Sara je sigurno tu negdje blizu nas :) odmara jadna krepana.
E ja sama u sobi ..bezvezee..19 h muke al ajde mir
Blago ti see. Mi smo u šestici :) na bebacu ce ti pisat br sobe ako ne znas.
Čestitam!! 🥰🥰🥰🥰 Rađanje se racuna od pucanja vodenjaka?
Aa blizu si,3 sam xD hhaahaa
Hvalaa😄😘
Kako vama ide?
Ak racunam od prvih trudova onda da jer su me odma trudovi poceli blagi a kad sam tu dosla isto al nis otvorena,preslabi..
Ugl nez kako je tebi nemrem se sjetit kaj si rekla ima kakvih savova kod tebe ?(ak se ne varam isto 2)?
Sortiraj odgovore
Najstariji