Hahahaaha...upravo tako 😂
Svaka cast,bas mi je drago cut da te ne boli ipak do 100% ..mene na 30% leda boljela malo a kak ce tek na 100.hahhaaahaahaha
ma moji su jucer isli do 100. i ja nista ne osjetim, pitali me i cudili se. i napisao u nalaz da "ctg biljezi aktivnost uterusa koju trudnica ne osjeca" hahha
Ti ces onda rodit ko iz p*** kako bi se reklo 🤪😂😂😂
Procitala sam na drugom forumu kaj se desavalo jutros :)
Ima kakvih novosti? Kak se osjecas?
ma moji su jucer isli do 100. i ja nista ne osjetim, pitali me i cudili se. i napisao u nalaz da "ctg biljezi aktivnost uterusa koju trudnica ne osjeca" hahha
Ti ces onda rodit ko iz p*** kako bi se reklo 🤪😂😂😂
ahhahahahahahahah i ja se nadam
da, kak si? si u bolnici ili doma? kakvo je stanje?
Ja sam vam pustena doma. Posto me nista ne boli (osim tih menstrualnih grcica/laganih bolova) nema trudova🤷 mogla sam birat. Njima je bilo svejedno. Nisu sigurni jel sluzni cep ili sta vec..al ja msm da je sluzni, doslovno mi ide sluz sa sukrvicom...pregledana sam, sve ok, ctg uredan, dovoljno plodne vode, beba okej.
Sutra mi je termin, ujedno i pregled pa namjeravam ici rano ujutro... Jedino ako se ovo fuul pojaca, onda cu u bolnicu opet.
C&A ima tako dobre materijale e to mi se jako svida kod njih.
Pa najbolje je dat novac ili pitat zbilja sta jeje,al sve prihvacam cak sam i rekla da mi nis ne treba jer sve imam,ne ostavljam nis za zadnji cas😂
Vjerojatno cu i bolje znat sta zelim i sta je dobro kad rodim 🙄
Julie jel kosistis omeksivace za bebe ili stavis ocat kod pranja?
Opaa ima trudica👏nisu pravilni? Jel osjetis kakvo boluckanje?
Kod mene nista novo takoder,povecani iscjedak sluzav ali boja svijetla ful,osjetim kontrakcije al ne kao bol vec mi se trbuh utegne za poludit i nista drugo.
Koristi. Omeksivac, Ornel baby mi je super i planiram sada kupiti Frosch jer je on sastavom puno bolji nego ostali, Frosch baby imam i tekuci deterdzent za pranje.
Sin mi ima osjetljivu kozu odnosno dermstitis pa moram paziti
Ja sam isto danas opet razocarana kad je reko da sam zatvorena..
Cek nije mi jasno, ctg bilježi i kontrakcije?
?mislim, na mom ima trudova bas i tih nekih siljastih (kontrakcije?) i pitalo me par sestara i doktora jel ja zaista nista ne osjetim 🤷♀️
Ctg ima dvije sonde, jedna biljezi trudove a druga otkucaje srca bebice
Ja sam isto danas opet razocarana kad je reko da sam zatvorena..
Cek nije mi jasno, ctg bilježi i kontrakcije?
?mislim, na mom ima trudova bas i tih nekih siljastih (kontrakcije?) i pitalo me par sestara i doktora jel ja zaista nista ne osjetim 🤷♀️
Ctg ima dvije sonde, jedna biljezi trudove a druga otkucaje srca bebice
da da, ovo ti je moj ctg od jcuer https://postimg.cc/yDPTpxrp
i pitali me 100% jel ja fkt nis ne osjetim. onak, osjetim al sutim jer mi se suti. hahahhaha
ugl, ja imam ornel baby bijeli s nekim medekom i smeta mi miris. pa nisam htjela s njim uopce bebacevu robicu prat.. mozda eventualno uzeti neki bas prirodni po sastavu..
damnarexx javi kak je proslo :D
C&A ima tako dobre materijale e to mi se jako svida kod njih.
Pa najbolje je dat novac ili pitat zbilja sta jeje,al sve prihvacam cak sam i rekla da mi nis ne treba jer sve imam,ne ostavljam nis za zadnji cas😂
Vjerojatno cu i bolje znat sta zelim i sta je dobro kad rodim 🙄
Julie jel kosistis omeksivace za bebe ili stavis ocat kod pranja?
Opaa ima trudica👏nisu pravilni? Jel osjetis kakvo boluckanje?
Kod mene nista novo takoder,povecani iscjedak sluzav ali boja svijetla ful,osjetim kontrakcije al ne kao bol vec mi se trbuh utegne za poludit i nista drugo.
Koristi. Omeksivac, Ornel baby mi je super i planiram sada kupiti Frosch jer je on sastavom puno bolji nego ostali, Frosch baby imam i tekuci deterdzent za pranje.
Sin mi ima osjetljivu kozu odnosno dermstitis pa moram paziti
Bas zato i pitam jer neznam kakva ce koza bit bebina ali i mi sno osjetljivi pa nebi riskirala.hvala 😊😊
Primjetila sam i ja malo jaci miris kod ornela.
Vidla sam ctg i zbilja ono wow..hahhaaha sutim jer mi se suti😂😂 nisu navikli da zene ne urlaju dok je na 100.neznam na koliko najvise moze ic al kolko sam proucila 100 je jako skroz🙄
Ja sam vam pustena doma. Posto me nista ne boli (osim tih menstrualnih grcica/laganih bolova) nema trudova🤷 mogla sam birat. Njima je bilo svejedno. Nisu sigurni jel sluzni cep ili sta vec..al ja msm da je sluzni, doslovno mi ide sluz sa sukrvicom…pregledana sam, sve ok, ctg uredan, dovoljno plodne vode, beba okej.
Sutra mi je termin, ujedno i pregled pa namjeravam ici rano ujutro… Jedino ako se ovo fuul pojaca, onda cu u bolnicu opet.
kazu kad primjetis krv al svijezu da se javis, ja bi trcala u bolnicu hahaaa.pa me bas zacudilo da su te vratili al bolje,kaj bus tam camila, sam ti bude gore.ovak si doma na svom,ugodnije je.
Al vele kad je ta sukrvica kao sluzni sa svjezom krvi da se obicno unutar 24 h.pokrene e sad....drzim ti fige ko kuca, da se naspavas lijepo nocas i da ujutro bude neki pomak bez velikih bolova, mozda dobimo i od tebe iskustvo al manje bitno, nek samo prode "glatko" ...
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🙏👣👣
Ja sam vam pustena doma. Posto me nista ne boli (osim tih menstrualnih grcica/laganih bolova) nema trudova🤷 mogla sam birat. Njima je bilo svejedno. Nisu sigurni jel sluzni cep ili sta vec..al ja msm da je sluzni, doslovno mi ide sluz sa sukrvicom…pregledana sam, sve ok, ctg uredan, dovoljno plodne vode, beba okej.
Sutra mi je termin, ujedno i pregled pa namjeravam ici rano ujutro… Jedino ako se ovo fuul pojaca, onda cu u bolnicu opet.
kazu kad primjetis krv al svijezu da se javis, ja bi trcala u bolnicu hahaaa.pa me bas zacudilo da su te vratili al bolje,kaj bus tam camila, sam ti bude gore.ovak si doma na svom,ugodnije je.
Al vele kad je ta sukrvica kao sluzni sa svjezom krvi da se obicno unutar 24 h.pokrene e sad….drzim ti fige ko kuca, da se naspavas lijepo nocas i da ujutro bude neki pomak bez velikih bolova, mozda dobimo i od tebe iskustvo al manje bitno, nek samo prode "glatko" …
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🙏👣👣
Tako mi je i bilo, zato sam se prepala i otisla..i onda kad sam dosla se smirilo naravno 🙈
Daj boze da se pokrene unutar 24h :D
Javim se i pisem obavezno💪😁
Sortiraj odgovore
Najstariji