Nema na čemu ❤️
Toliko dugo čekamo te bebice da ih vidimo, zagrlimo i onda kad dođe kraj sve nešto izbjegavaš. Kao nije to to🙈 idem/ ne idem u bolnicu 😁😁😁😁😁
Svakako ne treba ostati doma jer da nije stres i nervoza odeš i miran si. Uostalom porod može u nekom trenu krenut brzo i onda kaj, letiš, panika Itd. Odi gore pa nek vide kaj je
Hvala curke na savjetima, divne ste 😘
Ma bilo koji polozaj zauzmem ne vrijedi dok taj grc ne odradi svoje🤷 i onda odmor malo pa opet..
Ic cu sad probat pod topli tus..
Evo slike sa aplikacije:
https://postimg.cc/RJCwm9pZ
Znaci ovo u sredini kolko me drzalo, a ovo desno kolko sam imala pauze do iduceg.
Mila spremi se ti polako i u miru i otiđi, vjerujem da će te zadržati da poprate ako ti ctg očita trudove, tako sam i ja i uskoro upoznaješ svoj smotuljak sreće 🥰
Mila spremi se ti polako i u miru i otiđi, vjerujem da će te zadržati da poprate ako ti ctg očita trudove, tako sam i ja i uskoro upoznaješ svoj smotuljak sreće 🥰
Ici cu. Javim se😁🥰🤞
Skuzis,neznam nisam prosla al dosta su ceste fakat bi rekla da je toto,preceste su,pa kolko te vec tak grci? Osim ovo na aplikaciji kaj vidim.
Obicno lazu ak unutar 10 min bude oko 3 truda da je toto.eh..sad tesko je rrec..
Julie bas dobro kaze,ovak si sva u strahu jel to il nije ,mozda si vec dosta otvorena uzmi u obzir da dok te prime pregledaju ,ctg, mozda ak je to onda klistir pa tek onda radaona,ako zelis epi.bolje da nije kasno..
Od 9 ujutro otprilike je ova konstanta..ma idem, da..da vidim sta ce mi rec. Kakve sam srece, kad dodem ce sve prestat😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji