Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    15. Studeni 2014. 17:19

Da, bila je na slusnom testu prosla je  Al joj je sestra dala adaptirano i sad spava ko top.. Kad se probudi odma na sisu, da se naucimo

zebrica

Pilici
    15. Studeni 2014. 21:19

Kimito tvoja mala je dobila zuticu? Sad su moju uzeli da ide na suncanje.. Kolko to traje i jel se zbog toga ostaje dulje?

zebrica

Pilici
    15. Studeni 2014. 22:02

Mjerila je sa onim aparatom i veli 180 a neznam kolko je granica..hvala mamma

zebrica

Pilici
    15. Studeni 2014. 22:02

Mjerila je sa onim aparatom i veli 180 a neznam kolko je granica..hvala mamma

zebrica

kimito
    15. Studeni 2014. 22:56

I ja mislim zebrice da to nije visok bilirubin, suncat ce ju jedan dan i moci cete doma.. iskoristi to dok je na suncanju i odspavaj malo, vidimo se sutra, navratim..

Jojo5
    16. Studeni 2014. 00:57

I ja isto se priključujem klanu Vinogradska Još ništa ne znam kakav je plan, saznati ću u ponedjeljak ,jedino što znam da bih prije operacije trebala dobiti inekciju za bebina pluća, izbacivanje vode ,i da moram biti natašte e sada ako me ostave u ponedjeljak nadam se da će me poroditi do srijede najkasnije.... Moraju i provjeru krvi napraviti i srca koliko znam radi anestezije.
    Nadam se da će se raščistiti do ponedjeljka !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.