Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    09. Veljača 2020. 06:23

S@r@

Aa blizu si,3 sam xD hhaahaa
    Hvalaa😄😘
    Kako vama ide?
    Ak racunam od prvih trudova onda da jer su me odma trudovi poceli blagi a kad sam tu dosla isto al nis otvorena,preslabi..
    Ugl nez kako je tebi nemrem se sjetit kaj si rekla ima kakvih savova kod tebe ?(ak se ne varam isto 2)?

5 šavova i 2 unutarnja 😭😭 uzas..ko sestar hodam..ima kod tbe?
    Julie dobro smo, navikavamo se, nadam se danas doma pa cu bit 100 put bolje😍😍
    Besana noc..jedva uspijela sat i pol odspavat.

S@r@
    09. Veljača 2020. 06:30

U jebatee.da te utjesim nisam ni ja bolje s hodom hahhaa,jos kak nemrem nis za bolove jebeno me boli tu se prevrcem ko princeza na zrnu graska xD

Bebica plakala puno?
    Covjece ti vev domeka idess opaaaala💪👍 bas dobro 
    Vizita i oko 12 kuci😄😄
    Jesi uzbudena?

S@r@
    09. Veljača 2020. 06:34

Kod mene je 4 unutarnja i 2 vanjska sava i nisam skuzila al na usni imam dva sava jer me zagrebao bebac noktom ak sam shvatila.izletio ko avion haha.

Valkris
    09. Veljača 2020. 08:45

Cestitam Sara 💞🥰😍💞💞
    Mene su oko 18 spojili na ctg u unutarnjem hodniku (ne onaj kod vrata odmah) i cula sam poneki 'aaaaa' hahha
    I super sto si bila solo u sobi da odmoris malo od maratona 19h 🤦‍♀️🤦‍♀️ svaka cast
    Ma i ja kazem da taj njihov ctg nije neko mjerilo boli nego zatezanja maternice i naravno da svi isto ne osjetimo 🤷‍♀️
    Ja sam isto uzasno spavala, zgaravica me mucila, sanjala gluposti jos... Pun je mjesec pa valjda utjece 😂😂
    🤞🤞 Da idete doma danas. 
    Sara, jesu ti doveli bebaca? Polako krece zaljubljivanje? 😍
    E da, u kojem trenutku ti je muž dosao i jel mogao bit s tobom od pocetka trudova npr/cim te dovezao? 

Damnarexx 🌺
    09. Veljača 2020. 11:45

S@r@

U jebatee.da te utjesim nisam ni ja bolje s hodom hahhaa,jos kak nemrem nis za bolove jebeno me boli tu se prevrcem ko princeza na zrnu graska xD

Bebica plakala puno?
    Covjece ti vev domeka idess opaaaala💪👍 bas dobro
    Vizita i oko 12 kuci😄😄
    Jesi uzbudena?

Bit ce svakim danom sve bolje :)
    Pazi, nemoj se zakasljat ili kihnut..imala sam feeling da ce se sve raspat dolje.
    -
    Taman rekli na viziti mozete doma, i nakon 1h ulazi drugi doktor i kaze da je na granici bili rubin i da bi om da ostanemo pa ujutro ponovimo nalaze. Ja se slozila, radi malene naravno. Ej dode mi da placem 😪

Valkris
    09. Veljača 2020. 13:08

Damnarexx bolje da ste pod nadzorom.. Sta ti je jos jedan dan naspram ovih 40 tjedana koje si čekala da se upoznate 😍😍
    Bit ce sutra sve oke i ici cete domeka 😊😊

Damnarexx 🌺
    09. Veljača 2020. 14:00

Valkris

Damnarexx bolje da ste pod nadzorom.. Sta ti je jos jedan dan naspram ovih 40 tjedana koje si čekala da se upoznate 😍😍

Ma naravno, nije to upitno..nego eto tesko mi pada. Valjda jos i hormoni🤦🥺

Damnarexx 🌺
    09. Veljača 2020. 14:28

Valkris

Valkris

Cestitam Sara 💞🥰😍💞💞
    Mene su oko 18 spojili na ctg u unutarnjem hodniku (ne onaj kod vrata odmah) i cula sam poneki 'aaaaa' hahha
    I super sto si bila solo u sobi da odmoris malo od maratona 19h 🤦‍♀️🤦‍♀️ svaka cast
    Ma i ja kazem da taj njihov ctg nije neko mjerilo boli nego zatezanja maternice i naravno da svi isto ne osjetimo 🤷‍♀️
    Ja sam isto uzasno spavala, zgaravica me mucila, sanjala gluposti jos… Pun je mjesec pa valjda utjece 😂😂
    🤞🤞 Da idete doma danas.
    Sara, jesu ti doveli bebaca? Polako krece zaljubljivanje? 😍
    E da, u kojem trenutku ti je muž dosao i jel mogao bit s tobom od pocetka trudova npr/cim te dovezao?

Ja sam se izgubila u svemu ovome, sorry. Ti si zaprimljena u bolnicu? Ili? 
    Meni su rekli da zovem dragog kad mi jr puknuo vodenjak u 1 ujutro..pa dok smo obavjli klistir blabla i onda je došao u 3 u rađaonu i bio samnom do 3 popodne. 

Valkris
    09. Veljača 2020. 15:50

Ne ne, ja sam ti doma i cekam 😉 isla sam jucer 2x gore na pregled 
    Joj super, ja isto hocu da on bude cijelo vrijeme sa mnom

Julie
    09. Veljača 2020. 16:10

Sara cestitam 🥰
    Damnarex znam da si tužna sto je normalno, treba ti mir i želiš kući sa bebicom ali bolje onda pričekati još dan pa eto. Sve za naše bebice.
    Moj je isto pri otpusti imao malo povišen ali eto išli smo kući. Brzo ćete i vi. Taman da ti Valkris dođe u sobu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.