Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    28. Listopad 2014. 15:38

Hvala ti na informacijama...hehe eto imalo i najavu za skidanje 
    A tko ti se dojmio od sestara i doktora, a koji bas nisu? Kako je curica , jel dojis??

zebrica

Nalah
    28. Listopad 2014. 16:18

Zila je zakon

Petra41
    28. Listopad 2014. 16:45

Meni je u vinogradskoj se bilo super.jedino sta me gin koj me primila nie bas odusvila ostalo je sv bilo super. I babice isestre. Doktore nisam pretjerano ni vidjala osim par sekundi na viziti. A sestre u djecjoj sobi su sve odlicne sve. Barem meni. Svaka se satrala trudeci da moja mrva barem kap povuce iz prsa. Cak su mi rucno pomogle barem kojo militar da izadje. I kad je bila nasuncanju su je donosile svako malo na prsa. A stvarno svaka cast. A da nije bilo sestre Zile i sesirica usred noci mislim da danas ne bi dojili. Zahaljujuci njoj sad smo napokon iskljucivo na sisi :)

22.07.2014. <3

marijana27
    28. Listopad 2014. 17:00

pa tako je i meni,svi su mi ok osim te ginekologice iz amb.i ona me i poradjala….al zila i ta sestra ivana bas su onak mi zakon skroz…

Pilici
    28. Listopad 2014. 18:52

Super, znaci te sestre su ok  E a kakva je hrana? I bebe su vam u njihovim bodicima?

zebrica

Nalah
    28. Listopad 2014. 19:39

znači Vinogradska smo kimito,ninach,zebrica,ja...?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.