Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marijana27
    29. Listopad 2014. 11:43

jer po meni kaj se tice tog sirokog povijanja,nemozete nista lose napraviti ako i povijate siroko a kazu vam da netreba,bolje sprijeciti nego lijeciti do prvog pregleda

kimito
    29. Listopad 2014. 12:17

Istina..hvala, pravi si nam izvor informacija  Kad ides doma? Jel se cimerica sabrala?

marijana27
    29. Listopad 2014. 13:36

kimito

Istina..hvala, pravi si nam izvor informacija  Kad ides doma? Jel se cimerica sabrala?

hehehehe,evo danas idemo doma,cekam da moji dodju po mene…drago mi je kaj sam vam pomogla na neki nacin…pa onak sabrala se,al nije to to…..tek smo sinoc i danas progovorile nesto

Nalah
    29. Listopad 2014. 12:21

Marijana,kak se zova ta doktorica koja ti je bila grozna na porodu?

marijana27
    29. Listopad 2014. 13:39

Nalah

Marijana,kak se zova ta doktorica koja ti je bila grozna na porodu?

e da me ubijes fakat neznam kak se zove,uglavnom ima kratku crvenu kosu do ispod uha i naocale,navodno da je dalmatinka neznam….a u boksuti ima maramu na glavi..bila mi na porodu i ona me primila u ambulanti

Pilici
    29. Listopad 2014. 12:50

jer po meni kaj se tice tog sirokog povijanja,nemozete nista lose napraviti ako i povijate siroko a kazu vam da netreba,bolje sprijeciti nego lijeciti do prvog pregleda

Slazem se, jel idete doma :)?

zebrica

Nalah
    29. Listopad 2014. 13:13

Nisam pitala na tečaju jel babice masiraju međicu na porodu

marijana27
    29. Listopad 2014. 16:52

Nalah

Nisam pitala na tečaju jel babice masiraju međicu na porodu

meni nije nikobnis masiral,samo sam imala super babicu koja me je odma oprala kad sambrodila,da ona to ne voli vidjet da su zene krvave i to da ih ne operu barem malo

Nalah
    29. Listopad 2014. 13:39

Sretno,piši nam ak se još kaj sjetiš,kad uhvatiš vremena

kimito
    29. Listopad 2014. 13:56

marijana, sretno, sad uživajte doma 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI