Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marijana27
    28. Listopad 2014. 13:50

ovako dobis paket pelena od 24 komada,i paket maramica vlaznih,moras imat kremu za guzu bebinu,znaju i oni presvuc bebu al moras i ti,hoce i u noci odnijet bebu da se odmoris malo.....kaj se tice vizite,ja sam u spavacici bila samo na porodu,poslije sam odma obukla pidjamu kad sam se otusirala i niko mi nista nije reko,i kad vam prije vizite dodje cura rec da skinete gacice da ide vizita,nemorate ih skrpz skidat,pokrijte se s poplunom i samo ispod koljena povucite gace i dobji dio pidjame i pokrijte se s poplunom i tak cekajte,nece vam.niko nista zbpg toga rec

marijana27
    28. Listopad 2014. 13:55

u mojoj sobi jesu uski ormari ali imaju kljuc tak da se moze zakljucat,i jos je veliki plus ako dobijete malu sobu di ste samo dvije,i u mom slucaju ja sam u sobi 21 koja ima svoju kupaonu s wc-om,hrana vam nesmije bit na nocnim ormaricima.....i neznsm kaj da vam jos velim,ako nekoga jos nesto zanima u vezi vinogradske,nek pita slobodno ja cu cim vidim odgovorit sto je prije moguce

Pilici
    28. Listopad 2014. 14:09

Imam ja pitanja 
    Posjete su od 4 do 5?
    Dali ti neko moze doc malo ranije ili ostat duze, i kad idete jest , sestre cuvaju bebice? Ps. Kolko ces biti u bolnici dva ili tri dana?

zebrica

Nalah
    28. Listopad 2014. 14:12

Hhahaha ono imamo i najavu SKIDAJ GAĆE!

Nalah
    28. Listopad 2014. 14:25

Ti si u apartmanu?

Nalah
    28. Listopad 2014. 14:30

Ja sa mislila na ormare na hodniku kod ambulante,nisam znala da ih ima u sobama

Nalah
    28. Listopad 2014. 14:45

Hvala draga,još malo pa si domeka,drž se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.