E to bi bilo super ako bus fotnula😊 sretno sa setnjom mozda bude nekih promjena😊😊
Ja se bacila na kuhanje,usisavanje ,ves i to kaj ono vise manke obavljam svakodnevno i nisam nis potakla osim da sam si leda ubila pa me sad bole hahaaha😂
Julie mislim znam da nema pravila al s kojim pelenama si najzadovoljnija?
Ma da,zato kazem sve mozemo svaki dan ocekivat samo ono puses vec i na hladno pa nikak hahahhaa😅
Treba malo zezat ljude pa se ne javit nekima par dana 😂😂
Naravno da bi javili..joooj 🙈 a ako me uhvati preko noci, to smo im rekli da ne mislimo javljat..nego ce dobit ujutro slikicu bebe.
Meni je u 38+2 bila 3100kg :) bas me zanima sa koliko ce se roditi.
Ajde pliz slikni nam pletenicu kad ju kupis😁
Ma ja mislim da bu na kraju i tvoja bebica tak nekak kad se i rodi..
Na kraju nisam pitala za uvz jer mi ga je jucer radila al sam tek poslije po nalazu skuzila da tu nema napisane tezine da je to vise gledala dr.poziciju.al mislim da nebu moj malac veliki,moj trbuh se skoro ni ne kuzi kad si obucem nes sire,neznam ni di on jadam stane unutra,iako da nema to pravila 😂 valjda svih 10 kg sta sam dobila je povuko on i pl.voda 😆
Naravno da bi javili..joooj 🙈 a ako me uhvati preko noci, to smo im rekli da ne mislimo javljat..nego ce dobit ujutro slikicu bebe.
Meni je u 38+2 bila 3100kg :) bas me zanima sa koliko ce se roditi.
Ajde pliz slikni nam pletenicu kad ju kupis😁
Ma ja mislim da bu na kraju i tvoja bebica tak nekak kad se i rodi..
Na kraju nisam pitala za uvz jer mi ga je jucer radila al sam tek poslije po nalazu skuzila da tu nema napisane tezine da je to vise gledala dr.poziciju.al mislim da nebu moj malac veliki,moj trbuh se skoro ni ne kuzi kad si obucem nes sire,neznam ni di on jadam stane unutra,iako da nema to pravila 😂 valjda svih 10 kg sta sam dobila je povuko on i pl.voda 😆
I ja isto mislim da ce oko 3kg biti.
Ja sam isto sva sitna, jedva se vidi trbuh u nekoj siroj majici..s ledja nista😂 i na +11kg sam... Krenula s 53 sad 64.. a nis nemam osim trbuha🤷
Ooo pa da,mnoge bi zavidjele 😆
Tak sam nekak i ja dobila,63 u pocetku,a sad sam 73 prosli tj sam bila 75 xD 🤦 ak nis stanemo u svu robu prijasnju👌
Kad sam isla kod svoje gin.Pavlek bilo je i onih koje su cijelu tr.dobile samo 5 kg,pa kak covjece 😂
da priznam nije mi ni trbuh nisko bas
Meni su cak slatke te velike trudnice i skidam kapu kak se krecu i kkak je njima tesko tipa sagnut se
Ja sam na +20. Sad sam na 76.i tesko mi se sagnuti i kretati 🙈🙈 hahah al otici ce to sve 😊
E uslikala sam pletenicu i cim otkrijem kako stavit slike stavim 😃
Ooo pa da,mnoge bi zavidjele 😆
Tak sam nekak i ja dobila,63 u pocetku,a sad sam 73 prosli tj sam bila 75 xD 🤦 ak nis stanemo u svu robu prijasnju👌
Kad sam isla kod svoje gin.Pavlek bilo je i onih koje su cijelu tr.dobile samo 5 kg,pa kak covjece 😂
da priznam nije mi ni trbuh nisko bas
Meni su cak slatke te velike trudnice i skidam kapu kak se krecu i kkak je njima tesko tipa sagnut se
Uf 5kg je fkt malo 🤔 haha sretnice..ma dobro, uopce se ne zamaram kilama. Kako su dosle, tako ce i otic :)
Meni koda se u jednom trenu spustio pa vratio nazad. Ne znam..a mozda sam i umislila, nebi me cudilo 🙈
Ja sam na +20. Sad sam na 76.i tesko mi se sagnuti i kretati 🙈🙈 hahah al otici ce to sve 😊
E uslikala sam pletenicu i cim otkrijem kako stavit slike stavim 😃
https://postimages.org/
Uploadas sliku, i prvi link tu zalijepis :)
Ee divno,sad sam i ja naucila kak to ide😂
Ma tako je,sve te kile odu,bitno da je bebi dobro..
Jesi ovak zadovoljna tom ogradicon za krevet kak se vec kaze😂
Trebate vidjet kak se brijem😂komedija,cuceci i onda po opipu ove dole djelove,malo je smjesno kad se treba dic u tus kabini al ide,a noge bez beda dignem na cosak tus kabine.komedija 😂😂😂
Prekjucer me teta zajeb..kao jel rezem nokte itd.,ona je dobila trudove pa je tetak moro sredivat nokte na nogama,brijanje i to,jos me zezala jer sam jela grah,kao nemoj pred kraj termina tak je ona pa je mislila da ima trudove prvi put a na kraju je imala grceve samo jer junje grah napuhao😂😂😂
https://postimg.cc/Hj0F1Jk1
https://postimg.cc/dDnn9G03
Nadam se da sam uspjela hahah
Ja nemam madrac stavljen u kindac jer imam macka pa da ne skace po madracu.
A materijal pletenice je pliš i onak je fora na dodir. 2 bi popunile taman cijeli kinderbet, ovako je pola. I samo u toj boji imaju
Ne znam ata da ti kazem jel sam zadovoljna jer je imam tocno sat vremena, al na prvu mi se cini fora hahahha
Za brijanje. Majko isusova. Noge sam pocupala epilatorom jer nisam imala snage se borit drugačije. Za gospodjicu napamet, nikakvo saginjanje i čučanje. Na stojecki i snadji se uz ogledalo 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji