Super je ogradica,steta da nema drugih boja al sta je tu je😊😊
Iii konacno daaa neko isto ima macku pa da mogu pitat hhahahaaaaha,jel ovak oce uc u kinderbet?
Mi smo stavili madrac al sam ga ostavila u foliji i na njega stavila jos deku kao da sam ga obukla,i nije grofica htjela u pocetku u kinderbed no medutim sad ima neku foru da se po nocim probudim a ona fino spava u kinderbetu lijepo onak se ispruzi i jos i hrce,
Spotam ju,maknem no medutim kakve su macke ona se vrati unutra,nemam ju srca mlatit i nisam za takve metode..
Negdje sam procitala da nesto ljepljivo stavim unutra kao one to ne vole pa nece vise ic.🤷
E to s ogledalol jos nisam probala😂vidis dobra fora 😊
I nas madrac je u foliji al na ormaru. Macak voli vrecice jako i sve sto suska tak da mislim i da smo stavili s folijom da bi spavao na njemu 😂😂
Ja imam spricu s vodom i kad je zlocest onda mu zaprijetim s tim. Ne moram ga spricati, dovoljno je da uzmem bocicu u ruku. Ali dok bi mi krenuo suskat po noci po toj foliji pa ga svaki put plašit s tom špricom.. Ne bi mi se dalo. Ovak mi je jednostavnije hahah a ovo za nest ljepljivo nisam jos cula 🤷♀️
A kad dodje bebac prvih mjesec dana dok ne stekne imunitet mislim da macak nece smjet u sobu. Budem vidjela.. Inace spava meni pod nogama ili u svom krevetu i miran je cijelu noć
To sam probala sa spricom kod nas na zalost vise ne pomaze :/ nju to sve tako zanima,isto spava s nama pod nogama al zna doc i do moje glave pa se legne -.- al tak je slatka pa se nisam bunila,isto smo razmisljali da joj nedamo u sobu neko vrijeme ...ah mace i folije i vrecice 😂😂😂 predobre su
Zaboravila sam komentirati za dm, imate u onoj knjizici s kuponima sto smo dobile kao trudnice (ako ste digle) i kupon za violeta pelene i gratis babylove blazinice za dojke (ili kako se to vec zove). Tak da sam kupila 2x pelene i dobila dosta bodova i te jastucice.
Meni macak jaaaaako rijetko dodje do glave, i to bude ujutro kad smo vec budni. Bas je navikao spavat pod nogama
Dobar macak zbilja👌
Recimo prosli macak nikad nije spavao s nama ni u proslom stanu,al na zalost maznuo ga neko :/ ,mozda se ova smiri kad poraste i kastriramo ju,sad ima cca 5-6mj.
Vidis super da si me podsjetila,nisam to ni pogledala kaj ima unutra xD
Valkris bas je lijepa pletenica 😍
Ja sam vec podigla blaznice, a ovo za pelene nisam vidjela..moram potrazit knjizicu.
Sara ogledalo is your friend, vjeruj nam😂 bez njega nista... Ja sam cak i zadovoljna kako sam se sredila prosli put i jucer..a na slijepo ✨👏💪 bravo ja! Haha aaa poza..boze sacuvaj, samo gledam da se ne poskliznem😂
Lijepa je da, s obzirom da ne planiram nikakve igracke stavljati u krevetić, mislim da je ovo onak taman da upotpuni dojam 🥰
Jedva čekam da se mogu normalno sredit jer ovo su već akrobacije u tušu 😂😂😂
Joj sto meni nedostaje trudnoca kad ovo sad čitam, točno mi je taj osjećaj iščekivanja 🥰🥰🥰🥰🥰
Nego da odgovorim na pitanjce.
Pelene, uh, najbolje se pokazuju od Pampersa premium care, velikoj većini. Jaaaaako dugo drže i ne promoce, često su na 2+1 gratis, Dm ih zaista skoro svaki mjesec bubne pa pratite možda ulovite i na žutoj srijedi u Supernovoj pa bude joj 15% popusta na sve to i možete kombinirati veličine.
Ja sam ih koristila ali htjela sam neku zdraviju verziju pelene, ono sto manje plastike i izbjeljivača Itd. Violeta bijele su fantastične i kao zdravija varijanta dok ljubičaste nekim nisu nekima jesu, došle su prije možda dva tjedna Hipp koje su isto odlične tako da vam ja Hippa nakupovala i imam te bijele Violeta. Inače ih dm nema ni jedne od tih pa dok ih ne uvedu dotle možete kupiti u Mulleru, nisu na akciji 2+1 ali znaju biti Violeta barem na cjenovnom popusticu i kombinirajte za žutom srijedom 15%.
Sto se tih pletenica tiče zaista budite Max oprezne, ne preporuča se ista stavljati po krevetu radi gušenja, ja sam fakat imala paranoju od toga ali nas sin je vrlo brzo i jasno dao do znanja da želi biti sa nama u krevetu i tako od kojih par dana starosti spava sa nama u krevetiću. 🤣
Bitno da sam nadobudno govorila dok sam bila trudna on će u kimbacu, bla bla bla. Skočila si u usta u trenu 🙊🙊🙊🙊
Dosta sam i citala o pelenama pa i hvala najvise papmersice,violetini bijele nisam nikad ni vidjela hahhaha,moram obratit bolje paznju😆,kupila sam par i onik klasicnih pamucnih pelena kao od materijala al znam da to nece koristit iz higijenskih razloga al cisto ako ce trebat visoko povijanje pa kazu da zna bit ok...
Cula sam da su te pletenice i jastuci opasni al nemeem odoljet ,ak ne stavim bojim se da ce nece bubnut ,mislim da se i tu pletenicu da s necim privezat za letvice od kinderbeta pa da nece padat,a kaj se igracka tice to necu ni ja,imam par nelih al ne usudim se stavljat po kinderbetu bas iz tih razloga gusenja ,a one iznad (pojma nemam kak se zovu)sam probala stavit pa je moj macak poludio za tim tako da nista od toga😂😂😂
Kad sam isla u skolu onda nas je jedna sestra stara dosta ucila kao kal je najbolje nakapat kap dvije majcinog mlijeka na pupak pa kao prije zaraste jer ima vitamina i masnoca i neznam vise sta je nabrajala,bila sam zgrozena i mislila sam da je poludila al onda sam to jos negdje cula,moram to provjerit😆
Sortiraj odgovore
Najstariji