ja sam rodila 1.4. nije trebalo za tate ništa, oni im tamo daju onu zeleno-plavu majicu

Curke koje ste rodile u Vinogradskoj, jel se smije autom unutra kada se dolazi po bebicu? Nisam sigurna šta da pripremim malom za izlazak. Pa ako suprug smije autom unutra, onda mi nije bed...
Pozdrav svima. Jansam ovdje skrooz nova. Cesto vas čitam al nikako se regat....
Čestitke mamama na bebicama....a nama koje jos guramo da nam brzo prode.
Meni je termin 26.12 i rodit cu u vinogradskoj.
Nadam se ds ce sve ici prirodno jer prvi put uz mjesec dana tokolize rodio se palcic s 34 tj.(2010.)
Jos iduci tj.idem kod svog ginica a onda slijede famozni pregledi u trudnickoj.😁 Zanima me ima li jos koja mamica koja ceka bozicnu bebicu?
Eto js prvi komentar pa se raspisala...😊 Nadam se da nezamjerite....

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Pozdrav svima, nisam detaljno čitala temu... s koliko tjedana se kreće u Vinogradskoj na redovite preglede, ja ovaj tjedan imam zadnji pregled kod svog gin. pa bi se trebala naručiti za prvi pregled u trudničkoj, sad sam 35.tjedan
2mama
Bok svima! Nova sam ovdje i ne znam jel neko već pisao o tome al zanima me da li u Vinogradskoj treba tata imati potvrdu o pohađanju trudničkog tečaja? (zanima me pouzdana i provjerena info) :)
Ja sam rodila tamo prije 6 mj i nije nam trebala potvrda o polozenom tecaju makar smo ju imali. Ali nitko nas nije ni pitao niti trazio potvrdu
Pozz svima....eto nova na forumu...rodila u Vinogradskoj 2 puta (2000g i 2005g)..sad me u kolovozu ceka 3..isto cu u vinogradsku..
Sve je bilo odlicno,nemam nikakve zamjerke..bio je prirodan porod.Sad vec sigurno ima i noviteta u rodilistu..'vidjet cemo..
Jako sam zadovoljna doktorima i sestrama...tako da mi je ostalo u ljepom sjecanju...

Pozdrav svim mama koje planiraju roditi u Vinogradskoj. Pratila sam ovu temu i nisam imala potrebu komentirati, no danas je na svijet dosla moja prekrasna bebica i to zahvaljujuci divnim doktorima i sestrama u toj bolnici. Ako imate bilo kakvih pitanja, a da mogu pomoci iz prve ruke, pucajte
FunnyBunny čestitam na prinovi . Meni je termin za 2 mj i planiram roditi u Vinogradskoj pa evo 3 pitanjca. Prvo što si spakirala u malu torbu za rađaonu? Jel treba nešto za bebicu? i da li tati treba zeleno odjelo ili tamo dobije njihovo?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji