Valkrisbas je lijepa pletenica 😍
Ja sam vec podigla blaznice, a ovo za pelene nisam vidjela..moram potrazit knjizicu.
Saraogledalo is your friend, vjeruj nam😂 bez njega nista… Ja sam cak i zadovoljna kako sam se sredila prosli put i jucer..a na slijepo ✨👏💪 bravo ja! Haha aaa poza..boze sacuvaj, samo gledam da se ne poskliznem😂
Tak i ja pazim da nebi pala,jos imam onu penzionersku sipku u tus kabini kao rukohvat,uvijek sam si mislila Boze pa zas smo to stavili,dat cu ja to baki a na kraju da nema nje neznam haahhahaaha😂😂😂
To se lijepo uredim kad idem na pregled da nebi mozda ostala pa da sam obrijana 😂😂😂
P.s.super je inace epilator bar meni al od kako sam trudna nikako nemogu previse me boli to cupkanje al bas sam primjetila da sad pred kraj uopce ne rastu dlake po nogama tak brzo ko nekad👏👏👏👏
Valkrisbas je lijepa pletenica 😍
Ja sam vec podigla blaznice, a ovo za pelene nisam vidjela..moram potrazit knjizicu.
Saraogledalo is your friend, vjeruj nam😂 bez njega nista… Ja sam cak i zadovoljna kako sam se sredila prosli put i jucer..a na slijepo ✨👏💪 bravo ja! Haha aaa poza..boze sacuvaj, samo gledam da se ne poskliznem😂
Tak i ja pazim da nebi pala,jos imam onu penzionersku sipku u tus kabini kao rukohvat,uvijek sam si mislila Boze pa zas smo to stavili,dat cu ja to baki a na kraju da nema nje neznam haahhahaaha😂😂😂
To se lijepo uredim kad idem na pregled da nebi mozda ostala pa da sam obrijana 😂😂😂
P.s.super je inace epilator bar meni al od kako sam trudna nikako nemogu previse me boli to cupkanje al bas sam primjetila da sad pred kraj uopce ne rastu dlake po nogama tak brzo ko nekad👏👏👏👏
Uf ja nisam nikad mogla epilatorom..ja uvjek britvicom. Sad mi je bas muka prije pregleda to sredjivanje😅 neki kazu ne moras, al opet..bolje se ja osjecam.
imam i ja u tusu tu neku penzionersku drsku i super mi dodje sad hahhahaha
ma ja epilatorom samo noge i nije mi strasno. gospodjicu nikako s tim jos sam se kao narucila u kozmeticki na brazilsku (nisam nikad bila) prije nekih mjesec dana.. hrabro dodjem ja tamo.. kad ono higijenski uvjeti koma, i mislim si bas mi treba da neku bakteriju jos pokupim i samo sam odsetala van. a vjerujem da bi krepala od bolova
meni je isto neugodno da se ne sredim za pregled i dodjem tamo imalo dlakava, ne znam 🤷
pletenicu i ja planiram svezat s necim obavezno
i julie, ja isto cijelo vrijeme tvrdim da nece malac spavat s nama i fkt se nadam da nece jer moj muz tak nemirno spava da bi me bilo ful strah..
sara, ja ovo za pupak nikad nisam cula..
Ma da,nemrem doc ono dlakava sta ja znam,neugodno bas hhahah,ee tako sam se ja jednom odvazila kao idem na brazilku- nikad vise!!! Ne da boli nego sam molila da stane i doma dovrsila,tak da dobro da si otisla hahahaha
A sa epilatorom sam probala isto jednom ono kod prepona i pocetak pubicne i kad je to pocupalo,rupice sam imala a krvarilo.
Tak da definitivno britbica dole hahahaba😂😂
Nisam ni ja osim tad,kazem da sam mislola da je luda jer je ona bila vojnicka sestra nekad tam za vrijeme rata i reko ona je luda al proucit cu ja to😊😊😊
Ja volim minimalizam 😄 u krevetiću ničeg nije bilo prvo radi sigurnosti, a drugo jer kao nema potrebe. Sad držim tamo plisance jer ih je dobio more od rođenja, pojma nemam gdje ću s njima. Tj imam ideju pa ćemo rwalizirati uskoro.
Planiram mu kupiti vrtuljak i instalirati.
A da,kak ko voli😁
Aa slatkoo,meni su plisanci super ,odlozis negdje ak nis za sad😊😊😊
ja nisam kupila niti jednog plišanca.. bas mislim da ce nam to svi donosit.. ko i vlazne maramice i one torte od pelena hahhahaha
za sad ne planiramo niti vlazne maramice koristit nego blazinice/krpice i vodu..
a pelene imamo samo mala pakiranja pampers i violeta za probu i cekamo one konzumove lumpi da stignu :D
vrtuljak smo isto dobili od moje kume, to planiram stavit pa mozda bude djelovao :D
Ful pametno jer svi kazu nemojte kupovat dobit cete sve te stvari.mi smo svejedno kupili paket nekih puffies ak se ne varam i dva paketa pampersica i dobili jos dva hahaaaa,predpostavljam da cemo dobit koju tortu ,na kraju smo ipak kupili vlazne iako sam isto za pranje krpicama u prvih bar mj dana jer zbilja nisu vlazne bas zdrave,kad nisi doma oki al doma ima vode i tih pamucnih krpica 😊
Te lumpi sam danas i vidjela u katalogu,jedino kaj me zivcira kaj su te pelene stalno negdje na akciji i svakakve marke ,al brojevi nikad nisu za bovorodence neg uvijek za vece bebe...
Meni su te pelene bačen novac jer dosta ljudi želi određene, tipa ja sam odlučila pampers premium care i nakon toga Violeta bijele i Hipp ove sto su izbacili i sad dobila tortu babylove koje su meni bezveze i proslijedila dalje.
To kaj svi govore joj dobit ćeš ovo i ono, ok pelene nema potrebe založit jer fakat je stalno negdje akcija na neke ali recimo tak su meni govorili za robicu, ja sam bez obzira kupovala ko blesava jer mi je gust.
Babinje sam imala 7 tjedana, tako sam odlučila i dok ti dočekaš ljude mali već jednu veličinu preraste tako da ako vam se nešto sviđa kupite.od viska glava me boli.
Sto se tiče početnih pelena i hrane, Hrvatska kao država želi potaknuti majke na dojenje i tako nikad hrana za dojenčad pre i 1 nisu na akciji 🙄🙄🙄🙄
Za robicu nisam ni ja slusala jer to je bas stvar ukusa i materijala ,najcesce donesu br.62 pa na dalje a za novorodence treba bit spreman jer neznas bude li 50 ili 54 i sl.,a sigurno necu bit u stanju sama ic kupit,do duse nisam zato kupovala ekstra skupu robu i neznam ti ni ja kakve marke jer em ne patim od tog em nez.kakva bude beba ..
Hahahaahh meni se cini da hr.ne zeli da uopce covjek ima djece hahhaaha😂😂 dohranom se do duse nisam ni bavila jer se nadam da cu uspjet a dojenjem,nit razbijam glavu s tim vise ni je taj porod u fokusu hahaa
Sortiraj odgovore
Najstariji