A znam. Ni meni.
Ja ću ići u Kc i tamo se nose svoje spavaćice, znači minimalno tri, s time da onu s poroda možeš odma slati doma na pranje. Ali zato ću si kupiti one široke podloge (Chicco ili ne znam više koji proizvođač) i jednokratne gaćice pa ću to stavljati ispod sebe da se barem plahte ne zaflekaju (Bog zna kad i koliko to mijenjaju).
Ali barem mi je drago da mi neće tamo ... 13 sati (blefiram sada) ... cice kloparati na vjetru, tj. u rađaoni. Mislim da bi me to samo ukomiralo.
Ali barem mi je drago da mi neće tamo … 13 sati (blefiram sada) … cice kloparati na vjetru, tj. u rađaoni. Mislim da bi me to samo ukomiralo.
A znam. Ni meni.
Ja ću ići u Kc i tamo se nose svoje spavaćice, znači minimalno tri, s time da onu s poroda možeš odma slati doma na pranje. Ali zato ću si kupiti one široke podloge (Chicco ili ne znam više koji proizvođač) i jednokratne gaćice pa ću to stavljati ispod sebe da se barem plahte ne zaflekaju (Bog zna kad i koliko to mijenjaju).
Ali barem mi je drago da mi neće tamo … 13 sati (blefiram sada) … cice kloparati na vjetru, tj. u rađaoni. Mislim da bi me to samo ukomiralo.
hahahah zakon si, ovisi kakv ti je porod i na kakvo osoblje naiđeš meni su prvi dan sestre mjenjale posteljinu kad je curilo, a kaj se tiče spavačica u vinogradskoj bile su platnene ne papirnate i meni falile na porodu sada drugi put jer sam bila u svojoj majci (koja se sada čuva kao najvrednija uspomena) krvava do zuba, pa definitivno bolje makar za porod njima tamo sve "zasrat" nego sebi i onda nemreš ni nosit za vrijeme boravka u bolnici..

url=https://lilypie.com]
Kak ide priča nakon što se rodi?Daju nam bebu da ju vidimo,nju pregledaju,odpeljaju,mi idemo u sobu,tuširamo se,odmor 2 sata,pa donesu bebu?Kak sve to ide?Kad mogu posjete doći?Kad opet dofuraju bebu da bude s nama u sobi?
Kak ide priča nakon što se rodi?Daju nam bebu da ju vidimo,nju pregledaju,odpeljaju,mi idemo u sobu,tuširamo se,odmor 2 sata,pa donesu bebu?Kak sve to ide?Kad mogu posjete doći?Kad opet dofuraju bebu da bude s nama u sobi?
znači u vinogradskoj je ovako, ako je porod uredan, ako je sa bebom sve ok kao i sa tobom, rodiš, to ti je čas posla, dobiješ bebu na prsa dok porodiš posteljicu, dok te sašiju ako je potrebno i to, bebu uzmu na vaganje, pranje, mjerenje kaj već treba i obićno ti je vrate još 2 sata da je sa tobom.. ako je sve ok, ako nije gužva da im treba boks ili nešto 15o, zatim beba ide u dječju sobu ti na tuširanje i u sobu, i donesu ti bebe.. eto, tako bilo kod mene, samo nijednom malci poslje poroda nisu bili samnom ova 2 sata, 1. put trebali boks pa me šutnuli u hodnik, 2 put mali odmah u dječju na promatranje jer je vakuum bio u pitanju

S obzirom da ti je mmama opisala kako je nakon prirodnog poroda, ja ču ono što je nakon carskog, da imaš dvije solucije
Uglavnom znači carski, kod mene je bila opće pa je upoznavanje kasnilo, al dobro, pišem ono kad dođeš u sobu, ja sam došla u jutarnjem terminu, donesu bebu, stave je par minuta na tvoja prsa da se upoznate, onda je obuku, i ostave je kod tebe, suprug ti može doć u sobu na par minuta i to je to, poslije je beba s tobom i odnose je isto kao i kod prirodnog poroda.
Posjete su ti većinom oko 4h popodne i ako ti je rooming in, teško da ćeš puno moć biti sa posjetama jer ipak je bebica kod tebe a nju ne možeš nositi van gdje su posjete, bar nama nisu ni slučajno dali(SV.Duh), a grozno je ostaviti je u sobi da plaće, jedino ako će ti koja o cimerica pričuvati
Ako je carski u pitanju, opća anestezija, infuziju primaš dva dana i toliko dugo ne dobivaš ni jesti!
zanima me još šta smijem sa sobom nositi u rađaonu? cijelu torbu koju sam spremila za bolnicu ili samo određene stvari?
e da se nadovežem na posjete u vinogradskoj su ti od pola 5 do do 5 svaki dan, jedna osoba u sobu..
e da se nadovežem na posjete u vinogradskoj su ti od pola 5 do do 5 svaki dan, jedna osoba u sobu..
Kaj daju da ti dođu u sobu? Baš u sobu gdje su bebice?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji