Popusti za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    18. Travanj 2015. 19:57

U West gateu su Dani beba, trudnica i mama... Je li netko bio danas, isplati li se otici? Ima li kakvih vecih popusta? Osobno me zanimaju kolica, autosjedalice i eventualno robica..

Sad vidim da si ti Zebrice spomenula, jesi li jos sto zanimljivo vidjela?

Pilici
    18. Travanj 2015. 22:58

Ej bila sam jucer al nisam znala da je to, ima ima svega..recimo ja sam isla ciljano u muller po aventove dude i vidim stand onaj dr.brownie(kak se pise vec hehe ) 30% , i uzela joj onda na štandu te dude za nekih 40kn dvije.
    A ovo za konzum, nije outlet i nigdje ti nepise sniženje ili akcije nego su ti cijene normalno napisana , samo pise ono dj pidzama 5 kn, muška majica 10kn i tak.evo ja nasla pidzamu za pet kn gornji i donji dio pa sesiric za jednu kunu haha, jhonnssons puder za guzu 5 kn, nivea šamponi 5 kn i tak, gacice carapice, bocice i dude su sve cijene od 5 do 30 kn, al jamislim da su takve cijene zbog tog sto je Todorić kupio mercator pa je ta roba stajala tam i sad kak je konzum da prodaju, e da i ja sam inace luda za jogurtom, vindija 0.9%mm po kunu, ja sam ih deset odma uzela :) i imate prasak tekuci deterzden neki plavi sad nez koja vrsta malo vece oka od mozda 2 ili 3 L pp 20kn

zebrica

• Mišić
    18. Travanj 2015. 23:06

U westgate svijet beba daje popust na kiddy autosjedalice ako nekome treba mislim da je 20 ili 25posto

krafnica
    19. Travanj 2015. 07:41

Popusti su i na platnene pelenne u wg. Nisam bila osobno, al sam zaposlila sogoricu da mi ode kupit koju. Kaze da je odusevljena sa flafi pelenama i sa tetom koja ih radi :) mislim da su split uzi model 79kn...

mirka4
    21. Travanj 2015. 12:46

Za vikend Kozmo 30% na sve za bebe

Bori
    22. Travanj 2015. 21:10

Popust na vlažne maramice Pamper ( 4 paketa za 35 kn) i pampers pelene u Plodinama

Pilici
    22. Travanj 2015. 22:16

Bori do kad traje akcija

zebrica

Pilici
    22. Travanj 2015. 22:19

Cure, imam pelene zapakirane Babylove broj 4, paket od 42kom, prodajem za 40kn, nepasu nam, pa eto ako netko koristi nek mi se javi u pp

zebrica

Nalah
    23. Travanj 2015. 13:13

U nami su snižene lola baby tetre i koliko pelene,pamučne blazinice i štapići za uši.Tetre čak sa 169 na 134,meni su inače odlične

Pilici
    23. Travanj 2015. 13:42

Sutra i subota (mislim da i nedelja) KOZMO 30%

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.