Ja sam rodila 2012. i suuper super mi je bilo na hitnom carskom nakon 13 h prirodnog poroda.... nema šetanja kak legneš to je to wc obavljaš uz pomoć katetera ako trebaš u samom porodu se krevet u stolac pretvara...potpisuješ papire za izlazak imena tvojeg kao rodilje u bolnici,za prisustvo praktikanata,za transfuziju i ako završiš za carski...
Evo friske informacije..doktori i babice jako susretljivi sto se tiče svega.na stolcic nisam išla jer su beba a procijenili velikim jako...završila sam na hitnom carskom nakon 2sata dripa i neotvaranja i skraćivanja portia. Ugl u sali su bili tako odlični porod je vršio dr.Grbavac dok me je dr.brlecic gledao dok sam na krevetu bila.. rodila u 9 i ležala 15sati na intenzivnoj sa kateterom. Nakon toga dizanje na noge kupanje.i u krevet.donose ti bebaca i uzivas s njim 24sata %dana uutorak smo iizašli..ja se praktički skoro i oporavila osim sto mi se maternica skuplja pa me malo steže ali izdrzivo
Super Jolevk. Hvala na svježim info. Dr Grbavac je super (meni je bio dosad samo na pregledu, ali mi je jako simpa).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Podižem temu - zbog svog zaboravljivog trudničkog mozga.
Dakle, ja bum uskoro na more (od 1. 8 - 1.9.) Tada ću biti 29/30 - 33/34 tjd. E sad kad se vratim bih ustvari trebala kod svog ginića brzo po uputnice za TA i CTG jel tak i odmah u TA u Vinogradsku..
Pitanje, da li se za TA isto moram posebno naručivati (onak preko e-mail-a) ili se mogu samo pojaviti sa uputnicama? Ja sam rekla doktoru na zadnjem pregledu da bih bila dolje mj dana i da kad se vratim praktički odmah moram u bolnicu na preglede, ali mi on još nije dao nikakve uputnice za TA i CTG, ako se trebam naručiti mail-om da li mogu to bez uputnica, pa samo kažem da ću uputnice dobiti od dr. u 9 mj (doktor se sa GO vraća tek 11.8., a meni se ne da čekati bez veze 10 dana da bih išla na more samo zbog uputnica). Da li se i za TA moram naručiti mail-om bar mj dana prije (odn. da im pošaljem mail prije nego kaj odem u RV, jer dolje nemam baš lagan pristup net-u?
I zadnje, ali ne najmanje bitno - kad se ide roditi - kak se dođe do one stražnje strane - prolazi se onim hodnikom pored TA ili se ide nekud izvana? Zaboravila sam.
Hvala na odgovorima...
za roditi ides gore na 3. kat u toj istoj zgradi.
za pregled bez uputnice ne znam, nisam sigurna pa bolje pitaj ali ja sam bez narucivanja mailom dosla s uputnicom i zadnjim nalazom, tamo ostavis na stolu i to je to. uputnica ti je ona koja vrijedi do kraja pa si ju oni spreme
Ma neee, i ja ću ići na pregled sa uputnicom, ali ne bih je imala za naručivanje ak se treba naručivati prek mail-a..
Znam da je rađaona na 3-em katu, ali ima 2 ulaza u nju - 1 za posjete i tam di se radi CTG, a drugi ulaz je sa druge strane, di se baš ide u rađaonu. E sad sam ja zaboravila di je taj drugi ulaz....
taj drugi za radaonu ti je u toj strani zgrade di je TA znaci kak udes za TA odmah odes ravno u lift i na 3. kat
eeeee - to sam si mislila. Hvala ti lilice.
Sortiraj odgovore
Najstariji