ovako dobis paket pelena od 24 komada,i paket maramica vlaznih,moras imat kremu za guzu bebinu,znaju i oni presvuc bebu al moras i ti,hoce i u noci odnijet bebu da se odmoris malo.....kaj se tice vizite,ja sam u spavacici bila samo na porodu,poslije sam odma obukla pidjamu kad sam se otusirala i niko mi nista nije reko,i kad vam prije vizite dodje cura rec da skinete gacice da ide vizita,nemorate ih skrpz skidat,pokrijte se s poplunom i samo ispod koljena povucite gace i dobji dio pidjame i pokrijte se s poplunom i tak cekajte,nece vam.niko nista zbpg toga rec
u mojoj sobi jesu uski ormari ali imaju kljuc tak da se moze zakljucat,i jos je veliki plus ako dobijete malu sobu di ste samo dvije,i u mom slucaju ja sam u sobi 21 koja ima svoju kupaonu s wc-om,hrana vam nesmije bit na nocnim ormaricima.....i neznsm kaj da vam jos velim,ako nekoga jos nesto zanima u vezi vinogradske,nek pita slobodno ja cu cim vidim odgovorit sto je prije moguce
Imam ja pitanja
Posjete su od 4 do 5?
Dali ti neko moze doc malo ranije ili ostat duze, i kad idete jest , sestre cuvaju bebice? Ps. Kolko ces biti u bolnici dva ili tri dana?
zebrica
Ja sa mislila na ormare na hodniku kod ambulante,nisam znala da ih ima u sobama
Sortiraj odgovore
Najstariji