Damnarexx vidim da se muz potrudio zapisati vas na zid imena rođenih u hodniku
Kak se popeo gore? Hahah
Jutreko ☀️
Nadam se da se nešto počelo pokretati.
Gel prvi idem koji obično ne otvara odmah nego ona druga doza ili čak i treća. Druga doza ide 12 sati nakon prve pa ćeš vidjeti. Sreca pa te ne boli jako a i tamo si da stigneš primiti epi na vrijeme.
Kako se osjećaš? nemoj da te obeshrabre cure koje oko tebe rađaju, svaki porod je drugaciji ali boli tu se nećemo lagati, međutim tvoja priča je super za sad jer eto nemaš jake bolove i nije ništa hitno pa se možeš kretati i ostalo. Lopta je super i kolko god možeš budi na njoj, pomaze i hodanje pa ako ti je ugodno hodati hodaj.
Sretno mila ❤️
Valkris sinoc sam dala njima bebicu na spavanje jer sam bila mrtva. Danas su mi ju dofurali u 5.30 ujutro i od sad je samnom..jedva cekam vidjet kako cemo noc izdurat😂😂
Ajme dao mu je jedan lik marker, njemu zena rodila i proslijedio njemu😂 kaze idem sad van zapisat..kos kazem slikaj mi i svinjac zaboravio valjda..moram ga pitat :D🤦🙈
.
Sara drzim figeee...i cuvam krevet! Taman mi cimerica odlazi danas.
Ja sam dobila epi oko 3 ujutro..pa.novu dozu u 7 pa u 12 ... Prva doza odlicna, bolove nisam osjecala al noge da..i jos isla na wc bez beda..druga doza koda uopce nisam dobila i treca takodjer slabo uhvatila..plus nisam dovoljno lezala na ledjima i prelilo mi se smao na ljevu stranu..a desnu sam osjetila..izgon nije bio tolko strasan...al zato šivanje uzas. Najgori su mi trudovi bili.
Necu puno odg.trudovi slabi al boliii.nissm htjela epi dozu sl su uveli kateter.drip 8 kapi...imam filing ds necu do sutra.u pol 10 3 prsta sad nez.dr mi ispustao oststak pl.vode i to boli
Hodat nedaju.zena jadna drugi put rada 4 prsts a urla uzas..
Jadna.moji trudovi na dripu 30-40 bili na 60 al rjetki i bome bole na 30 dost na dripu al idee
Dakle ja sam sad bila na pregledu kod tog primarijusa Hodzica. Jedan jako neugodan pregled plakala sam doslovn. Cula sam tu neku curu da jauce u boxu jadna... I da je reko da nekoj (mozda tebi sara) stave drip na 8.
Ja Zatvorena, voda mlijecna, danas u 18 moram ponovno na ctg jer biljezi trudove opet.
Malo sam sokirana od tako bolnog pregleda i svega toga pa se javim kasnije kad se poslozim u glavi.
Sara sretno jos jednom 😘
Drz se..nez kojibje taj.cubati? ..na dripu sam od 10 brijem i tek sad siba al ctg ono slab
Sad drip na 12 oce stavit...e sad ce tek pocet xD...jao ljudi od 3 sam tu tek 3 prsta tj jos uvijek
Sortiraj odgovore
Najstariji