Inače na Merkuru su jako stroga pravila glede posjeta. Sto se tiče virusa ja se slažem da ne puštaju ako smatraju rizikom za bebu ili bilo koga jer tamo ima i druge djece i žena o kojima treba misliti. Možda zvuci grubo ali mislim da je sigurnost prioritet pogotovo gdje su bića koja su tek došla na svijet i nemaju razvijen imunološki sustav.
Posjete su od 16 -17 h i ni min vise.
Sara koja bolnica?
Slazem se sa Julie, i to je jedan od bitnijih razloga zasto idem na Merkur rodit. Rekla mi frendica da je njima u Vinogradskoj soba bila uvijek nagurana ljudima i mislim isto da to nije ok
Vinogradska,kolko sam skuzila...a s jedne strane stvarnoo imate pravo,zbilja a s druge ja bi voljela imat podrsku al dobro bude bude nene..naravbo da je bitnije da su bebe dobro
Aj nek su se spamtili. Veli ta ista frendica da kad je ona rađala kraj nje je rađala zena ciji je muž bio pijan taman s neke feste doso. I bio u rađaoni s njom. Nakon toga soba non stop puna. Dakle jedno veliko ne.
Naravo, htjela bih i ja podršku.. Ali ako misle da nije sigurno, bit ce mi tamo osoblje podrška 🙈🙈🙈
Mislim da ne treba oko toga dramiti, recimo meni se digne živac kad one mame koje imaju djecu krenu joooooj kako ću ja bez djeteta, jel došla je roditi drugo i njena mala ili mali MORAJU doc vidjeti bebu, onak vidjet će je za dva dana pa na sljedećih 70 godina 🙄
Najčešće su to vrticka djeca koja su Non stop prehladena/bolesna. Ja recimo ne želim takvo dijete u sobi gdje je moje novorođenče. To se je jednom propustilo na Merkuru bas i onda čitav odjel pobrao prehladu il kaj već i od tada nema. Ko dođe prvi dan u posjetu dolazi do kraja, nema danas muž sutra mama, seka. To mi je super. One stoje na ulazu u rodilište i nema šanse da smuljas, znaju pitat gdje ćeš i znaju dal je nekom već bila posjeta. Tu su ko policija 😂😂😂😂
Ali neka, sve za naše bebice. ❤️
Rodilje mogu izaći.
U slučaju da vlada gripa, virus tipa corone gdje je epidemija oni zabrane posjete ikoga sto podržavam.
Ma Merkur je zakon po tom pitanju
Mislim da ne treba oko toga dramiti, recimo meni se digne živac kad one mame koje imaju djecu krenu joooooj kako ću ja bez djeteta, jel došla je roditi drugo i njena mala ili mali MORAJU doc vidjeti bebu, onak vidjet će je za dva dana pa na sljedećih 70 godina 🙄
Najčešće su to vrticka djeca koja su Non stop prehladena/bolesna. Ja recimo ne želim takvo dijete u sobi gdje je moje novorođenče. To se je jednom propustilo na Merkuru bas i onda čitav odjel pobrao prehladu il kaj već i od tada nema. Ko dođe prvi dan u posjetu dolazi do kraja, nema danas muž sutra mama, seka. To mi je super. One stoje na ulazu u rodilište i nema šanse da smuljas, znaju pitat gdje ćeš i znaju dal je nekom već bila posjeta. Tu su ko policija 😂😂😂😂
Ali neka, sve za naše bebice. ❤️
Rodilje mogu izaći.
U slučaju da vlada gripa, virus tipa corone gdje je epidemija oni zabrane posjete ikoga sto podržavam.
Ma Merkur je zakon po tom pitanju
Hahaahahhaaha bas sam se nasmijala al u oravilu da izades van za posjetu to se slazem..ne vidim zas bi posjeta uopce isla u sobe,zene doje npr.pa nije svakom to ugodno..
Djeca naravno jako bolezljiva i tu se slazem da nema tu sta...
Dobro u boxu si ipak ti i eventualno pratnja al nisi s drugima zato ima odjelo i maska al boze moj prezivi se zbilja ima babica da..
Ma to s pijanim osobama to mi nije jasno zbilja.. -.- to su kreteni zbilja
Pa zasto bi ti itko dolazio u bolnicu, pa nije da ces mjesec dana bit u bolnici i da si tesko ranjena. 3 dana si. 3. onak.
Isao moj muz neki dan na festu (morao je ic ugl) i ajd kao nece piti ak se meni sto pokrene. A ja taman ujutro bila na pregledu, zabetonirana. Ma reko popij si i proveseli se necu ja tak skoro 😂😂 tak je možda i taj bogac razmišljao da nece jos, ALI bez obzira na to ja ga ne bih pustila u box.
Ma boks je druga priča, tu treba zaista potpora.
Moj zaručnik je bio sa mnom i bilo je predivno iskustvo njemu, meni je tek nakon poroda 🤣
Naravno ako procjene da je rizik od danjih zaraza jbg, primalje su super, većinom mlada ekipa. Prate dokle možeš s njima, šaliti se i ostalo, ako vide da hoćeš mir tu su i ne pričaju puno. Ma tu fakat nemam kaj reci.
Čula sam ja da su i tate u boksu nazdravljali s doktorom samo ne znam gdje to 😂😂😂😂😂
Pa to.kaonposjete ti ni ne treba niko osim ajde muza npr jer fakat pa u 3 dana kaj ti treba donjet il nes oki zbilja izades i to je to...
A jadam muz hahhaahhaa,pa to je bi nebi,tak moj odgada go.nezna jel bi il nebi,nikak nista krenut a ono mora pisat ,a divni su i ti muzevi zbilja...
Za box kazem i ja bi voljela bas zato sto je potpora al ak ne ne..prezivjet cu kaj sad😄
Cula sam da su babice zbilja super i super ekipa,ma bit ce super sve u svemu nekak mora😄
Al di je naša mamasita? Mirise mi na carski ovo 😬😬😬 onda si u intenzivnoj i tamo nema mobitela ili je preumorna ali svakako vjerujem da je morala do sada roditi
Sortiraj odgovore
Najstariji