Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    04. Veljača 2020. 19:30

Ko za peh😆
    Jesi se dolje u tr.javila kad si jutros isla ili si na hitnu isla tamo?
    Vidjela sam da si dosta rano isla kako sam se probudila u 5,
    Moze🤝 

Valkris
    04. Veljača 2020. 19:33

da ono ne kuzim cemu 100 puta pitati jel vas sigurno nista ne boli.. cemu... pa rekla bih da me nesto boli kvragu ahhahah
    damnarexx tak i meni bilo, krvarim, dodjem na hitnu, daju mi onaj svoj neki ulozak nek stavim kao da oni vide kak to ide dok sam na ctgu, skinem ulozak ono skoro nista na njemu. milism si, pa kak bi i bilo kad samo lezim, al ok, vjerojatno se i smirilo.. pregleda me, na rukavici joj ostane hrpa krvi i sluzi.. i veli isto, ak se jave trudovi koje cete osjetit vratite se..
    ocito je njima to krvarenje skroz normalno tak pred kraj.
    🤞🤞🤞 da krene 

Damnarexx 🌺
    04. Veljača 2020. 19:47

Sara isla sam direkt u rađaonu na 1.kat. Tamo pozvonila i uzeli me na pregled. A u TA ides kad te uhvati preko dana od 7.30-15.30 ostalo vrijeme direkt rađaona :)
    Valkris e tako i meni haha dosla tamo i stane🙈 sto se tice rukavice i krvi ne znam nisam nazalost pogledala 😂😂
    A kakvo je tebi krvarenje bilo?🤔

S@r@
    04. Veljača 2020. 19:54

E super da i to znam,pitala sam se kaj bi da mi se desi,ono isla isto naravno i nemam pojma kam se javit xD 🙄 mislim pitala bi tam al opet..hvala 😘

Jos ti daju neki ulozak kao provjera? Covjece
    Zbilja izgleda da je to njima normala,sad ti znaj kad vidis krv jel ic il ne,jel cep il nije...bilo bi bolje da o tom vise pricaju na tecaju,spominju cep bar di sam isla al niko ti ovak neke stvari ne kaze pa si sam moras izvagat ,a posto je svaka drugacija nemres se pouzdat ni na iskustva..
    Il da ti bar na pregledu kazu da budes spreman da bi se moglo desit toto i to.

Valkris
    04. Veljača 2020. 20:02

meni ti je prvo bio grumen ko zgrusane krvi (ko jaca menga), pa nakon toga rozo i smeđe.. pa kad sam došla na hitnu prvo sam isla na wc i tad je bilo bas krv crvena. i na tom njihovom ulosku je bilo tamno crveno/smeđe krv. sve boje hahahha i sve pomijesano sa puno sluzi..
    sara, sto je najgore ni oni nisu sa sigurnoscu rekli jel to sluzni cep ili nesto trece..
    bilo im je bitno da bebac ima ok otkucaje i da sam zatvorena.. ovo krvarenje i trudovi, kao jbg hahha
    e da, damnarexx jesi li uzela dolje na redomatu broj hitna ginekologija i upisala se na salteru? (ili tog nema u nocnoj)

Damnarexx 🌺
    04. Veljača 2020. 20:15

Valkris

meni ti je prvo bio grumen ko zgrusane krvi (ko jaca menga), pa nakon toga rozo i smeđe.. pa kad sam došla na hitnu prvo sam isla na wc i tad je bilo bas krv crvena. i na tom njihovom ulosku je bilo tamno crveno/smeđe krv. sve boje hahahha i sve pomijesano sa puno sluzi..
    sara, sto je najgore ni oni nisu sa sigurnoscu rekli jel to sluzni cep ili nesto trece..
    bilo im je bitno da bebac ima ok otkucaje i da sam zatvorena.. ovo krvarenje i trudovi, kao jbg hahha
    e da, damnarexx jesi li uzela dolje na redomatu broj hitna ginekologija i upisala se na salteru? (ili tog nema u nocnoj)

Znaci vrlo slicno kao i meni. Ja sam imala krv, pa svjetliju krv(roskastu) i sluz i sve pomjesano sa sluzi...isto nisu znali sta je tocno. 🤷
    Kad ti je to sve stalo, i da li je uopce?
    .
    Nista nisam uzela, samo rekla dole onom liku koji sjedi na ulazu da sam u terminu i da se pokrece nesto i tjt. Otisla na 1.kat

S@r@
    04. Veljača 2020. 20:18

Valkris

Imala si sta za ponudit,svih boja😂 pa kad si to isla ?mislim kolko je proslo od toga pa jos cekas
    Najgore je zbilja to kaj neznaju rec a ti si misli,dobro strucnjaci su i ak su vidjeli ctg da je dobar super samo neznam kak bi to covjeka trebalo umirit xD..
    To s tim redomatom uopce nema pravila -.- glupost

Valkris
    04. Veljača 2020. 20:34

to je bilo ono u prosli ponedjeljak. dakle prije 8 dana. stalo je negdje u cetvrtak ja mislim, tad je jos zadnji "smrkalj" ispao.. i od tad sve "normalan" iscjedak..
    ja isto vjerujem da su strucnjaci i da znaju svoj posao i da su nasi bebaci mali zimski ljenjivci :D

Julie
    04. Veljača 2020. 20:40

Valkris bome ctg svašta ti bilježi, Def jedan jači trud 🤪
    U svakom slučaju kad krenu oni pravilni, ovo su pripremni, meni su išli do 80 i veli to je vise ko menstrualna bol ugl kad krenu pravi osjetit ćeš, bez brige 🙈 ja sam isto tak rekla pih 80 a ja osjećam ko mengu kad obo navečer a da ne pričam o dripu, ali velim sve se da izdržat. Sto se deranja tiče glasa nisam ispustila, jednostavno samo gubiš snagu deranjem.
    Rodila sam zaista u tišini, u boksu je Zmijanac navijala skup sa mojim zaručnikom 😂😂😂😂 oni su se čuli 🤪🙈 ugl bila do mene se cura tako jako derala srećom rodila sam prije nje, da nisam kunem se da bi umrla od straha misleći sto me čeka. 

Damnarexx 🌺
    04. Veljača 2020. 20:41

Valkris

to je bilo ono u prosli ponedjeljak. dakle prije 8 dana. stalo je negdje u cetvrtak ja mislim, tad je jos zadnji "smrkalj" ispao.. i od tad sve "normalan" iscjedak..
    ja isto vjerujem da su strucnjaci i da znaju svoj posao i da su nasi bebaci mali zimski ljenjivci :D

Tako dugo si krvarila? 🤔 Onda mogu i ja to ocekivati...
    Da, vjerujem im. Valjda znaju najbolje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.