Hahaha nocna dama,u pravu si😊
Ginici bi se zbilja uz jutarnju kavu dobro dobro nasmijali😆😆
Zbilja se slazem,bas se nasmijes s njim,uopce mi nije zao kaj tam vodim trudnocu,jos porod odradim🤝
Covjece,svaki dan sam aktivna,stalno nes radim (ajde zadnja dva tri dana malo zabusavam ) i isto se nadam da to ima nekakve veze da ce se bar malo isplatit kod poroda 😄
Vidjeli bumo
Julie ee to vidis nisam jos pitala hahhahha,vjerujem da ti u tom momentu nije mozda bilo bitno ,jesi mogla lezat na boku tjekom poroda ili si bas bila na ledima stalno zbog dripa i ctg ?
Sara prvo da ti kažem sto se tiče hodanja, hopsanja 🙊 i pranja prozora, ništa to ne ubrzava otvaranje Itd. Ja pila i čaj lista maline od 36 tj i jela ananas i nema kaj nisam.
Doduše jako sam se brzo otvarala pa može biti da je zbog čaja.
Kad sam legla u boks već mi je trudova bilo preko glave i ležala sam i na leđima na polu boku jer mi je ctg bio tako postavljen da nisam mogla skroz. Dali mi i da ustane i dal hoću hodat al već me je toliko boljelo i trudovi su išli iz minute u minuta da nisam znala kud bi sa sobom. 🙈
Jao cure oprostite na greškama, ja kad pustim poruku ne pregledam ju a ovako izgleda ko da sam polupismena 🤪🤪🤪🤪🤪
Bez brige,pisem i sama brzo pa fulam,nikakav problem😂
Daju opcije onda,supeer😄 iako neznas kak ce bit pa je lakse lezat to vjerujem jos kak si rekla da si brzo rodila..
Predpostavljam da ne pomaze previse,pogotovo hrana i pice al se tjesim hahaahaha😂😂😌
Tak sam i ja, sve živo probavala i eto nikaj, ali eto barem sam brzo rodila. Tako da ću drugo onak za dva sata 😆💪🏼
e pa tak i ja, hodam cistim, pijem caj od lista maline od 35 tt, jedem ananas, datulje ne mogu smislit i onda dodjem na pregled zabetonirana hahhahah al bar se nadam tome da ce sve brze proc i da necu rađat satima/danima
Mozda i prije😄💪 to bi bilo genijalno
Mislim da hrana namjanje ima utjecaja na to otvaranje itd.prije fizicka aktivnost al i to je rijetko,vjerujem da pomaze kad se vec otvoris i krrene porod pa te sestre posalju da u trudu hodas po stepenicama itd..pa ajde gravitacija pa se lakse spusti beba ..onaj ko moze naravno..
Ma bit cemo mi brzo gotove 💪 nikom ne zelim agoniju od 17 h i sl.
Hahaah bome bi se nasmijali da citaju, slazem se.
Ja nekako ne proucavam instrumente, pokusavam ih ne gledati🙈😂😂 tako mi bude lakse 🤷
Ja nazalost Matijevica jos nisam susrela..mozda budem na porodu 🤪
.
Ja sam htjela kupit taj caj i nikako da odem u bio&bio, i proso voz...dosao termin😅
Nisi nis propustila mislim,taj caj piijem od prije za astmu godinama,da valja vec bi rodila hahahaha😂😂
Da bar,to bi bila milina,jedan super doktor,meni je na uvzu bio na zamjeni,muz i ja smo pricali s njim pa valjda pol h.,prica on kak su oni djete mislilo zvat kao i mi pa kak bi onda ga zvali kakvi nadimci,kak su oni prolazili kroz sve to...bas pristupacna osoba,veseo 😄
Sta jeje,odvratni su ti instrumenti,nemogu ne skicnut jer me zanima a onda me jeza prode hahaha
Ja ne gledam instrumente njihove. Iovako mi je muka kad se pregleda sjetim 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji