Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kiara19
    10. Travanj 2017. 19:11

I mene zanima jeli koja rodila nedavno u Vinogradskoj? I koliko dana se ostaje u bolnici?

• meli17
    22. Svibanj 2017. 06:35

Pozzz svima,
    ja sam nova ovdje..eto javljam se jer cu i ja uskoro roditi u  Vinogradskoj(termin  11.06.) danas idem na prvi pregled u bolnicu, da i prvo dijete ce mi biti.
    Neznam kako vi, ali ja se mucim cijelo vrijeme sa nesanicama, evo i sad sam budna od 3 ujutro..
    Dobro , sad pred kraj jako sam nervozna, previse razmisljam o tome sto me ceka..ufff..sta psiha sve moze.

IvanaIvica
    25. Svibanj 2017. 03:31

I  ja sam nova ovdje..ali meni je termin tek u 10 mj...moja kuma krsna i od uje žena tamo radi kao primalja isto kao i Zila koje su cure ovdje spominjale da su bile odlične..njih sve jako dobro znam isto tako znam koliko žene daju sve od sebe i razumiju vas jer su i one same majke..mene je užasno strah,prva mi je trudnoca..i znam da će brzo doći taj 10 mjesec ali Boze moj..sve se pregura za te naše mališane... samo da nam oni budi na kraju živi i zdravi...a mi žene ćemo preživjeti, kao i sve do sad u životu...😚

• Ady86
    28. Svibanj 2017. 02:10

Cure pozdrav!!! Evo i mene muci nesanica pa se pridruzujem forumu i pratim vas 😊 termin mi je 2.9 i odlucila sam se za Vinogradsku...pa cekam svjeza iskustva... 😘😘 

• meli17
    29. Svibanj 2017. 20:33

Ja cu vam javiti svoje iskustvo, cim dodjem k sebi 😱😀...brojim sitno, ovo iscekivanje je sad najgore..noge si ne prepoznajem od vode, ubiti cijelu sebe ne prepoznajem 😬..
    Najgore je sto nista nemogu vise odraditi kao prije, sve nesto na pola..jer se brzo umaram , kada duze stojim noge naoteknu..jedva skuham rucak..peglam deset min pa sjednem, pa opet..usisavat i prati podove ne mogu nikako, to mm odradi..
    Ali proci ce i to, sve za nase male andjele..samo da su zivi i zdravi.

• Ady86
    30. Svibanj 2017. 16:19

meli17

Ja cu vam javiti svoje iskustvo, cim dodjem k sebi 😱😀…brojim sitno, ovo iscekivanje je sad najgore..noge si ne prepoznajem od vode, ubiti cijelu sebe ne prepoznajem 😬..
    Najgore je sto nista nemogu vise odraditi kao prije, sve nesto na pola..jer se brzo umaram , kada duze stojim noge naoteknu..jedva skuham rucak..peglam deset min pa sjednem, pa opet..usisavat i prati podove ne mogu nikako, to mm odradi..

Znam kak ti je... ja sam u 26tt pa mi noge oticu i u nista ne stanem.. 😔 kada ti je termin? Sretno i cekamo da cujemo iskustvo.. 😘

Charmed
    31. Svibanj 2017. 08:25

Da li se zna koliko se ostaje u bolnici nakon dogovorenog carskog? O čemu to ovisi? Thnx!

• meli17
    31. Svibanj 2017. 15:52

Ady86

meli17

Ja cu vam javiti svoje iskustvo, cim dodjem k sebi 😱😀…brojim sitno, ovo iscekivanje je sad najgore..noge si ne prepoznajem od vode, ubiti cijelu sebe ne prepoznajem 😬..

Znam kak ti je… ja sam u 26tt pa mi noge oticu i u nista ne stanem.. 😔 kada ti je termin? Sretno i cekamo da cujemo iskustvo.. 😘

Hvala, termin mi je 11.06. U pon opet idem u bolnicu na pregled, pa cu vidjet sta ce reci..a ti imas termin kao i moja sogorica, i ona ce u Vinogradskoj..

• Ady86
    31. Svibanj 2017. 16:44

meli17

Ady86

meli17

Znam kak ti je… ja sam u 26tt pa mi noge oticu i u nista ne stanem.. 😔 kada ti je termin? Sretno i cekamo da cujemo iskustvo.. 😘

Hvala, termin mi je 11.06. U pon opet idem u bolnicu na pregled, pa cu vidjet sta ce reci..a ti imas termin kao i moja sogorica, i ona ce u Vinogradskoj..

Super drzim fige da sve prođe u najboljem redu i da sto prije uhvatis svoju bebicu...i mi jedva cekamo 😊😊 tko zna mozda sogi i ja budemo cimerice 😉

IvanaIvica
    04. Lipanj 2017. 01:18

Ajde i ja jedva čekam iskustva da čujem.. inače spadam pod Petrovu pošto sam iz Ivanić Grada,ali svakako bi išla u Vinogradsku..Tamo barem nekoga poznam i najviše pozitivnih iskustava sam odande čula..sretno vama koje ste sad na redu ubrzo..i kad se oporavite da nam javite kakva je situacija..☺️👋🏻👶🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.