Pozdrav svima. Jansam ovdje skrooz nova. Cesto vas čitam al nikako se regat....
Čestitke mamama na bebicama....a nama koje jos guramo da nam brzo prode.
Meni je termin 26.12 i rodit cu u vinogradskoj.
Nadam se ds ce sve ici prirodno jer prvi put uz mjesec dana tokolize rodio se palcic s 34 tj.(2010.)
Jos iduci tj.idem kod svog ginica a onda slijede famozni pregledi u trudnickoj.😁 Zanima me ima li jos koja mamica koja ceka bozicnu bebicu?
Eto js prvi komentar pa se raspisala...😊 Nadam se da nezamjerite....
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Pozdrav svima, nisam detaljno čitala temu... s koliko tjedana se kreće u Vinogradskoj na redovite preglede, ja ovaj tjedan imam zadnji pregled kod svog gin. pa bi se trebala naručiti za prvi pregled u trudničkoj, sad sam 35.tjedan
2mama
Bok svima! Nova sam ovdje i ne znam jel neko već pisao o tome al zanima me da li u Vinogradskoj treba tata imati potvrdu o pohađanju trudničkog tečaja? (zanima me pouzdana i provjerena info) :)
Ja sam rodila tamo prije 6 mj i nije nam trebala potvrda o polozenom tecaju makar smo ju imali. Ali nitko nas nije ni pitao niti trazio potvrdu
Pozdrav svim mama koje planiraju roditi u Vinogradskoj. Pratila sam ovu temu i nisam imala potrebu komentirati, no danas je na svijet dosla moja prekrasna bebica i to zahvaljujuci divnim doktorima i sestrama u toj bolnici. Ako imate bilo kakvih pitanja, a da mogu pomoci iz prve ruke, pucajte
saki ne treba ti mala torba, ja sam kod sebe tj na ormariću imala zdravstvenu, mob i kljuc od ormarica, ostalo je bilo u ormariću. Vodu ne smijes pit, a doci ces u radjaonu u spavacici u papucama, tako da eto. Za bebicu ti ne treba nista dok ne ides kuci, a tata ce dobiti zeleno odjelo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji