Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    06. Veljača 2020. 21:25

Jesi na odjelu ili boksu?

Damnarexx 🌺
    06. Veljača 2020. 21:30

Julie

Jesi na odjelu ili boksu?

Okej, budem.
    Na odjelu za sada... Nadam se da poslije ctga idem u box

S@r@
    06. Veljača 2020. 21:34

Mozda su ti dali normabel ili spazmex,to je obicno blago pa ne kuzis...
    Prodisi to kak god mozes i nek sad budes za box da si sto prije sa bebicom..navijam za epiduralnu💪💪💪💪

Julie
    06. Veljača 2020. 22:11

Isti scenarij kao i moj, ugl ako dobiješ injekciju nakon ctg, ide u guzu to je kao protiv bolova i naravno pravi trudovi su takvi da injekcija neće bas pomoći ti samo pozvoni i reci da imaš jake trudove, oni će ti napraviti ctg i traži da te pregledaju svakako jer ako je mirna noć oni odu spavati kao u mojem slučaju i onda ja budala trpila i kad sam ih u 4 ujutro sve digla već sam bila 7 cm otvorena i onda nisam dobila epi. Naravno ponavljam da mi ne sad drago jer to je ipak ubod u kralježnicu ali nije na odmet da ju i dobiješ i da ti bude jednostavno lakše roditi. Čuvaj se i pratim priču dok sam budna noćas. Tipkaj ako možeš i sto god te zanima. ❤️

Valkris
    06. Veljača 2020. 22:33

Imamo live stream 😉😉😉😉
    Pisi cim stignes da znamo i sta nas ceka a i mozda ti bude lakse malo misli skrenut od bolova (ako je moguce) 💪

Damnarexx 🌺
    06. Veljača 2020. 22:51

Julie

Isti scenarij kao i moj, ugl ako dobiješ injekciju nakon ctg, ide u guzu to je kao protiv bolova i naravno pravi trudovi su takvi da injekcija neće bas pomoći ti samo pozvoni i reci da imaš jake trudove, oni će ti napraviti ctg i traži da te pregledaju svakako jer ako je mirna noć oni odu spavati kao u mojem slučaju i onda ja budala trpila i kad sam ih u 4 ujutro sve digla već sam bila 7 cm otvorena i onda nisam dobila epi. Naravno ponavljam da mi ne sad drago jer to je ipak ubod u kralježnicu ali nije na odmet da ju i dobiješ i da ti bude jednostavno lakše roditi. Čuvaj se i pratim priču dok sam budna noćas. Tipkaj ako možeš i sto god te zanima. ❤️

Taman citam tvoju poruku i dolazi sestra s inekcijom🙈 evo dobila sam ju, idem pokusat spavat.
    Ctg je ocitao istu jacinu trudova, mada su mi se cini da su mrvu jaci al eto 🤷 otvorena identicno..nis se nisam pomakla🙄
    Sad se nadam da cu uspijet odspavat nesto, jer sam fkt premorena.
    Ma apsolutno epiduralna ako budem mogla..
    Hvala ti :)
    .
    Valkris dok budem mogla pisem :)
    .
    Danas su imali 6 beba 😁😁 kazu da je to dosta u jednom danu...

Valkris
    06. Veljača 2020. 23:15

Probaj zaspat, ovo je nazalost mucenje bas 😔
    6 beba?? Wow 💞💞
    Nadam se da je dezurni doktor ok i da su sestre tamo ok i cimerice da ne hrcu 🤭

S@r@
    06. Veljača 2020. 23:17

Mozda uspijes nes zbilja odspavat od tih bolova,pa malar i sat vremena.
    Nisam znala da su po noci tak "neorganizirani" da gledaju da je mirma noc al dobro s jedne strane ne forsiraju nista.

Julie
    06. Veljača 2020. 23:36

Ako nećeš moći zaspati samo pozvoni bez ikakvog beda, ja sam bila 3 otvorena u 10 navečer u 4 već 7 tako da ne čekaj tako dugo posto želiš epi. 
    Donesu ti pokretni ctg u sobu tako da ne brigaj.
    Tko je dežuran jel znaš? 

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2020. 01:09

Julie

Ako nećeš moći zaspati samo pozvoni bez ikakvog beda, ja sam bila 3 otvorena u 10 navečer u 4 već 7 tako da ne čekaj tako dugo posto želiš epi.
    Donesu ti pokretni ctg u sobu tako da ne brigaj.
    Tko je dežuran jel znaš?

Dr. Žana 🙄
    Mislim da mi je pocela curit plodna voda..sad sam ih zvala, pa cemo vidjet.
    A odspavala nisam nista posebno..taman kad utonem u stan, trud. I tako u krug

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI