Hvala ti na informacijama...hehe eto imalo i najavu za skidanje
A tko ti se dojmio od sestara i doktora, a koji bas nisu? Kako je curica , jel dojis??
Hvala ti na informacijama…hehe eto imalo i najavu za skidanje
A tko ti se dojmio od sestara i doktora, a koji bas nisu? Kako je curica , jel dojis??
kaj se tice doktora pedijatrice su ok,al od ginekologa neznam nikog….ova ginekologica kaj je meni bila ja sam jako razocarana,i mogla bi je nogom u glavu dok sam bila u ambulanti na stolu i u boksu na stolu..sa sestrom zilom se znam od prije,a i frendice smo na fejsu tak da me odma dosla izljubit kad je procitala na fejsu jer nije registrirala me odma,i jos jedna mlada sestra ivana ona je bas nocna bila nocas i ona je skroz super,za objasnit za pomoc ma za sve…curica je odlicno,sad si pocela hvatat ritam hranjenja,da da dojim
zebrica
Meni je u vinogradskoj se bilo super.jedino sta me gin koj me primila nie bas odusvila ostalo je sv bilo super. I babice isestre. Doktore nisam pretjerano ni vidjala osim par sekundi na viziti. A sestre u djecjoj sobi su sve odlicne sve. Barem meni. Svaka se satrala trudeci da moja mrva barem kap povuce iz prsa. Cak su mi rucno pomogle barem kojo militar da izadje. I kad je bila nasuncanju su je donosile svako malo na prsa. A stvarno svaka cast. A da nije bilo sestre Zile i sesirica usred noci mislim da danas ne bi dojili. Zahaljujuci njoj sad smo napokon iskljucivo na sisi :)
22.07.2014. <3
pa tako je i meni,svi su mi ok osim te ginekologice iz amb.i ona me i poradjala….al zila i ta sestra ivana bas su onak mi zakon skroz…
Super, znaci te sestre su ok E a kakva je hrana? I bebe su vam u njihovim bodicima?
Super, znaci te sestre su okE a kakva je hrana? I bebe su vam u njihovim bodicima?
jesu super su one,i ta sestra ivana ti ima bas onak simpatican glas…..meni je hrana ok,nemrem se zalit,jest da je nezacinjena al.ja sam si donija sol od doma
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji