ovako dobis paket pelena od 24 komada,i paket maramica vlaznih,moras imat kremu za guzu bebinu,znaju i oni presvuc bebu al moras i ti,hoce i u noci odnijet bebu da se odmoris malo.....kaj se tice vizite,ja sam u spavacici bila samo na porodu,poslije sam odma obukla pidjamu kad sam se otusirala i niko mi nista nije reko,i kad vam prije vizite dodje cura rec da skinete gacice da ide vizita,nemorate ih skrpz skidat,pokrijte se s poplunom i samo ispod koljena povucite gace i dobji dio pidjame i pokrijte se s poplunom i tak cekajte,nece vam.niko nista zbpg toga rec
u mojoj sobi jesu uski ormari ali imaju kljuc tak da se moze zakljucat,i jos je veliki plus ako dobijete malu sobu di ste samo dvije,i u mom slucaju ja sam u sobi 21 koja ima svoju kupaonu s wc-om,hrana vam nesmije bit na nocnim ormaricima.....i neznsm kaj da vam jos velim,ako nekoga jos nesto zanima u vezi vinogradske,nek pita slobodno ja cu cim vidim odgovorit sto je prije moguce
Imam ja pitanja
Posjete su od 4 do 5?
Dali ti neko moze doc malo ranije ili ostat duze, i kad idete jest , sestre cuvaju bebice? Ps. Kolko ces biti u bolnici dva ili tri dana?
Imam ja pitanja
Posjete su od 4 do 5?
Dali ti neko moze doc malo ranije ili ostat duze, i kad idete jest , sestre cuvaju bebice? Ps. Kolko ces biti u bolnici dva ili tri dana?
posjete su od pola 5-5,samo jedna osoba smije doc,ono kaj ja znam u 5 sestra ide od vrata do vrata i govori posjete su gotove….mislim da se nemoze doc prije….ne nosecsestre djecu kad se ide jest cijelo vrijeme su s vama….ako recimo primjer danas ujutro si dosla rodit i rodis do 8 sati ujutro onda si dva dana,a nakon toga si tri dana….ja sam tri dana sutra idem doma…a ako je carski onda 4 dana
zebrica
Hhahaha ono imamo i najavu SKIDAJ GAĆE!
Hhahaha ono imamo i najavu SKIDAJ GAĆE!
tako je najava za skidanje gaca,i jos prije nego kaj udju doktori pita jeste skinuli gacice hahahaha
Ti si u apartmanu?
Ja sa mislila na ormare na hodniku kod ambulante,nisam znala da ih ima u sobama
Ti si u apartmanu?
nisam u apartmanu,to je nova soba uredjena,kolko me pamcenje sluzi cini mi se da su tu bile prije bebicesamo kaj je bilo malo vece….e sad za to neznam,a uostalom stvari idu s tobom u boks kad ides rodit tak da bas ne vjerujem da ti moze kaj nestat
Ja sa mislila na ormare na hodniku kod ambulante,nisam znala da ih ima u sobama
Hvala draga,još malo pa si domeka,drž se
Hvala draga,još malo pa si domeka,drž se
nema na cemu draga,drago mi kaj mogu pomoc….joj jedva cekam,jer ovdje definitivno nije mir za odmor,jos k tome boze mi oprosti dobila jucer neku ludu cimericu,42 god.ima zena prvo rodila sada,e to su drame kaj ona stvara po sobi….uzassss….tak da ja kad sam imala priliku za spavanje nisam mogla zbog nje….
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji