Joj super, većina vas je prije mene - ja ću moći samo reći: STOLČIĆ. Već ćete ih sve izmaltretirati prije nego ja dođem na red, pa će brže bolje požuriti da ih ne maltretira još jedna. hahahahahhaahhaha
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
mi kad smo bili na tecaju rekli su nam da u bolnici jos ni jedna cura nije rodila na stolcicu...
navodno je bilo kandidatkinja,al sve bi na kraju odustale i rodile na stolu... a imaju 2 ili 3 stolcica i osoblje je osposobljeno za porod na stolcicu... radi se o bolnici Bračak ( Zabok )
Laura 21.08.2014 :-*
da li znate nekoga tko je rodio u vinogradskog i darivao matične stanice iz krvi pupkovine za zakladu ana rukavina? zanima me da li su u bolnici radili dramu oko toga, da li su imali spreman set i da li je prijevoz bio organiziran?
kontaktirala sam zakladu i rekli su da su u bolnici spremni po pitanju svega i da jedina stvar koju moram napravit je predati ispunjene formulare kada dođem na porod.
po njima ne bi trebalo biti problema, ali nekako si mislim, kad je naše zdravstvo u pitanju, nikad se ne zna, pa me zato zanimaju iskustva ;)
U Vinogradskoj sam Čula da su u ovoj godini se na stolci u porodile samo 3 Žene. Bilo ih je još ali kao nije bilo babice b. U smjeni. Ali ako je tako kako kaže countess ima da me porode neću im lec na stol. Već cu cucati. Hahaha stojecki i uhvatit se za Nesta da imam oslonac :-) :-) :-D
joj sad cete obje to proci pa cemo vidjeti jeste uspjele, u svakom slucaju drzim fige na rukama i nogama
Sortiraj odgovore
Najstariji