Bas mi je drago to cut,jos malo i bude i bolji period,vocke i razne fine stvari..mljac🙄😄😄😄
Bome gadno,tog sam se plasila da ne dobim od macke..
Hvala bogu pa je iza tebe 👍 covjece kad uzmem u obzir da nemres ni voce sirovo onda ni mlijecno nis..svaka cast ,i onda jos zgaravice unatoc odredenoj prehrani..pa kaj si jela onda?!
A jela bi neke stvari koje su izazivale žgaravicu ali onda kasnije pila sodu bikarbonu i jamnicke na litre 😂😂😂😂
Toksoplazma je isto opasna. Ma joooj stalno nekaj paziš, sad će nama zubići pa puzanje pa pazi da se negdje ne udari pa ovo i ono 🙈🙈🙈🙈🙈
Uuu veselo bu sa zubicima ..slatke brige kazu😄
Uspikes se naspavat uz sve to?
Oooo jamnicka ke najbolji prijatelj.nikad nisam to pila al sad drzim pored kreveta hahhaaha...nek si si nesto i priustila nekad uz sve kaj nisi smjela jest,jos si sad gruntam pa bilo je ljeto ono obilke svega voca itd...skidam kapu
Evo mene. Rodila danas u 14.30..namucila se posteno, beba se nije htjela skroz spustit u porodajni kanal. Koma....zasivena vanjska 5 sava unutarnja 1 il 2 nisam ziher. Rekla sam rezite samo da ide van jer sam mislila da cu umrijet... Sve se previse oduzilo.
Bebica super za sada, 3350 i 51cm duga
.
Ekipa na Merkuru super, primalja takodjer, jedino sam otpratila tamo 2 il 3 smjene haha u pocetku bila Zana i smucilo mi se😪 al ae brzo je otisla..pa je dosla neka starija s kosom do ramena smedje/crvenom, jako glasna i simpa...al je u 12.30 morala ic na seminar i tu me preuzeo Leder🙄 ja poludila, al na kraju je ispao skroz okej i normalan :)
A porodila me neka mlada primalja Ana, super curka. Super sestre, sestra Biba..maa svi osim jedne anestezilogice koja mi je bila🙄 crnokosa...bahata i bezobrazna.
Budem probala redom komentirati
Meni cw svekrva doc/dolazit tih prvih par tjedana..
Za kapi zapisano, hvala Julie
Za bocice imam aventove, one kao imaju neki dodatak za anti colic...
Hrana.. Dakle, mene zgaravica probudi po noci i moram povracat. Ne pomaze ni soda ni rennie ni donat ni nista.. Pazim da ne jedem svw to zbog bakterija, pa przeno, zacinjeno, cokoladu😭😭😭, citruse.. Uzas.. Znaci jedem posni grah i nezacinjeno sve.. I ubije me zgaravica 🤷♀️
I nekak si mislim isto kad rodim budem zderala sve sto nisam (pizze, cevape, zacinjeno)... Mos si mislit... Bebacu ce smetat... Jos malo patnje.. Al ok 😊
I da, slijedi i poslije "borba".
Evo mene. Rodila danas u 14.30..namucila se posteno, beba se nije htjela skroz spustit u porodajni kanal. Koma….zasivena vanjska 5 sava unutarnja 1 il 2 nisam ziher. Rekla sam rezite samo da ide van jer sam mislila da cu umrijet… Sve se previse oduzilo.
.
Ekipa na Merkuru super, primalja takodjer, jedino sam otpratila tamo 2 il 3 smjene haha u pocetku bila Zana i smucilo mi se😪 al ae brzo je otisla..pa je dosla neka starija s kosom do ramena smedje/crvenom, jako glasna i simpa…al je u 12.30 morala ic na seminar i tu me preuzeo Leder🙄 ja poludila, al na kraju je ispao skroz okej i normalan :)
A porodila me neka mlada primalja Ana, super curka. Super sestre, sestra Biba..maa svi osim jedne anestezilogice koja mi je bila🙄 crnokosa…bahata i bezobrazna.
Čestitam 🎉🎉🎉💞💞💞🥰🥰🥰
Evo mene. Rodila danas u 14.30..namucila se posteno, beba se nije htjela skroz spustit u porodajni kanal. Koma….zasivena vanjska 5 sava unutarnja 1 il 2 nisam ziher. Rekla sam rezite samo da ide van jer sam mislila da cu umrijet… Sve se previse oduzilo.
.
Ekipa na Merkuru super, primalja takodjer, jedino sam otpratila tamo 2 il 3 smjene haha u pocetku bila Zana i smucilo mi se😪 al ae brzo je otisla..pa je dosla neka starija s kosom do ramena smedje/crvenom, jako glasna i simpa…al je u 12.30 morala ic na seminar i tu me preuzeo Leder🙄 ja poludila, al na kraju je ispao skroz okej i normalan :)
A porodila me neka mlada primalja Ana, super curka. Super sestre, sestra Biba..maa svi osim jedne anestezilogice koja mi je bila🙄 crnokosa…bahata i bezobrazna.
Čestitam 🎉🎉🎉💞💞💞🥰🥰🥰
Thank youuu😁
Cestitam i ja ti se divim sto si izdurala tako dugo...zeno pa ti si zmaj🎊🎉🎊🎉👣👣👣👣👣
U soku sam,mislila sam ti vec rodila oko 9 najkasnije...
Neka si docekala svoje zlatooo da je zdravo i sad je to iza tebe,drz ze jos malo i domeka....
Ajmeee kad cujem da povracas pa ja sam jos super onda💪
Jedem cevape i tesku hranu sad pred kraj jer me bas trazi a cijelu tr.sam jela samo voce i povrce xD...
Pa do kad su ti dali epi? Mislim nisi se valjda frkala u boolovima do tih 14 i 30...zao mi je za tu anesteziologicu:/ malo suosjecanja u tim trenucima ne skodi
Ne povracam svaki dan, al ono svakih tjedan recimo me bas strga.. Inace preživljavam sa Rennie, ne znam sta bi bez njih al trudim se ne jest nest sta bi mi moglo smetat, cevapi bi me ubili. Cevapi 😍😍😍😍 jedva cekam pojest cevoseeee rekla sam vec muzu da ce mi ih donijet u rodiliste skupa s napolitankama. Inace nisam fan slatkog, al me tak trazi napolitanke i pojela neki dan i krepala po noci hahaha
Damnarexx jel bebica a tobom sad?
Sortiraj odgovore
Najstariji