Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Purple
    11. Kolovoz 2015. 15:30

Ja sam trenutno u nedoumici, Sv. Duh ili Vinogradska...
    U par danas sam dobila toliko pozitivnih iskustava sa Duha da stvarno ne znam šta mi je činiti, ali dobro, ima još vremena. 
    Na Duhu baš puno masiraju i paze da ne dođe do pucanja međice, a režu jedino kad vide da bi moglo doći do pucanja.
    I kao imaju puno više doktora, inkubatore i bolje su opremljeni.
    E sad...

Bebach22
    11. Kolovoz 2015. 21:10

Neznanja,evo ja ti odg iz svog iskustva.
    1.meni je babica puno masirala medicu i nisam pokucala
    2.smijes imati vodu,ali ti daju da popijes jakooooo malo,par kapi.tek toliko da ovlazis usta.i ja sam na trenutke mislila da cu umrijet od žeđi ali mi je super bilo sta me muž prskao vodom pa mi je malo lakše bilo.
    3.prvi podoj ide odmah nakon vaganja bebe,babica ju namjesti na ciku i ostavi te tak da se nazire i uživate cca 2h...sestre se jako trude da ti pomognu oko dojenja ako imaš nekih problema,ugl možeš ih sto puta pitat i uvjek će ti odgovorit.
    4.pelene mjenjas sama,ako neznas prvu ti pokažu kako a onda dalje sama mjenjas,sestre uzmu tri puta dnevno bebu i operu je i presvuku,ako ti se beba zabljucka opet zoveš sestre i one ti ju presvuku.
    5.mozes ih tražit da ju odnesu i to ti super dođe da dođeš malo k sebi i odspavas.

I da,nisi pogriješila s odabirom Vinogradske ,stvarno imaju divno osoblje.

Bebach22
    11. Kolovoz 2015. 21:12

Krivo napisah,trebalo je pisat nenana..

Purple
    11. Kolovoz 2015. 22:29

Zac11, termin mi je početkom 2. mjeseca tako da stvarno imam vremena da se odlučim. Al sve ovisi kakve si sreće, možeš doći u super smjenu gdje su svi dragi i ljubazni, a opet se može desiti da dođeš kod ekipe koja je taj dan ustala na krivu nogu i imaš loša iskustva.

Zac11
    12. Kolovoz 2015. 12:15

purple naravno da je sve moguće, ti sama najbolje znaš kako i šta, probaj onda osoblje staviti na stranu pa ići u onu bolnicu koja više ili bolje mogućnosti pruža  htjela sam ti reći da ti u vinogradskoj stvarno neće ništa faliti, jedino su tuševi i wc po mom mišljenju koma, ostalo sve super, ali ta tri dana se sve izdrži jer je ovako i onako preokupacija samo tvoje dijete kad se rodi i dojenje naravno 

Zac11
    12. Kolovoz 2015. 12:27

nenana evo i mojih odgovora na tvoja pitanja:
    1. iskreno, nije mi nitko masirao međicu, niti sam ja to tražila, sve je išlo i bez toga svojim tokom, ali na kraju kod samog tiskanja nisam imala snage istisnuti kako treba (od umora i nemoći, imala sam i visoku temp u porodu) i morali su mi pritiskati trbuh jer je beba bila predugo u porođajnom kanalu a glavica na pola vani, te su mi napravili epiziotomiju kako nebi gore popucala. šivanje me nije bolilo jer su mi dali lokalnu anesteziju, sašio me dr. Grgić i već sam nakon 5 dana normalno sjedila, s malim zatezanjem 
    2.nisu mi dali vodu, ali je suprug imao za sebe pa me prskao i gazicom mi močio usta i jezik tako da sam izdržala, dobila sam i infuziju fiziološke otopine i glukoze zbog temp pa mi je to dalo tekućinu, više me glad ubijala, ali par sati nakon poroda su mi dali da jedem čokoladicu da mi digne šećer
    3. pelene sam mijenjala sama, pokazala mi je sestra (stvarno su divne) jer nikad nisam do tad promjenila pelenu, a svaku večer uzmu dijete na kupanje i presvlačenje, meni se nije dogodilo da ju je trebalo presvući i više od jednom jer nije bljuckala
    4. o tome sam već pisala, rodila sam u 1 po noći i nisu mi ju donijeli do 10 ujutro, a onda sam tu večer oko 22h tražila da mi ju uzmu preko noći jer prethodnu noć nisam uopće spavala, bila sam u boksu do 4 ujutro zbog infuzije a dok sam došla u sobu druge male bebe od cimerica mi nisu dale spavati uzmu ti ju bez problema, ali vraćaju u 5 ujutro i to obavezno... što se tiće dojenja super su susretljivi i trude se da ti pomognu maksimalno, ja recimo nisam ni iz 10-og puta znala dijete namjestiti na dojku pa su mi sa strpljenjem svaki put dolazile sestre i stavljale curku na cicu

Slobodno ako imaš još koje pitanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.