Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    27. Listopad 2014. 08:39

Super LuKi,baš bi bilo lijepo ili na Božić

cloudy
    27. Listopad 2014. 09:03

marijana... čestitam :D što brži oporavak i odmazak doma vam želim 

Pilici
    27. Listopad 2014. 12:07

Marijana cestitam 

zebrica

marijana27
    27. Listopad 2014. 14:12

hvala svima na cestitkama.....pusa od nas

kimito
    27. Listopad 2014. 14:27

Čestitam! 

tena123
    27. Listopad 2014. 14:38

marijana čestitke, nešto imamo puno bebica zadnjih dana

nknata
    28. Listopad 2014. 09:32

cestitam novoj mami 
    A pitanje, jel treba ponjet i pelene za bebu ili to oni tamo daju ili presvlace bebe?

Nalah
    28. Listopad 2014. 09:39

Na tečaju su rekli da ne treba ništa,ja ću uzeti koju tetru za poslije dojenja i slinček,a planiram i anatomski jastuk za sebe,onaj obični pravokutni,jer ne podnosim ove klasične,pa ju mogu na njega staviti kad dojim.Rekli su da možemo biti i u pidžamama,osim za vizitu,jer ja mrzim spavaćice.Uglavnom,ormarići za naše stvari su jako uski i koliko sam vidjela nisu zaključani,sestra mi je rekla da ne nosimo nikakve vrijednosti-da novčanike i satove ostavimo doma,tako da nemojte natrpavati stvari u one velike kofere ili torbetine,jer kaj god vam usfali vam se može donijeti.

Sjetila sam se još nečega-ako se netko u međuvremenu udao,a nije promijenio prezime na dokumentima,promijenite ga,jer vam na zdravstvenoj mora biti novo prezime.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.