Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    19. Studeni 2014. 08:52

Kimito super da su napravili uzv napokon, sutra je cetvrtak nadam se da cete sutra doma.. Drzi se , ti si meni bas vesela i vedra osoba i takva moras bit i dalje zbog male, sad cete vi doma ljepo ucit se same sve :) bas si super meni si tjesila moja mala place sestra nema a ja neznam sto da radim..mamaprviput je isto super, rodila je deckica luku mislim da oko 3kg, i super se snalazi vec ona odma prvi dan samo do wca, super su.

Mi smo dosle doma, hvala Bogu cikamo malo na sesiricu malo na cici, prvi dan smo imali puno gosti(to je sve najuza obitelj,mama tata braca ali bilo ih je puno svi odjednom, svi su ju htjeli vidjet kaf u bolnici nisu mogli, ali cure moj savjet nemojte prvi dan puno ljudi cak ni najblize, ona je plakala nece cicat mene ulovila panika a svi mi se guraju da ju uzmu poludila sam u jednom momentu jer se tak nemozemo smirit ni ja ni ona), prvu noc smo dezurali muz i ja, svega sam zaspala sat vremrna, drugi dan kad bi pokusala zaspat dok ona spava nemogu zaspat nikak, i idem popodne kad se napapala bar sat vremena zaspat makakvi ja umorna i zelim spavat ali meni srce kuca sto na sat, onda sam se ustala i dva puta rasplakala ko ludak, bez razloga, muz vice sta mi je jesam dobro a ja na njega da zasto se on dere na mene(nije se uopce derao), zvala sam patronaznu i rekla da mi srce nabija ko ludo i njoj sam briznula u plac na telefon , rekla je da se sam isplacem to su hormoni i nek izmjerim tlak i popijemo pola normabela, tlak mi je bio malo skocio,  malo sam se umila vodom i legla spavat a muz ju je pazio pa su dosli moji njegovi, ja sam nakon tablete zaspala i mama je moja cjelu noc dezurala, ja sam ju podojila u 2 i sad u pol 6, preporodila sam se nakon tog spavanja. Jos me mucila i velika nuzda u petak sam rodila a do jutros nisam bila na wc, pa me i to mucilo, jutros mi mama sibnula caja slatkog i cepis uzela i odma :) 
    Danas se puno bolje osjecam, sad ce nam patronazna. Jel i vama mamama tako bilo kad ste rodile, srce i stres i to?

zebrica

cloudy
    19. Studeni 2014. 09:20

Zebrice  to ti hormoni divljaju... nama je na tečaju babica rekla, ubiti muževima/dečkima je rekla da zaključavaju prozore i miču oštre predmete prvih dana jer kod nekih žena hormoni luduju da to nije normalno (ja već znam da ću biti u toj skupini jer su mi i na početku trudnoće do nekog petog mjeseca isto ludovali) ... drži se... bitno je da ste doma i da se mazite i pazite... kad ti je teško isplači se, ili dođi tu k nama :) a što se gostiju prvi dan tiče, baš iz tog razloga sam ja svima zabranila da dođu taj dan kad dolazim iz bolnice... idući dan mogu doći moji i njegovi ali isto ne pre dugo... i drago mi je što me dragi podržava u tome (zna on da moji hormoni kad krenu graniče sa smještanjem u ustanovu ) pa će rarastjerivati ljude

Pilici
    19. Studeni 2014. 10:47

Hvala vam cure na podrsci 
    Puno sam bolje nakon sna, i nisam ja bas ni jela nakon poroda(strah zbog velike nuzde i nema apetita), a tokom trudnoce barem dvije cokolade, sok i umor. Bila nam je patronazna kupali smo se volimo bit u vodici, sutra se vazemo i tak uzivamo,

zebrica

renata6
    19. Studeni 2014. 10:55

Samo si ti lijepo smiri i uživaj u bebici, s obzirom da dojiš nađi vremena za kvalitetan obrok jer i bebica će bolje napredovati, s obzirom da što mama papa i beba papa! Odmaraj, pripazi na stolicu i unesi puno tekućine da se sve to izregulira, i tebi je bitan tvoj oporavak pa ipak si rodila, treba vremena da i ti dođeš k sebi, znači laganini, puno odmora da se oporaviš i da budeš od velike pomoći za svoju curku a ne da nakon par dana se doslovce skršiš!!

MAMA X2
    21. Studeni 2014. 18:04

pozdrav svima,da podijelim i ja s vama svoju pricu
    16.11. u 03:12 rodio se moj mali andeo luka....
    nakon cudne subote i ciscenja po kuci u 23;30 pukao je vodenjak posto mi je termin bio tek za dva tjedna u brzini sam jos ubacila u torbu sto mi je trebalo za bolnicu ....krenuli smo u bolnicu putem su poceli trudovi ...stigavsi u bolnicu pregledali su me i rekli da sam otvorena 6 cm pitala sam za epiduralnu ali su mi rekli da je vec kasno za nju jer sam toliko otvorena...stavili me u radaonu trudovi su bili sve jaci i jaci(ali nista nesnosljivo meni kao malo jaci menstrualni bolovi ....u tri truda mali luka je vec bio vani ...roden sa 3100g i 48cm...radili su mi epiziotomiju i to me gore bolilo negoli cijeli porod..;)
    imam same pohvale na osoblje rodilista u vinogradskoj sestre su sve super super
    upoznala sam i jednu simpa curu i njenu princezu zebricu....koja me jako nasmijala jednu vecer kad smo ju jedva probudili jer se malena probudila;)
    zebrice sretno i jaavi mi se koji put bit ce mi drago..;)

Nalah
    21. Studeni 2014. 18:09

Čestitam
    kad bi moj bio takav

LuKi5
    21. Studeni 2014. 18:11

Mama prvi put, cestitke tebi I malom Luki od ♥ Uzivajte I sto brzi oporavak vam zelim 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.