U West gateu su Dani beba, trudnica i mama... Je li netko bio danas, isplati li se otici? Ima li kakvih vecih popusta? Osobno me zanimaju kolica, autosjedalice i eventualno robica..
Sad vidim da si ti Zebrice spomenula, jesi li jos sto zanimljivo vidjela?
Ej bila sam jucer al nisam znala da je to, ima ima svega..recimo ja sam isla ciljano u muller po aventove dude i vidim stand onaj dr.brownie(kak se pise vec hehe ) 30% , i uzela joj onda na štandu te dude za nekih 40kn dvije.
A ovo za konzum, nije outlet i nigdje ti nepise sniženje ili akcije nego su ti cijene normalno napisana , samo pise ono dj pidzama 5 kn, muška majica 10kn i tak.evo ja nasla pidzamu za pet kn gornji i donji dio pa sesiric za jednu kunu haha, jhonnssons puder za guzu 5 kn, nivea šamponi 5 kn i tak, gacice carapice, bocice i dude su sve cijene od 5 do 30 kn, al jamislim da su takve cijene zbog tog sto je Todorić kupio mercator pa je ta roba stajala tam i sad kak je konzum da prodaju, e da i ja sam inace luda za jogurtom, vindija 0.9%mm po kunu, ja sam ih deset odma uzela :) i imate prasak tekuci deterzden neki plavi sad nez koja vrsta malo vece oka od mozda 2 ili 3 L pp 20kn
zebrica
U westgate svijet beba daje popust na kiddy autosjedalice ako nekome treba mislim da je 20 ili 25posto
Popusti su i na platnene pelenne u wg. Nisam bila osobno, al sam zaposlila sogoricu da mi ode kupit koju. Kaze da je odusevljena sa flafi pelenama i sa tetom koja ih radi :) mislim da su split uzi model 79kn...
Popust na vlažne maramice Pamper ( 4 paketa za 35 kn) i pampers pelene u Plodinama
Cure, imam pelene zapakirane Babylove broj 4, paket od 42kom, prodajem za 40kn, nepasu nam, pa eto ako netko koristi nek mi se javi u pp
zebrica
U nami su snižene lola baby tetre i koliko pelene,pamučne blazinice i štapići za uši.Tetre čak sa 169 na 134,meni su inače odlične
Sortiraj odgovore
Najstariji