Kums-moraju te pripremiti i možda napraviti pretrage prije operacije. Barem tako mislim, nemam iskustva, ali su mi kolegice uvijek išle dan prije operacije. I ja ću biti u Vinogradskoj u srijedu, ali doduše na pregledu u trudničkoj na CTG-u. Sada imam pitanje: dala mi je moja ginekologica nekakvu e-uputnicu koja mi traje sve do porođaja. A ja želim roditi u Petrovoj, jer sam tako odlučila i privatnica Latin mi je tako savjetovala. Moram li onda za rodilište u Petrovoj podignuti novu uputnicu? Pretpostavljam da da, jer na ovoj mi je naslovljena Vinogradska...Ionako idući tjedan opet moram kod ginekologice donijeti joj nalaz trudničke i još mi moja ginekologica nije mogla dati nalaz brisa na streptokok, jer nije gotov, a to trebam donijeti u srijedu u trudničku... čak mi ni za jedan nalaz brisa nije rekla (niti sam ja znala kakav bris ona uzima). Čudno mi je da mi u 6. mjesecu ove godine nije našla streptokok na brisu, jer sam ga imala u urinokulturi i pobijedila ga.
Zebrice, kimoto kak ste curke? Jojo....ina novosti?
Kums...sretno...
curke šaljem vam pozitivne virbice
Zebrica je otisla doma jucer, doslo joj je i mlijeko pa je sva bila happy, bila je bas slatka! :)
Moja agonija i dalje traje.. ne znam da li sam vec pisala da su me u petak prebacili na odjel ginekologije zbog guzve na odjelu babinjaca, i dalje sam tu..ne misle me vratit gore. Curka je super, danas smo trebali ici doma, ali su nas tako zeznuli da sam jucer cijelo dan bila u komi. Sto se tice kilaze mozemo doma, ali ceka se da se napravi uzv bubrega- pregled traje pet minuta i ceka se preglef fizijatra da pogleda kukice i pokaze nam vjezbe. Ta dva pregleda cekamo vec tri dana!!! U subotu nam je jedna pedijatrica rekla da u pon ide na uzv, u uto fizijatar i da idemo doma, u nedjelju nam je druga pedijatrica rekla da ce ona napravit taj dan uzv i da mozemo danas doma, a jucer nam je treca pedijatrica rekla da ova u nedjelju nije stigla napravit uzv, da su sad oni poslali uputnicu i da sad cekamo da ju pozovu na uzv, za fizijatra je jos nisu zapisali i da cemo doma krajem tjedna.. to me toliko jucer slomilo da vam ne mogu opisat, takvo igranje sa zivcima i iscekivanje, mislim da su mi uzeli par godina zivota! Sori cure sto sam oduzila..
Joj kimito baš te zajeb...Daj ti malo tamo napravi frku, pa nisu to pregledi kaj bi se trebali tako dugo čekati, uzv bubrega i kukova su ti gotovi za pet minuta, kaj bi tak dugo trebale čekati!!Užas! Te naše bolnice, ionako ste tamo i trebale bi imati prednost, a ne načekivati, kao da niste već dugo! Drž se draga! Kažeš curka napreduje, koliko se zbucala, kako dojenje, ide na bolje??
Sortiraj odgovore
Najstariji