Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    18. Studeni 2014. 15:47

Zebrica je otisla doma jucer, doslo joj je i mlijeko pa je sva bila happy, bila je bas slatka! :) 
    Moja agonija i dalje traje.. ne znam da li sam vec pisala da su me u petak prebacili na odjel ginekologije zbog guzve na odjelu babinjaca, i dalje sam tu..ne misle me vratit gore. Curka je super, danas smo trebali ici doma, ali su nas tako zeznuli da sam jucer cijelo dan bila u komi. Sto se tice kilaze mozemo doma, ali ceka se da se napravi uzv bubrega- pregled traje pet minuta i ceka se preglef fizijatra da pogleda kukice i pokaze nam vjezbe. Ta dva pregleda cekamo vec tri dana!!! U subotu nam je jedna pedijatrica rekla da u pon ide na uzv, u uto fizijatar i da idemo doma, u nedjelju nam je druga pedijatrica rekla da ce ona napravit taj dan uzv i da mozemo danas doma, a jucer nam je treca pedijatrica rekla da ova u nedjelju nije stigla napravit uzv, da su sad oni poslali uputnicu i da sad cekamo da ju pozovu na uzv, za fizijatra je jos nisu zapisali i da cemo doma krajem tjedna.. to me toliko jucer slomilo da vam ne mogu opisat, takvo igranje sa zivcima i iscekivanje, mislim da su mi uzeli par godina zivota! Sori cure sto sam oduzila..

Cure da vam ispricam kak smo jos jednu klokanicu upoznali..
    Kimito je bila u sobi preko puta moje navratila, a taj dan smo mi dobile novu cimericu u sobi, i vidik ja kimito na hodniku, ali draga moja kimito ja zaboravila tvoje ime hehe i vicem ja iz sobe kimito a ova moja cimericr veli pa jesi i ti sa klokanice, hehe e ta moja cimerica vam je mamaprviput, rekla je da vas pozdravim sve,   
    I kimito i manaprviput su simpaticne i drage, kimito nas je cesto posjecivala bas je draga, sta su rekli za uzv kad ce ga naprabit?

zebrica

Nalah
    18. Studeni 2014. 15:49

A kaj je s Jojo?

mmama2
    18. Studeni 2014. 15:50

mamaprviput je rodila awwwwwwwwwwww čestitammmmmm

url=https://lilypie.com]

kimito
    18. Studeni 2014. 19:05

Zebrice, haha to je bilo bas smijesno!!! Kako je doma, jel mala papa? Danas su joj napravili uzv, sve ok, sad smo tu samo zbog fizijatra, on radi utorkom i cetvrtkom tako da cekamo cetvrtak, najkasnije u petak idemo doma. Ja sam se danas totalno raspala, hodala sam po bolnici i plakala..valjda mi se sve skupilo od ovih dva tjedna koliko smo tu. Vratila sam se gore na odjel babinjaca, ali ne zato sto se ispraznio krevet nego sam si iznajmila apartman. Puno sam tu mirnija kad sam blizu svoje cure..izdrzat cemo jos par dana. Inace, da se pohvalimo, dojenje ide super, mala jede ko velika.. odredjeno joj je 60ml po obroku, upravo sam se vratila s dojenja, a kad ono..ona pocicala 70ml 

cloudy
    18. Studeni 2014. 20:32

Kimito drži se :) vjerujem da će ti sad bit lakše kad si blizu svoje curke... :) a i četvrtak je blizu :) 
    mamaprviput ... čestitam :D

Igorovabebica
    18. Studeni 2014. 20:34

LuKi-sve sam skužila što si napisala. Sutra idemo na CTG u Vinogradsku i idemo slušati bebino srčeko. Ima da se rastopim kada čujem zvuk njegova srca. A to vam stave nekakav uređaj preko trbuha (tako sam čula) i onda on mjeri otkucaje? Koliko to traje (taj CTG)? I zna li koja (pošto meni moja ginekologica ni jednom nije dala nalaz brisa, mogu li sutra moliti da mi ga naprave u Vinogradskoj)? I kada je nalaz gotov? 
    Kimito-ma kada čitam kako te je*u, dođe mi da poludim! Pa nije da trebaju ne znam kakav pregled napraviti, pregled traje pet minuta. Samo se probaj što više umiriti, znam da je teško, ali da ne prijeđe na mrvicu! Drago mi je da se malena zbuckala! Puno pusa svima i izdržite, još malo i doma ste! 

kimito
    18. Studeni 2014. 22:01

Hvala vam cure svima na potpori!
    Igorovabebica, da, ctg ti stave na trbuh i zavezu okolo da pricvrste, cujes otkucaje i sve ih biljezi na papir. Bris na streptokok su meni radili u TA, ali ja sam imala uputnicu, ne znam da li treba ili ne..onda to odneses u zgradu pokraj u laboratorij i nalaz je gotov za tjedan dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.