Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    04. Veljača 2020. 22:01

Bome dosta dugo zbilja..nista sad sam pokupila jos malo "iskustva"😊

Kazes brzo se zaborave ti m.bolovi 😂
    P.s.nemam bas m.bolove(moji produ s lupocetom hahhah) pa se nadam da mi i to nece bit bolno xD 
    Nadam se da se necu derat,nisam sklona tome ,neznam da sam ikad vristala bas al se jako uspanicim kad cujem da neko vristi...svako drugacije podnosi to shvacam al ak se moze strpit ili pomoc toj zeni da ne urla to bi bilo u redu..

Nije to sad vazno al iskreno medicina je toliko uznapredovala da zbilja nemogu vjerovat da se zenama nemoze skroz ublazit ili uklonit ta bol tjekom radanja..
    Ako ne stigne zena dobit epiduralnu koja kako kome djeluje izmeduostalog,sve drugo su opijati ..zalosno,svaka nama cast kao zenskom rodu svakako💪

Valkris
    04. Veljača 2020. 22:30

Julie, Ma to i ja mjslim, da kad krenu pravi da cu to osjetit 🙈
    Damnarexx, ne mora bit da ces tako dugo ti krvariti, sve smo mi drugačije 😊 ja sam isto mislila da cu kroz 24h rodit, a eto me na 8 dana i ništa 🤷‍♀️
    Sara, blago tebi kad ti je Lupocet pomogao kod menstrualnih bolova.. Ja sam na hitnu znala ic.. Možda zato sad i ne osjetim ove trudove oko 100 😂😂
    Ja se isto nadam da se necu derat, ali nikad se ne zna hahah
    I da, medicina napredovala, a zene kroz tolike bolove prolaze.. Nije ni meni jasno. 

Valkris
    04. Veljača 2020. 22:37

Dalo bi se sad pisati.. Medicina napredovala a mi i dalje imamo razna sranja.. Ne zelim ni misliti o tome. 
    Nego, jeste uvjezbale disanje? 

S@r@
    04. Veljača 2020. 22:51

Kazu da zene koje imaju jake menge lakse trudove podnose..tak zezam svoju frendicu koja jadna i povraca 24 h kad dobi i oada u nesvijest,kazem ona bu rodila bez beda😂😂

Sretnica sam kaj se tog tice i hvala Bogu jer sam inace alergicna na tablete protiv bolova 😰

Da sam vjezbala i nisam,al sam se informirala i probala,valjda necu zaboravit kak treba,brine me samo kako da udahnem na nos kad imam samo jednu prohodnu nosnicu a druga je na 30% progodna(bila sam rodena j 32 tj.pa sam imala nerazvije e hrskavice tak da mi se ta nekak cudno razvila)
    Sad kad citam ispadam sva defektna hahaahahhaaha za krepat😆😆😆

S@r@
    04. Veljača 2020. 22:52

Jesi ti vjezbala ?😊

Valkris
    04. Veljača 2020. 23:20

Ja se nadam da cemo svi rodit bez beda i ko iz pi*** 😂😂😂😂😂
    Jooooj mene inace sinusi zezaju al sad sam sva zastopana od prehlade i ne znam kak bih trebala disat... Ma kao vjezbala, pogledala video prodisala 2x i kao upamtila i rekla mogu ja to. Mos si mislit. Čitam svugdje da je to disanje fkt pomoglo s trudovima i svaki dan kao vjezbat cu i sad drek ovakva zastopana budem 🙈🙈🙈🙈
    Inhaliram se sutra od jutra pa cijeli dan 🤭

Valkris
    04. Veljača 2020. 23:21

Cek. Onda si i na epiduralnu alergicna??? 

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 04:41

Ja nisam vjezbala disanje 😂🙈 probala par puta na tecaju kad nam je patronazna pokazala i tjt. A i tamo ce nam ponovit babica kolko god bude puta trebalo pa se ne brinem.
    Meni su poceli dosta jaki menstrualni bolovi u donjem djelu trbuha, ne mogu zaspat vec 1h 🤦

S@r@
    05. Veljača 2020. 07:08

Opaaaa nesto se desava,vjerujem da si na putu za merkur?😳🤞
    Tako sam i ja kao malo probala i kaj je to za mene hahahah,budu nam babice rekle,ima onih kaj nisu isli pa im se tamo kaze ,a za prehladu znam kako ti je,vec tj i pol me muci nos i nikako,inhalirala,kapala,vise neznam sta bi xD
    Grozni su ti sinusi i cijeli disni sustav,kolko je to zapravo vazno
    Smijem epiduralnu jer je to anestetik,al ako anesteziolog nece htjet dat onda cu poludit,imam svu dokumentaciju 😊
    Normabel smijem a za dolantin neznam i neznam kaj cu pit poslije ako ce me sta boljet-lekadol hahaahhaha 😌

Damnarexx 🌺
    05. Veljača 2020. 07:33

Ufff brijem da su bili lazni trudovi. Jedva sam zaspala oko 15 do 6...sad se spremim pa idem u TA.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.