Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    07. Veljača 2020. 18:25

Ja se nadam da odmara jer je premorena i da je proslo bez carskog....
    Moj muz ima pravo 5 dana bit doma kad se bebac rodi (mislim da je tak u vise firmi) i za sad mislimo da uzme GO kad bebac bude mjesec dana i krenu grcevi.. 

S@r@
    07. Veljača 2020. 18:25

Ee to sam si bas gruntala i ja...
    Toplo se nadam da je s bebicom i da se dopka s rodbinom nego d aje bio carski ...evo to jedino...
    Necemo znat dok se ne javi al sam d aje sve dobro 

S@r@
    07. Veljača 2020. 18:27

Valkris

Ja se nadam da odmara jer je premorena i da je proslo bez carskog….
    Moj muz ima pravo 5 dana bit doma kad se bebac rodi (mislim da je tak u vise firmi) i za sad mislimo da uzme GO kad bebac bude mjesec dana i krenu grcevi..

Nije ni to losa taktila...moj ima samo 3 dana,negdje je 7 u drzavnom npr.pa sad ....al dobro ce mi doc i odma u pocetku jer je moja mama bolesna pa neznamo kakav bude ishod,imam sam svekrvu a ona radi u bo.pa je isto pitanje kako ce ona moc sl.dobit...
    Hrabra sam pa mislim da cu moc pohvatat sve al nemres to znat,nisam radila 6 mj i vise neznam kak je kad si budan nocu i tak u navratima xD..

Julie
    07. Veljača 2020. 18:30

Za grčeve budete vidjeli, toplo preporucam kids relief, homeopatski pripravak na bazi kamilice, zaista radi svoj posao i možeš ga davati i preventivno. Sto manje Espumisana i Waye i ostalih gluposti jer u toj maloj dobi crijeva nisu formirana i onda natrpani djecu svačim i tek im je onda kaos u bušici. 

S@r@
    07. Veljača 2020. 18:37

To je kao neki sirup?caj?
    To kupis u ljekarni?
    Nekako sam se pouzdala u espumisan al mi je jedna mama neki dan rekla da ono nis od tog..
    Probat cu izbjec odredenu hranu ,za slucaj da necu dojit imam i bocice one koje su bas namjenjene za sporo hranjenje da ne dode do grcica i u obliku bradavice tako da mogu kombinirat isto jer sam citala da obicne dude imaju drugaciji oblil pa se bebe brzo na njih naviknu i onda neznaju vise na bradavicu i odbijaju ju...
    A naglo cicanje mlijeka i ulazak zraka iz dojke jbg nemres sprijecit mozda ako skuzim kad previse povuce pa da polozaj prilagodim....

Julie
    07. Veljača 2020. 19:10

Espumisan i Sabsimplex su za grcice odnosno da se razbije taj zrak i da se lakše isprduckaju. 
    Meni osobno ništa spektakularno i ne samo meni. Nekako se najbolje pokazalo s tim homeopatskom pripravcima.
    Imaš te kapi kaj sam napisala i granule, ista stvar samo je ovom brza primjena jer se granule prvo moraju otpiti a to traje nekih 20 min. Ovo čim place daš i mir je kroz koju minutu. 
    Imaju ih bolje opremljene ljekarne ili on line pa kaj ti pase.
    Mi nismo imali puno problema jer smo s tim brzo rješili i kasnije naravno davali preventivno ili ako mi nekad plakao posto ne kaka redovito sto je isto normalno kod dojenje djece ugl kapi su spas.
    Sto se tiče bočica ja sam na Dr. brown i one su najbolje jer imaju patentirani sustav u bočici, imaju mnogi proizvođači također ali oni imaju nešto drugačije i to su patentirali. Ja sam znala nekad dati izdojeno kad bi bili u restoranu ili tako nešto gdje sam znala da neću moći dojiti tamo u miru. I naravno paziti sto se jede, velim nama su mahune, slanutak i mandarine bile očaj isto tako i mlijeko pa sam neko vrijeme izbjegavala to jesti, kako je rasao tako sam ja malo po malo počela isprobavati opet i vidjela da ga to vise ne muci. Sad jedem sve 

S@r@
    07. Veljača 2020. 19:19

E fantasticno,to si bum zapisala za te kapi,
    E tak je bocica i nasa al nije te marke al dizajn isti malte ne,svida mi se ta duda gore tj silikonski oblik,vidit cu kak ce proc,bas zato kaj velis smo ipak kupili jer ono neznam di cu ic il nes pa sad nebum vadila cicu okolo xD.
    S hranom cu probat ,i sama imam problema s nadutosti i s takvom prehranom mlijeko ili sl.pa mislim da ni beba nebu bolje prosla ako to jedem....
    Prehrana bu mi malo siromasna al kaj 😄 zdura se heheeh..
    Sokove ne pijem pa onda nemam ni tu bojazni 

Julie
    07. Veljača 2020. 19:23

Kaj da ti velim, tak mi je i samoj, prvo u trudnoći ne jedi ovo i ono zbog bakterije zbog ovog i onog da ne pričam o žgaravici 🙈🙈 i kad sam rodila kažem E sad ću se najest svega kad ono ćorak, tek sad nisam jela puno toga, ali sve to prođe i eto

S@r@
    07. Veljača 2020. 19:28

Helio bak.ili? Ooo doslovno to,zgaravica me iz sna budi i to samo sto ne povratim...nikad kraja hahaaha ..isto sam si mislila jaoo kad rodim al eto vidim sve vise da nema od tog vajde pogotovo jer sad postajem svijesna kolko nisam dalje razmisljala,samo do poroda i nista dalje,a sad vec kak sve vise savjeta dobim i cujem i pitam ,to vise shvacam da je iza poroda takoder vrlo komplicirano razdoblje😄

Julie
    07. Veljača 2020. 19:34

Ne, mislim na listeriju. Ne smiješ jesti kupus i salate, pa nemoj jesti feta sir, pa ne tunu zbog žive, ananasa zbog kontrakcija. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Ali sad je to polako sve iza mene, ne smeta mu vise ništa, ja tamanim sve 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.