Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dada32
    13. Kolovoz 2014. 19:40

A znam. Ni meni. 
    Ja ću ići u Kc i tamo se nose svoje spavaćice, znači minimalno tri, s time da onu s poroda možeš odma slati doma na pranje. Ali zato ću si kupiti one široke podloge (Chicco ili ne znam više koji proizvođač) i jednokratne gaćice pa ću to stavljati ispod sebe da se barem plahte ne zaflekaju (Bog zna kad i koliko to mijenjaju). 
    Ali barem mi je drago da mi neće tamo ... 13 sati (blefiram sada) ... cice kloparati na vjetru, tj. u rađaoni. Mislim da bi me to samo ukomiralo.

Nalah
    14. Kolovoz 2014. 09:05

Kak ide priča nakon što se rodi?Daju nam bebu da ju vidimo,nju pregledaju,odpeljaju,mi idemo u sobu,tuširamo se,odmor 2 sata,pa donesu bebu?Kak sve to ide?Kad mogu posjete doći?Kad opet dofuraju bebu da bude s nama u sobi?

Nalah
    14. Kolovoz 2014. 09:06

Jel dobijemo infuziju nakon poroda?

• mateuška54
    14. Kolovoz 2014. 11:13

zanima me još šta smijem sa sobom nositi u rađaonu? cijelu torbu koju sam spremila za bolnicu ili samo određene stvari?

mmama2
    15. Kolovoz 2014. 18:41

e da se nadovežem na posjete u vinogradskoj su ti od pola 5 do do 5 svaki dan, jedna osoba u sobu..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.