Sara hahahahaa kurve😂😂😂 al si me nasmijala😂😂😂 bome to otvaranje fkt ide sporo.
Mirnija sam sad, da. Znam da je ova sukrvica/cep okej :)
Sad samo cekam🥳
Ti ides u petak opet?
Evo mene sa pregleda. 🤪
Neka treca doktorica me pregledala, i njoj je sukrvica normala..sve se to otvara/siri. Na ctgu ocitana 2 truda, jutros me probudilo u 4 niski bolovi grcevi u trbuhu..bas me dobro stislo sve do 6. To su vjv bili lazni.
Pustena doma, kontrola za 2 dana.
I nalaz isti, 1 prst. 🙄
🤦♀️
Pa oce li to vise hahahah zezam se. Tak ce i meni bit u subotu. Garant 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Velim ti da se i meni cini da je to sve normalno njima..
Joj dobro da me ta Zana nije dohvatila onda jer bi joj sve po spisku. Ja sam bas podosta osjetljiva na te njihove preglede.
Jel ti gledala vodu?
Da da neku spravicu mi je gurnula dole. Sve to nesto brzo, nabrzinu..jos je pricala pa je sve proslo fkt brzo.
To rade bas na termin.
Mozda za plodnu vodu? Pojma nemam al vidjela sam da imaju te neke spravice ispod stola kad legnes jer sam srusila skoro,ne izgledaju simpaticno uopce.
Bas tak,sam ti cekanje preostaje😌 dobro bar te u petak ak ides svaka dva dana sad(ak nebu prije) kaci Zmijanec osim ak nebude zamjena
Dada,meni je petak pregled,nabavila sam si i pilates loptu al najveca agonija sto nemrem nac nastavak za pumpu xD
jel komentirala sta? da je voda prozirna? iscurila? ima je dovoljno?
sara, bojim se da te lopte ne pomazu kod otvaranja isto ko ni moje setnje i hodanje po stepenicama gore dolje do 5 kata bez lifta. jedino sto mogu rec da se osjecam puno pokretnije nego prosli mjesec, ne bole me kosti i mogu se dic sagnut i tak :D
pa eto, bar se fizicki bolje osjecam

Sara da, Zmijanac je fkt super :D
Valkris plodne vode ima dovoljno i mlijecne je boje. Znaci sve je spremno za porod, samo jos moramo malo pricekati da gospođica odluci van🥰
I ja sam isto sva poletna haha 😂😂
Hahahah kazes nis od tog😆,
U jbt 5 kat,fino se nahodas po stepkama....
A nis probat cu ak nis drugo,mozda razgibam kukove,neznam kak je kod vas al kad se ujutro okrecem na bok ili dizem,sva se cujem ko trebam podmazat zglobove,cak mi i rame skljocne 😂negdje sam procitala da je to sve od hormona koji olabavi zglobove i kosti itd..
Jesi me sad nasmijala 😂😂😂😂 to je noćna dama molit ću lijepo 🙊
Ugl to kaj ti je gurnula je za pregled plodne vode, izgleda ko metalna pljuca jel? Da čita ovo ijedan ginic vrištali bi od smijeha.
Sto se Matijevica tiče ja sam Merkur odabrala bas radi njega, odličan ginekolog, stručan, smiren i nježan.
Od početka trudnoće sam išla u TA i to k njemu samo, bila sam naravno i par puta kod Rokija i bila mi je jednom Zmijanac i jednom Stasenko. Svi su mi super od njih cetvero

Hahahah kazes nis od tog😆,
U jbt 5 kat,fino se nahodas po stepkama….
A nis probat cu ak nis drugo,mozda razgibam kukove,neznam kak je kod vas al kad se ujutro okrecem na bok ili dizem,sva se cujem ko trebam podmazat zglobove,cak mi i rame skljocne 😂negdje sam procitala da je to sve od hormona koji olabavi zglobove i kosti itd..
ne kazem da nece pomoc, ne moze odmoc svakako.
ne skljoca mi vise nista, sva sam poletna i razgibana od silnog hodanja ciscenja pospremanja nadam se da ce i to sve olaksati porod

nocna dama
sara, sad vidim da sam prvo rekla da nece pomoc. pa u drugom postu da ne kazem da nece pomoc. poanta je: nadam se da ce tebi pomoc, meni nije nis pomoglo 🙊🙊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji