U biti mi je sutra termin, ali to po meni nije točno pa si računam + 5 dana :D.
Ma samo pij vodu, bez brige, nemo to veze s mozgom da ti nedaju piti, ja sam pila i bok :D. Neda im se voditi te na wc ili dati lavor da pišaš to je :D. A ova vrućina još k tome ajme. I najedi se dobro :D. Ja ostajem doma do kraja, pošto već sve znam kak ide :D
Uzela bum si malu torbicu jer ipak ju je bolje imati, dodaj si još papir i vlažne maramice :).
U biti mi je sutra termin, ali to po meni nije točno pa si računam + 5 dana :D.
Ma samo pij vodu, bez brige, nemo to veze s mozgom da ti nedaju piti, ja sam pila i bok :D. Neda im se voditi te na wc ili dati lavor da pišaš to je :D. A ova vrućina još k tome ajme. I najedi se dobro :D. Ja ostajem doma do kraja, pošto već sve znam kak ide :D
Uzela bum si malu torbicu jer ipak ju je bolje imati, dodaj si još papir i vlažne maramice :).
ako me nece oni odvesti odvest ce me svekrva ili muz na wc..najmanji problem...neznam ja sam saznala iz prve ruke od bratica zena je dobra sa Vesnom ona sto je glavna za porod. i kaoje rekla da ima samo jedna babica koja je poducena za to..ali nezna koja.(naravno nezeli da kaze) ali onda neznam zasto im taj stolcic sluzi da sjednu na njega kad im dojade trudnice...ja imam veliku torbu i ruksak sto sam za malog spremila pelene i guzemaze i vlazne maramice.
a sad da nosim jos jednu nemam malih..bude mi netko vec izvadio. nebrinem ja za to. eda samo pitanje..npr sad kad me uhvate trudovi jaimam 35.km do bolnice ja bi krenila na 10min ak je noc a ako je dan onda na vise..jer je prekdana uzasna guzva. dali se javljam na hitni prijem ili idem direkt gore u radaonu.jer hitni je u ljevoj zgradi a radaoa u desnoj..jest da su povezani ali opet.. i vise bi voljela da je noc..hihi..
I taj stolčić... da, inzistiraj, nije istina da je samo jedna babica, sve se može zrihtati :). Samo uvali to potpisano na papiru i nedaj da te zašprehaju :D
I taj stolčić… da, inzistiraj, nije istina da je samo jedna babica, sve se može zrihtati :). Samo uvali to potpisano na papiru i nedaj da te zašprehaju :D
KAK ZNAS????? jel provjerena informacija da se stolcic moze srediti u vinogradskoj u bilo kojem trenutku??
nisam radila plan poroda..ja cu to na papir samo napisati da ja nebi zaboravila..a i nemam nesta zahtjeva... zelim stolcic.
bez dripa po mogucnosti ako se otvaram i trudovi uredni
i da budem gdje zelim do samog izgona ako bude stol.
a i imam sestricnu koja ide za babicu pa ce vjerovatno i ona biti samnom.
Znam ja koja je babica, samo ne znam kak da ti posaljem privatnu poruku :D.
dodaj me. josipa rapčan
aaaa daj i meni porukuuuuu dodaj me tu na klokanici sam, Lorenna Poturica
ja sam isto morala lezati na ljevom boku i hvala Bogu beba se nakon nekih dva sata okrenula pa su i mene okrenuli. ali mislim da im ovaj put to necu dopustit sva sam se ukocila na onom krevetu i onda ti tiskaj nakon 6 sati i to prakticki na lezecki :( inace je tamo sve drugo za 5....
ja sam isto morala lezati na ljevom boku i hvala Bogu beba se nakon nekih dva sata okrenula pa su i mene okrenuli. ali mislim da im ovaj put to necu dopustit sva sam se ukocila na onom krevetu i onda ti tiskaj nakon 6 sati i to prakticki na lezecki :( inace je tamo sve drugo za 5….
zato ja vodim ophodnju sa sobom.. =) :D bit ce kako ja kazem ako je sve uredu.. moj bebac je okrenut..samo ceka kad ce van. i kao da osjetim mu glavicu da se vec zavukao u kanal. =)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji