Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    03. Veljača 2020. 18:26

Meni su te torte od pelena isto bezveze i vjerujem da cu proslijediti dalje ako koje dobijem 😂😂😂
    Robicu sam isto svu nabavila jer bas to, ne planiram nikoga pustati u stan prvih mjesec dana 😂
    A za plišance nije kasno ni da ih dobije i nakon tih mjesec dana jer ih ne planiram "koristiti"
    Radije bih da me ljudi pitaju sto mi zaista treba a ne da kupuju genericke poklone al jbg 🙈

Julie
    03. Veljača 2020. 18:35

Slažem se, meni je super novac i poklon pon dati pa nek si netko sam izabere sto mi treba i zeli.
    Sto se robice tiče ja kupujem svugdje, S’Oliver, Next, Benneton, Takko, Reserved, H&M al pamet izgubim u C&A, oni tako imaju prekrasne stvari da sam ja svaki tjedan ili dva tamo, ali doslovno. 🙈🙈🙈🙈🙈
    Curke kak se osjećate, kaj se događa? 🤪

Valkris
    03. Veljača 2020. 18:41

znaci ja sam isto pokupovala od svugdje i srecom da mi je sad tesko hodat i ne zelim među ljude pa ne idem nikud i ne kupujem vise nista hhahahah (za sad)
    ja sam imala pregled danas.. ctg opet biljezi trudove, ja zatvorena... pa eto, cekamo i dalje..

S@r@
    03. Veljača 2020. 20:37

C&A ima tako dobre materijale e to mi se jako svida kod njih.
    Pa najbolje je dat novac ili pitat zbilja sta jeje,al sve prihvacam cak sam i rekla da mi nis ne treba jer sve imam,ne ostavljam nis za zadnji cas😂 
    Vjerojatno cu i bolje znat sta zelim i sta je dobro kad rodim 🙄 
    Julie jel kosistis omeksivace za bebe ili stavis ocat kod pranja? 

Opaa ima trudica👏nisu pravilni? Jel osjetis kakvo boluckanje?
    Kod mene nista novo takoder,povecani iscjedak sluzav ali boja svijetla ful,osjetim kontrakcije al ne kao bol vec mi se trbuh utegne za poludit i nista drugo.

Valkris
    03. Veljača 2020. 21:09

Da, c&a i next su mi super materijali. I primark je ok..
    Ma nista ti ja to nisam osjetila nit sad osjetim ahhaha
    Ja koristim ocat za ves 🤷‍♀️ ne stavljam omeksivac, bar sam tako mislila za pocetak

S@r@
    03. Veljača 2020. 21:14

Odlicno dok ne boli jos da uzivas 😆😊
    Meni su prije dva tj bili trudici ne jaki,samo 30-50% al su bili cesti,nepravilni pa je dr rekla to su kontrakcije ,a zadnji put sad u petal ee nista haaahaa,jedva da se ista desavalo..bas sam bila razocarana 😂😂😂

Nekak mislim da je to najoametnike radi alergija 🤷

Valkris
    03. Veljača 2020. 23:04

Ja sam isto danas opet razocarana kad je reko da sam zatvorena.. 
    Cek nije mi jasno, ctg bilježi i kontrakcije?
    ?mislim, na mom ima trudova bas i tih nekih siljastih (kontrakcije?) i pitalo me par sestara i doktora jel ja zaista nista ne osjetim 🤷‍♀️

S@r@
    04. Veljača 2020. 06:31

Pa mene je sestra pitala jel osjetim kakvu bol.tad jesam probadanja u ledima itd...pa kao imate lagane trudove tj ocitava ctg trudice ..kad sam docekala dr.onak sva sretna ona mi kaze trudova nema..sad ja gledam kak nema ova kaze biljezi, tu se vide (brdasca na ctgu)pa mi veli jedna njihova sestra da kad nisu pravilni i redoviti trudovi onda su to kontrakcije i nemaju tu jacinu pa nisu "trudovi"...
    Dobro moji su zbilja slabi bili,vjerujem kad ide do 100 na skali da je to vec ono neka naznaka ..

Valkris
    04. Veljača 2020. 12:50

ma moji su jucer isli do 100. i ja nista ne osjetim, pitali me i cudili se. i napisao u nalaz da "ctg biljezi aktivnost uterusa koju trudnica ne osjeca" hahha

Damnarexx 🌺
    04. Veljača 2020. 13:07

Valkris

ma moji su jucer isli do 100. i ja nista ne osjetim, pitali me i cudili se. i napisao u nalaz da "ctg biljezi aktivnost uterusa koju trudnica ne osjeca" hahha

Ti ces onda rodit ko iz p*** kako bi se reklo 🤪😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.