Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    07. Veljača 2020. 11:57

Ma divnoo..jedva cekam cut dojmove s bebicom....bas mi je drago da je odradila svoje i da je gotovo😄😄😄😄 veselje je negdje😌😌

Ja sam obavila pregled,cerviks se jos skratio,centrira je,veli Zmijanec da kad krene da misli da ce brzo jer je beba u ppziviji skroz(otom potom hahha) zatvoreno sve al evo zivi dokaz da se to sve za cas odigra....
    U pon termin pa cemo vidjet sta ce bit...
    Isto velo dr.nema straha ima epiduralne 💪

Valkris
    07. Veljača 2020. 12:28

Nadam se i ja da je gotova i da uziva a bebicom 🥰 i jedva čekam cuti dojmove 😊

Sara,  super za pregled , nadam se da ce i bit brzinski porod😊😊

S@r@
    07. Veljača 2020. 12:47

Valkris

Nadam se i ja da je gotova i da uziva a bebicom 🥰 i jedva čekam cuti dojmove 😊

Sara, super za pregled , nadam se da ce i bit brzinski porod😊😊

Mislim da je ona s bebom ili odmara jer se ne javlja to je to😄 svaka jok cast na informacijama kak je ona durala i nama tipkala 😘
    Kakvo je kod tebe stanje? Ima li pomaka?
    P.s.danas sam saznala sto me sokiralo ,da ako imas tetovazu na ledima di ide epiduralna ili poblize da nemozes dobit epi.jer kao anesteziolog kaze da je prerizicno ...sam bog pa je moja na lopatici xD 😂😂
    I moram pitat nasu mamicu sad vec jel micala pirseve prije poroda 

Julie
    07. Veljača 2020. 12:57

Tako je, pircing se mora maknuti, zapravo sav nakit se miče, a za epi se ne dobiva ako je na leđima jer mjesto uboda bla bla.....ja isto imam tetovaže, veliku na bedru i pita mene bas Zmijanac opa sto si nacrtana, nemaš na leđima? 😂😂😂😂 velim ja ne, može epi 🙊🙊🙊🙊

Valkris
    07. Veljača 2020. 13:18

Uf srecom onda da ni moje nisu dolje na leđima 🎉🎉
    Ma kod mene nista. Bas apsolutno nista hahaha vidjet cemo sta ce sutra rec
    Pirseve/nakit sam ja recimo sve poskidala jos onaj dan kad sam na hitnu isla jer koliko se sjecam od operacija trebalo je poskidat sve i skinut lak s noktiju 💅 pa sam nekako mislila da i ovdje treba, tipa ak zavrsis na carskom sto je isto operacija.. 

S@r@
    07. Veljača 2020. 13:18

Hahahaahaha tak je mene danas pitala😂😂
    Ona je bas Zakon..na sve pazi i misli
    Dobro da sam svoje onda vec skinula,da ne cupam u trudovima hahhaha...

Jedino si ctg nis ne kuzim ,kazu nema trudova al nekak mi je cudno sve nesto visoko na 100/80..valjda su to te kontrakcije a kaj je najbolje osjetim ja to stezanje al nije bolno,vise me leda trgaju na momente pa mislim da kod mene kad krene da ce leda naj....

Valkris
    07. Veljača 2020. 13:19

S@r@

Dobro da sam svoje onda vec skinula,da ne cupam u trudovima hahhaha…

Jedino si ctg nis ne kuzim ,kazu nema trudova al nekak mi je cudno sve nesto visoko na 100/80..valjda su to te kontrakcije a kaj je najbolje osjetim ja to stezanje al nije bolno,vise me leda trgaju na momente pa mislim da kod mene kad krene da ce leda naj….

Oni siljci su na 80/100? Nemas duze brdo nego siljak? 

S@r@
    07. Veljača 2020. 13:20

Valkris

Uf srecom onda da ni moje nisu dolje na leđima 🎉🎉
    Ma kod mene nista. Bas apsolutno nista hahaha vidjet cemo sta ce sutra rec
    Pirseve/nakit sam ja recimo sve poskidala jos onaj dan kad sam na hitnu isla jer koliko se sjecam od operacija trebalo je poskidat sve i skinut lak s noktiju 💅 pa sam nekako mislila da i ovdje treba, tipa ak zavrsis na carskom sto je isto operacija..

Pa da tak sam si nekak mislila,za lak znam s posla jos,samo kazu da nesmije ni onaj 3 u 1 bit,a to sam si naravno namuljala iako neznam kalve to veze ima bitna je boja noktiju pri operaciji i porodu.
    Hahahhah sva sreca pa nijedna nema na mjestu za ubod epi hahhahahaah,nisam nikad to znala ni u peti imala da bi to smetalo za takve stvari,sam bog da nemamo tamo hhahha

S@r@
    07. Veljača 2020. 13:20

Valkris

S@r@

Dobro da sam svoje onda vec skinula,da ne cupam u trudovima hahhaha…

Jedino si ctg nis ne kuzim ,kazu nema trudova al nekak mi je cudno sve nesto visoko na 100/80..valjda su to te kontrakcije a kaj je najbolje osjetim ja to stezanje al nije bolno,vise me leda trgaju na momente pa mislim da kod mene kad krene da ce leda naj….

Oni siljci su na 80/100? Nemas duze brdo nego siljak?

Ma neznam kak bi to uopce opisala,mala su to brdasca al nejdu od niskog pa na 100 ko kod vas na ctgu kad sam vidjela...probat cu stavit sliku

Julie
    07. Veljača 2020. 13:55

Kad su šiljci to ću kontrakcije a kad su pravi trudovi onda ko da si radila Copy paste, brdo pa dole, brdo pa dole to su Razmaci među trudovima i trudovi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.