Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    24. Srpanj 2014. 13:33

nema na cemu draga

• mateuška54
    11. Kolovoz 2014. 16:21

ja sam za par dana imam termin.. zanima me da li trebamo svoju spavaćicu u rodilištu i za porod i da li trebamo pelene svoje za bebicu donijet?

Lilica
    11. Kolovoz 2014. 16:47

spavacicu mislim da njihovu dobijes u rodilistu ali ti za poslije treba tvoja (no za to me ne drzi za rijec) a pelene trebas svoje donijeti

mmama2
    11. Kolovoz 2014. 22:37

novi "zakon" imaju, svakako svoju spavačicu nosit za porod  jer nemaju vešeraj više pa nemaju robu .. i pelenice da za bebu, maramice, kremicu...

url=https://lilypie.com]

Jojo5
    13. Kolovoz 2014. 00:18

Evo da se i ja priključim. Planiram roditi u Vinogradskoj i dosada pročitane informacije su vrlo korisne. Hvala!
    Prije si od bolnice dobila njihove spavaćice, pelene i kremu za bebu. E toliko sam čula od osoblja što radi tamo a danas 5 godina kasnije umjesto da dobiješ još, više eto ti države, treba nam transparent za stolčić i grupa potpore koja se bori za tvoja prava. eeee države!

Kokolina
    13. Kolovoz 2014. 13:23

Jojo, potpisujem! 
    Prije 4 i pol god kad sam prvi put rodila nije trebalo ništa nositi, a sad svašta nešto... 
    Znači sad treba i spavaćicu za porod? pa koma. 
    a za bebicu pelene, kremicu i vlažne maramice? ili treba i robica (bodići)?

Lilica
    13. Kolovoz 2014. 16:05

ne, robicu oni imaju za bebe

• mateuška54
    13. Kolovoz 2014. 19:12

hvala vam.. zanima me još šta smijem sa sobom nositi u rađaonu? cijelu torbu koju sam spremila za bolnicu ili samo određene stvari?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.