i moj je bio dole okrenut zadnja dva mjeseca ali njima je tamo bitno jel ulijevo ili udesno gleda nije i u jednom trenutku bio na zadak zato i jesam pisof jer su me bzvz mucili :( ovaj put je i muz spreman pa cemo vidjet ;)
Pa eto, igrom slučaja znam nekog :). Ali njima se neda, u tome je poanta, ista stvar s kadom, nitko ne traži a oni ne nude. Pišite, vičite, tražite ili recite da bute rodile čučeči ko ciganke, da vidiš kak će ić stolčić. Apsolutno nema razlike primila primalja dijete na stolu ili stolčiću :D. Stvar je samo da im se neda... Naravno, ak imaš kakvu komplikaciju zaboravi.
Dodala sam, samo ne znam kome sam poruku poslala s obzirom da uopće nema te opcije ovdje....
ni meni, sad mi stalno stoji poruka a uopce ne vidim di sam ti poslala i kaj sam ti poslala.. daj ti meni molim te na mail pisi lorenna.poturica@gmail.com
Znači samo trebam vršiti pritisak na njih da mi daju stolčić i onda ga budem dobila...ja cu u planu poroda velikim podebljanim slovima napisati da pristajem na krevet samo u slučaju komplikacija i natjerat muža da zavrne nekom vrat ako to nebudu poštivali
Sortiraj odgovore
Najstariji