Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Countess
    30. Listopad 2015. 12:18

Smije se, naravno.

gagicamamica
    26. Studeni 2015. 22:10

Pozdrav svima. Jansam ovdje skrooz nova. Cesto vas čitam al nikako se regat....
    Čestitke mamama na bebicama....a nama koje jos guramo da nam brzo prode.
    Meni je termin 26.12 i rodit cu u vinogradskoj.
    Nadam se ds ce sve ici prirodno jer prvi put uz mjesec dana tokolize rodio se palcic  s 34 tj.(2010.)
    Jos iduci tj.idem kod svog ginica a onda slijede famozni pregledi u trudnickoj.😁 Zanima me ima li jos koja mamica koja ceka bozicnu bebicu?
    Eto js prvi komentar pa se raspisala...😊 Nadam se da nezamjerite....

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• 2mama
    16. Prosinac 2015. 14:35

Pozdrav svima, nisam detaljno čitala temu... s koliko tjedana se kreće u Vinogradskoj na redovite preglede, ja ovaj tjedan imam zadnji pregled kod svog gin. pa bi se trebala naručiti za prvi pregled u trudničkoj, sad sam 35.tjedan

2mama

kratkaj
    07. Siječanj 2016. 21:38

Bok svima! Nova sam ovdje i ne znam jel neko već pisao o tome al zanima me da li u Vinogradskoj treba tata imati potvrdu o pohađanju trudničkog tečaja? (zanima me pouzdana i provjerena info) :)

Filotea
    07. Siječanj 2016. 21:47

Ja sam rodila tamo prije 6 mj i nije nam trebala potvrda o polozenom tecaju makar smo ju imali. Ali nitko nas nije ni pitao niti trazio potvrdu

• FunnyBunny
    26. Siječanj 2016. 00:52

Pozdrav svim mama koje planiraju roditi u Vinogradskoj. Pratila sam ovu temu i nisam imala potrebu komentirati, no danas je na svijet dosla moja prekrasna bebica i to zahvaljujuci divnim doktorima i sestrama u toj bolnici. Ako imate bilo kakvih pitanja, a da mogu pomoci iz prve ruke, pucajte 

kris555
    27. Siječanj 2016. 20:24

saki ne treba ti mala torba, ja sam kod sebe tj na ormariću imala zdravstvenu, mob i kljuc od ormarica, ostalo je bilo u ormariću. Vodu ne smijes pit, a doci ces u radjaonu u spavacici u papucama, tako da eto. Za bebicu ti ne treba nista dok ne ides kuci, a tata ce dobiti zeleno odjelo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.