jer po meni kaj se tice tog sirokog povijanja,nemozete nista lose napraviti ako i povijate siroko a kazu vam da netreba,bolje sprijeciti nego lijeciti do prvog pregleda
Istina..hvala, pravi si nam izvor informacija Kad ides doma? Jel se cimerica sabrala?
Istina..hvala, pravi si nam izvor informacijaKad ides doma? Jel se cimerica sabrala?
hehehehe,evo danas idemo doma,cekam da moji dodju po mene…drago mi je kaj sam vam pomogla na neki nacin…pa onak sabrala se,al nije to to…..tek smo sinoc i danas progovorile nesto
Marijana,kak se zova ta doktorica koja ti je bila grozna na porodu?
Marijana,kak se zova ta doktorica koja ti je bila grozna na porodu?
e da me ubijes fakat neznam kak se zove,uglavnom ima kratku crvenu kosu do ispod uha i naocale,navodno da je dalmatinka neznam….a u boksuti ima maramu na glavi..bila mi na porodu i ona me primila u ambulanti
jer po meni kaj se tice tog sirokog povijanja,nemozete nista lose napraviti ako i povijate siroko a kazu vam da netreba,bolje sprijeciti nego lijeciti do prvog pregleda
Slazem se, jel idete doma :)?
zebrica
Nisam pitala na tečaju jel babice masiraju međicu na porodu
Nisam pitala na tečaju jel babice masiraju međicu na porodu
meni nije nikobnis masiral,samo sam imala super babicu koja me je odma oprala kad sambrodila,da ona to ne voli vidjet da su zene krvave i to da ih ne operu barem malo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji