Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    30. Svibanj 2014. 12:40

hahahaha vidis nije ti to losa ideja ni malo 

jolevk
    04. Lipanj 2014. 19:56

Lillice daj mi one kratice sto sta znaci pošalji ovdje ne mogu naci gdje si stavila

• Countess
    05. Lipanj 2014. 10:04

Evo ja rodila, brzo i bolno hahahha :D. Daklem ovako, došla sam u 22h, otvorena 7 cm, rodila u 1. Dobila sam loptu i hopsala i to mi je bilo super. Do stolčića na žalost (ili sreću) nisam došla jer se moj malac nikako nije htio spustiti da tiskam a ja nikako nisam htjela drip :D (niti epiziotomiju :D). Uglavnom, doktor mi ga ručno provukao kroz ušće, trajalo par sekundi ali je bilo jako jako bolno i nakon toga sam stisnula i malac je bio vani, znači taj zadnji dio ni pol minute nije trajao pa stolčić nije ni mogao doći na red. Stolčić se može dobiti i nije istina da samo jedna primalja može to odraditi, problem im je kad je gužva a njih malo jer kao tad moraju biti s tobom cijelo vrijeme. Kad sam ja došla bilo je krcato, no sve su se porodile brzo tak da sam ja na kraju imala 3 super primalje, dobro su me i trpile hahhaha :D

Tina0208
    05. Lipanj 2014. 10:16

countess cestitam od srca...zelim ti brz oporavak...uzivaj sa svojom bebicom...

Laura 21.08.2014 :-*

piper
    05. Lipanj 2014. 10:28

countess čestitam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.