Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    07. Veljača 2020. 01:19

Ako curi onda ćeš klistir i ostalo, sad ke vrijeme da tražiš epi. Sretno i neka bude sto prije, znam da si umorna, znaci tvoja priča je gotovo identična mojoj.
    Sretno draga i ujutro ćeš nam se već javiti sa bebicom u naručju.
    Možda ti Zana bude bas ok ali sigurno ima još netko iz starije službe? 
    Al to sad ni nije važno, važno je da se opustis koliko možeš, nadam se da će ti netko doći od tvojih i kratiti ti vrijeme, ili barem biti prisutan ❤️

S@r@
    07. Veljača 2020. 01:24

Dobro je to da se desava nesto pa makar i plodna voda.. 
    Isto mislim da ce te sad u box i pregledat sve lijepo i nadam se da ima pomaka pogotovo da dobis epi i bar malo odspavas😘😘
    Mislim da bude super i sa Zanom..je brza al cini mi se oki ovak... P.s.navodno i klistir ubrzava otvaranje pa se nadam da ce sad sve ic brze.
    Jedva cekam da sve obavis i da vidis svoju srecicu i zaboravis na ovu agoniju.

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2020. 05:48

Hopsam na lopti, 5cm otvorena...epiduralna je sve 😍😍 ja preporođena. Bas se nekako sporo otvaram😪

S@r@
    07. Veljača 2020. 06:05

A jbg jos je to i dobro,ipak ono od straha mozda i uslzbudenja pa polakse ide ..mialim da si ti do sad vec rodila 😄😄😄
    Predobro da te ne boli i da au ti dali epi..🎊🎊🎉🎉🎉🎉

S@r@
    07. Veljača 2020. 06:06

Ahaa ne.krivo sam vrijeme vidjela hahahaha..nisi jos al budes uskoror👍

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2020. 07:21

7cm, nova doza epi...valjda je za 2,3 sata to to. 🤦

S@r@
    07. Veljača 2020. 07:47

Superr.ma to bu sad brzoo ajde bitno da tr ne boli da mos durat😄 
    Drzim fige za jos to malooooo

Valkris
    07. Veljača 2020. 08:04

Jos maloooo 😊😊😊😊🤞🤞🤞🤞

Valkris
    07. Veljača 2020. 08:42

damnarexx

Hopsam na lopti, 5cm otvorena…epiduralna je sve 😍😍 ja preporođena. Bas se nekako sporo otvaram😪

I zanima me samo gdje se hopsa na lopti? U sobi gdje su cimerice ili postoji neka kao oredrađaona? 

Julie
    07. Veljača 2020. 09:48

Jutroooo, brzo došla ovdje ajme super da je dobila epi i da joj je ugodno. Čekamo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.