Zadrzali me u bolnici..otvorena 2-3cm, trudove ctg ocitava. Smjestili me na odjel i cekamo jace trudove i otvaranje...pa ce mi obavit klistir itd.
Mislim si, kud jace pas mater 🤯🙈 nema sanse da uspijem zaspat.
Evogac bas kao i meni, samo polako i smireno, došla si u pravo vrijeme, kad te krene jače boljeti samo traži da te pregledaju kako bi u pravo vrijeme i na vrijeme stigla primiti epiduralnu ako ju želiš. Sretno, ujutro si ti s bebicom 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Cuvas mi mjesto?? 😃
Salim se, kod mene nista.
Ali sretno i mozes ti to!! 💪💪🤞🤞
Daaa ujutro si sa kcerkicom 🥰🥰🥰

Evogac bas kao i meni, samo polako i smireno, došla si u pravo vrijeme, kad te krene jače boljeti samo traži da te pregledaju kako bi u pravo vrijeme i na vrijeme stigla primiti epiduralnu ako ju želiš. Sretno, ujutro si ti s bebicom 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Uf epiduralna definitivno😂 ona se moze dobiti nakon 4cm jelda?
i ja se nadam da sam ujutro s malenom🥳🥰🥰
Valkris ja cuvam krevete vama dvjema...vi morate samo doci 🤪
Jeeeeeej stizee bebacc😄😄😄😄😄😄
Znaci ubija bol? A misica,a to je to,pretrpis i gotovo,nadam se da bus zdurala i da budu ti dali epi.
Navodno ju mozes dobit sa 4 cm pa do 7 poslije ne daji i 7 sam cula d aje upitno osim ak si premorena pa misle da neces izdrzat izgon...sam odma napomeni da oces epi.da nebu ono da te pregledaju pa je prekasno
Bas mi je dragoo,sigurno si jako uzbudena
Sumnjam ja da cu ja danas al nikad neznas kaj noze prek noci bit😄😄😄
Da. Sa 4 već možeš primiti, ne daju brzo da stigne djelovati i da za izgon imaš feeling za tiskanje.
Ako možeš hodaj ili hopsaj na lopti 🥰

Kak se osjecas??mix svega?
Za epi ne znam pravila 🤷♀️
Da, nikad se ne zna kakva bude noc, mozda obje dodjemo 😃😃😃

Procitala sam sa drugog foruma covjece,jel ti jaca sta bol?
Mislim kak ti se nebi zamantalo trpis bolove od jutra,vec jeborganizam slab a i cudi me da im nejde s venom pa nisi valjda dehidrirala?
Nadam se da budes jos do 10 zdurala i da bude to tokom noci jer zbilja neznam kak oni misle da bu neko duro cijelu noc do jutra.pa ludo...
Dada sad cu obavezno pitati za epiduralnu. 😊
Pa znate sta, osjecaj je doslovno mix svega..msm da sam dosta smirena i opustena...nekako nisam svjesna 🙈 sigurno budem kad me premjeste u rađaonu.
.
Julie kad si ju ti uzela? Dal je bolje izdurat sto vise ovako prirodno il cim se moze uzet epi?
.
Dobila sam infuziju s necim za bolove..za sad nis ne pomaze🙈 il pomaze pa ne kuzim😪
Traži ju i ne čekaj jer nekad bude i prekasno za to ko u mojem slučaju

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji