Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    16. Studeni 2014. 17:42

Itekako

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 19:49

Kums-moraju te pripremiti i možda napraviti pretrage prije operacije. Barem tako mislim, nemam iskustva, ali su mi kolegice uvijek išle dan prije operacije. I  ja ću biti u Vinogradskoj u srijedu, ali doduše na pregledu u trudničkoj na CTG-u. Sada imam pitanje: dala mi je moja ginekologica nekakvu e-uputnicu koja mi traje sve do porođaja. A ja želim roditi u Petrovoj, jer sam tako odlučila i privatnica Latin mi je tako savjetovala. Moram li onda za rodilište u Petrovoj podignuti novu uputnicu? Pretpostavljam da da, jer na ovoj mi je naslovljena Vinogradska...Ionako idući tjedan opet moram kod ginekologice donijeti joj nalaz trudničke i još mi moja ginekologica nije mogla dati nalaz brisa na streptokok, jer nije gotov, a to trebam donijeti u srijedu u trudničku... čak mi ni za jedan nalaz brisa nije rekla (niti sam ja znala kakav bris ona uzima). Čudno mi je da mi u 6. mjesecu ove godine nije našla streptokok na brisu, jer sam ga imala u urinokulturi i pobijedila ga.

Nalah
    18. Studeni 2014. 08:11

Ima kakvih novosti- mame na odjelu?

cloudy
    18. Studeni 2014. 09:14

Zebrice, kimoto kak ste curke? Jojo....ina novosti? 
    Kums...sretno...
    curke šaljem vam pozitivne virbice 

kimito
    18. Studeni 2014. 11:03

Zebrica je otisla doma jucer, doslo joj je i mlijeko pa je sva bila happy, bila je bas slatka! :) 
    Moja agonija i dalje traje.. ne znam da li sam vec pisala da su me u petak prebacili na odjel ginekologije zbog guzve na odjelu babinjaca, i dalje sam tu..ne misle me vratit gore. Curka je super, danas smo trebali ici doma, ali su nas tako zeznuli da sam jucer cijelo dan bila u komi. Sto se tice kilaze mozemo doma, ali ceka se da se napravi uzv bubrega- pregled traje pet minuta i ceka se preglef fizijatra da pogleda kukice i pokaze nam vjezbe. Ta dva pregleda cekamo vec tri dana!!! U subotu nam je jedna pedijatrica rekla da u pon ide na uzv, u uto fizijatar i da idemo doma, u nedjelju nam je druga pedijatrica rekla da ce ona napravit taj dan uzv i da mozemo danas doma, a jucer nam je treca pedijatrica rekla da ova u nedjelju nije stigla napravit uzv, da su sad oni poslali uputnicu i da sad cekamo da ju pozovu na uzv, za fizijatra je jos nisu zapisali i da cemo doma krajem tjedna.. to me toliko jucer slomilo da vam ne mogu opisat, takvo igranje sa zivcima i iscekivanje, mislim da su mi uzeli par godina zivota! Sori cure sto sam oduzila..

renata6
    18. Studeni 2014. 11:42

Joj kimito baš te zajeb...Daj ti malo tamo napravi frku, pa nisu to pregledi kaj bi se trebali tako dugo čekati, uzv bubrega i kukova su ti gotovi za pet minuta, kaj bi tak dugo trebale čekati!!Užas! Te naše bolnice, ionako ste tamo i trebale bi imati prednost, a ne načekivati, kao da niste već dugo! Drž se draga! Kažeš curka napreduje, koliko se zbucala, kako dojenje, ide na bolje??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.