Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    03. Rujan 2015. 17:52

Provjereno - informacija o streptokoku u Vinogradskoj nije istinita.

• Niana
    04. Rujan 2015. 13:50

da li netko zna gdje piše kada se održavaju tečajevi za trudnice,ne mogu ništa naći na njihovoj stranici,a na telefon ne mogu nikoga dobiti? također me zanima da li je potrebno nositi za bebu išta više od vlažnih maramica,kreme za guzu i pelena u rodilište? hvala :)

Pupa5
    04. Rujan 2015. 22:42

Tecaj traje 5 dana po 2 sata, dakle cijeli tjedan od 18-20. Nama je bio jako koristan, muz ce mi biti na porodu ali nam nisu dali nikakvu potvrdu (kod njih ne treba,  a mislim da su zaboravili u mojoj grupi). Pomoglo mi je da se psihicki pripremim za porod, mogu si ga sad zamisliti. Preporucam da ne ides i srijedu jer je tema komplikacije u porodu a to je bolje da ne znas, barem je to moje misljenje :)

• antonija2
    08. Rujan 2015. 14:42

Za bebu ti treba samo kremica za guzu i eventualno tetra pelena da ju imas uvijek pri ruci ak beba bljucne...

Zac11
    09. Rujan 2015. 18:30

slažem se s antonijom2, krema za guzu i tetra pelena :)

andreja23
    12. Rujan 2015. 13:14

Drage mamice...
    Jucer sam bila na pregledu u trudnickoj ambulanti i rekla mi je doktorica da dodem u srijedu na hospitalizaciju da me imaju pod kontrolom zbog antitijela i secera ( koji nemam). Tada cu biti 38+6. E sad zanima me hoce li oni meni inducirati porod ili ce cekati da samo krene?  Ima li koja iskustva s tim? I kako ide ako u bolnici cekam porod s tatama na porodu? Moj dragi silno zeli prisustvovati i sad me strah da nece mozda moci biti... I onda ako on dolazi na porod na koji ulaz dolazi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.