Sad drip na 12 oce stavit…e sad ce tek pocet xD…jao ljudi od 3 sam tu tek 3 prsta tj jos uvijek
Ja sam zavrsila na 17 dripu. Drz se, i razmisli za epi..krenut ce se šusat nenormalno..a zasto trpit bol🤦
Drip 12 tek sam na 6 i to je dr.rasirila inace bi jos 4 bila ..epi je oki zbilja pomaze al i tad mi traju bolovi al ih mogu prodisat.
Mislim ds necu jos dugo i od tog sam ocajna i sva u strahu...bozee dok se jos i spusti beba pa kako cu izdurat pojma nemam
Ljudi jos nist..jedva 6 dr.rasirila.epi je druga doza i osjetim trudove al lakse prodisem...drip na 12 jos...agonija bez kraja a di je 10 cm i spustanje...phhh.komaa.placem po malo iz ocaja da cu dugo jos i da ce boljet pun k
Mila nemoj očajavati, znam da dugo traje i da si i umorna i obeshrabrena ali može se u trenu pocet otvarati zaista tu nema pravila.
Držim 🤞🏼 da se sto prije otvoriš i da se porodi bebica ❤️
Molitve se vase isplateee...8 je sad i nadam se da ce na 10 brzo al onda jos da se spusti jer je visoko beba..❤❤ da ovak bude do poroda mila majka ak mi prestane epi ja cu urlat xD
Hvala vam na bodrenju i zao mi je sto ne odgovaram na vase poruke..budem kad uspijem fokus na to
Slicna situacija kao i kod mene..drzi se i skupljaj snagu! Pokusaj se ne derat jer od tog nemas nista samo je gore.
Ja dobila cimericu nisi bila dovoljno brza 🙈
Sretno i da bude bolje nego meni!!
Eee sad bi vec mogla roditi :D
Sara javi se da se pozdravimo prije nego odem doma :D
Sara, nadam se da je gotovo 🥰 cekamo javljanje 😃
Meni ctg ocitavao trudove svakih 10 minuta pravilne. Dosao je neki drugi primarijus isto pogledati (bio je i onaj hodzic od jutros, mali deblji s naocalama) i pitali jel sta osjetim. Ne. Jel živim blizu. Da. Mozete doma jer im je mala guzva na odjelu. Reko hvala. Hahah
I sad lezim doma. I cekam vijesti od sare 🥰🥰
Damnarexx kako se vi snalazite?
Sortiraj odgovore
Najstariji