Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    06. Veljača 2020. 13:30

Curke jel ima pomaka?
    Mene vec lagano ubijaju menstrualni bolovi/grcevi U donjem dijelu trbuha.🤯

Valkris
    06. Veljača 2020. 14:02

Mene nesto kao lovilo u leđima i donji dio trbuha dok sam cistila kupaonu i misla sam to je to, cak krenula brojati razmak među tim bolovima i odlučila lec. I evo lezim i ni b od bolova.. Ocito sam se samo preforsirala. I lijep je dan pa cu u setnju danas.. I tak.. Ne mislim vise na porod. Kad bude bit ce.. Ko sto je neka rekla na zimskima, duze ćemo imati porodiljni 😊

Damnarexx 🌺
    06. Veljača 2020. 14:05

Valkris

Mene nesto kao lovilo u leđima i donji dio trbuha dok sam cistila kupaonu i misla sam to je to, cak krenula brojati razmak među tim bolovima i odlučila lec. I evo lezim i ni b od bolova.. Ocito sam se samo preforsirala. I lijep je dan pa cu u setnju danas.. I tak.. Ne mislim vise na porod. Kad bude bit ce.. Ko sto je neka rekla na zimskima, duze ćemo imati porodiljni 😊

Ajme blago ti se sto ti je bol nestala🙈 
    Divan je dan, treba iskoristit..
    Mene ako ovako nastavi do navecer ja odoh na pregled...necu trpit do suta ujutro.
    Uopce vise ne znam jesu li sad ovo lazni il pravi..al me rasturaju(al neide iz ledja).

Julie
    06. Veljača 2020. 14:08

Nije niti mene iz leđa, to i kreće ko stezanje kao kod menge, ugl probaj leći i mjenjati položaje, ako prode lažni su, ako ne onda je to to 😍

Valkris
    06. Veljača 2020. 14:08

Ne moraju ici iz leđa (koliko sam ja citala), neke zene samo osjete u trbuhu 🤷‍♀️
     A jel ti neki razmak pravilan? Ili te konstantno boli? 

S@r@
    06. Veljača 2020. 14:17

Mozda bi to bilo najpametnije da odes na pregled jer kolko sam skuzila bolucka od jucer ,po noci te zeza,to su sve pripremni mozda al prec ce u prave,lakse bit siguran nego ovak u strahu,probaj i ti mjerit razmak,ak nije konstantno..promjeni polozaj kak Julie kaze,meni to zna pomoc kad nes pocne bolit ili odi pod tus ako mozes ,kolko je istina neznam al lazu ak poslije tusa toplog ne prode i poveca se onda znas da bi to moglo bit to...
    Tak mi je zao da te to boli jako:/ 

S@r@
    06. Veljača 2020. 14:21

Definitivno treba iskoristit dan i setat malo dok mozes..
    Nekako sam i sama stavila u glavu,ok kad bude bude,necu scaki dan bit u iscekivanju onda je sam gore..
    Mene je danas "zafrkalo "kao izmedu trbuha i zeluca i ono znm da takvu bol nisam nigdje procitala da je nekom bila kao naznaka,al je bilo tako jako da sam mislila ok,to je tonak se ponovi pa ovo ludo boli,ko da virozu imam al puta 3,izbi ti zrak iz pluca,al se nije ponavljalo tako da ko ce ga znat...
    Drugo nista ,malo kad sam duze na nogama onda osjecam pritisak jak na zdjelicu al to znm da je tako normala..

S@r@
    06. Veljača 2020. 14:30

damnarexx

Curke jel ima pomaka?
    Mene vec lagano ubijaju menstrualni bolovi/grcevi U donjem dijelu trbuha.🤯

Gledala sam ti sad razmake izmedu bolova,nisam prosla i nije mi prejasno al kolko mogu skuzit razmaci su na 3 min i neki na malo vise al ja bi rekla da je to fakat to...vidi kolko mozes jos durat doma al svakako nista nece bit ako odes da te pregledaju...dugo je do sutra ,znam da te nozda i strah da te ne ostave al nemas sta vise cekat,cep je pao,ctg je pokazivao trudice neke jos jucer ..

Julie
    06. Veljača 2020. 14:31

Vjerujem da vam je već dosta i iščekivanja i svega, tu je porod odmah iza ugla. Uskoro ćete upoznati svoje bebice ❤️
    promjeni položaje da vidiš hoće li stati ako ne svakako u bolnicu, otvaranje ne možeš osjetiti pa možda kolje da te pregledaju pa eto ideš kući ak je sve ok ako će porod krenuti ostati ćeš, nema trećega ali čisto radi svojeg mira 

S@r@
    06. Veljača 2020. 14:39

Slazem se ! 
    Julie ti nam dodes ko cokoladna torta sa slagom ,mi ovak sve neodlucne hahaah,bas si podrska💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI