Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    05. Veljača 2020. 08:23

Ajde sva sreca pa si uspjela zaspat,velis nije bas ugodno xD... :/ 
    Mozda sad kad dodes bude na ctgu nekih trudova..
    Drzim fige i nadam se da neces dugo cekat 

Valkris
    05. Veljača 2020. 09:34

Za disanje: nadam se da ce bit od pomoci tamo i pokazat nam 100 puta ako treba 🤭
    .. 
    Za tablete: znaci imala sam 2 upale umnjaka i vađenje istog u ovoj trudnoci i morala sam pit te nesretne lekadole. To je takvo sranje, meni to pomogne tocno pola sata i to ona od 1000. Ali, ja mislim da se paracetamoli ne preporucaju nakon poroda dok dojis... Mozda julie zna vise?
    .. 
    Damnarexx i mene ti tak probude pred jutro menstrualni bolovi kao.. Odem na wc.. I nakon nekog vremena popuste 🤷‍♀️ u svakom slucaju sretno dns na pregledu 🤞🤞🤞

Julie
    05. Veljača 2020. 10:33

Smije se paracetamol, Lupocet, Maxflu.... smije se i ibruprofen koji je i bolji odnosno jači analgetik s tim da se on u manjoj količini luci u mlijeko nego paracetamol, ali ne bojte se, oba su sigurna i na preporuku su pedijatra

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 10:38

Evo mene sa pregleda. 🤪
    Neka treca doktorica me pregledala, i njoj je sukrvica normala..sve se to otvara/siri. Na ctgu ocitana 2 truda, jutros me probudilo u 4 niski bolovi grcevi u trbuhu..bas me dobro stislo sve do 6. To su vjv bili lazni. 
    Pustena doma, kontrola za 2 dana. 
    I nalaz isti, 1 prst. 🙄

Julie
    05. Veljača 2020. 10:47

Tako sam ti i ja, isto to, dva tri truda očitana, prst otvorena, rodila prekosutra. U trenu te može krenut otvarat i trudovi i pucanje vodenjaka. Zaista to nitko ne zna. Meni je Roki rekao na 40 tjedana evo sve se pripremilo, očekuj porod u slijedeća dva dana. Tako sam i rodila 🥰

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 10:51

Julie

Tako sam ti i ja, isto to, dva tri truda očitana, prst otvorena, rodila prekosutra. U trenu te može krenut otvarat i trudovi i pucanje vodenjaka. Zaista to nitko ne zna. Meni je Roki rekao na 40 tjedana evo sve se pripremilo, očekuj porod u slijedeća dva dana. Tako sam i rodila 🥰

Wuhuuu 🥳🤞 ma znam da ce uskoro :)
    Pregledavala me dr. Žana, uzasno brza al okej, ko na traci...grub pregled🥴 

S@r@
    05. Veljača 2020. 11:18

Sad i ti znas kakva je Zana iz prve ruke doslovno, meni nije bila gruba al covjece bas ko na traci,ne snades se onak si u soku hahahaaa..

A misica:/ dobro s vedrije strane znas kak moze to jako boljet al sam mislila da ces bit bar 2 prsta il nesto ma da je dobar i ovaj 1😂😂 kod mene ni to xD.

Siri se,jbt kolko se to sve siri nikak kraja,meni nekad s oprostenjem onak padne na pamet jebote da sam kurva valjda bi mi lakse bilo,kak njima ono sve su vec i rasirene i istrenirane😂😂😂😂 
    Bude to kad krene kak Julie kaze,nema pravila,moze se za cas..dr Roki je super sam cula isto ,meni je Matijevic odlican tak je covjek iskren i domaci onak 

Znam da se sve to smije al kaj kad ja nesmijem ,max flu nisam popila ne sjecam se kad ali ako ikad pozelim imat cube ko severina,svakako cu si ga priustit😂🤘

S@r@
    05. Veljača 2020. 11:20

I ima trudica🎉🎉🎊🎊🎊 super :) 
    Neka neka,domeka na toplo i ugodno pa kad krene krene. Jesi bar mirnija kad znas sad kakvo je stanje?

Valkris
    05. Veljača 2020. 11:20

damnarexx

Evo mene sa pregleda. 🤪
    Neka treca doktorica me pregledala, i njoj je sukrvica normala..sve se to otvara/siri. Na ctgu ocitana 2 truda, jutros me probudilo u 4 niski bolovi grcevi u trbuhu..bas me dobro stislo sve do 6. To su vjv bili lazni.
    Pustena doma, kontrola za 2 dana.
    I nalaz isti, 1 prst. 🙄

🤦‍♀️
    Pa oce li to vise hahahah zezam se. Tak ce i meni bit u subotu. Garant 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Velim ti da se i meni cini da je to sve normalno njima.. 
    Joj dobro da me ta Zana nije dohvatila onda jer bi joj sve po spisku. Ja sam bas podosta osjetljiva na te njihove preglede.
    Jel ti gledala vodu? 

Valkris
    05. Veljača 2020. 11:22

Sara 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.