Znaci kozmo nije bas nesto povjerljiv...ono sto nam treba nece spustit cjenu joj
Krafnica i ja se spremam po beauty baby. Pampersice su mi malo precjenjene 130kn za dva tjedna je ipak malo puno, a mojoj maloj hvala Bogu sve su pasale koje smo probali (konzum bebe one su nam jedino bile koma), a beauty baby nisu skupe a dobre su nam bile..jel znas jel ima vece koje pakiranje?(dobila sam uvjek na poklon pa neznam kako im se kreću cjene)
zebrica
Curke u kozmu je super kadje taj popust 30 %.Mi svaka 2 mjeseca kupimo svega.Imapampersica, ustedi se na mlijeku.npr.nama jeaptamil108 kn, a sa popustom je 74.na akciji su maramice, fruteki, kašice, gazice, slipercici, cokolina, zbilja sve sto bebi treba.nikad mi jije bilo krivo kad sam izašla van sa punim vrecicama za puno manje novaca, nego sto inace potrosimo.bdw uzmite si u magic baby njihovu karticu.korisnici kartice imaju popust na odredene artikle 30%.Nama je seper doslo, platili prije mj.dana auto sjedalicu od 9-36 kg, marca CAM 758 kn, a inace je 999
Za krštenja ima u nami.mi uzeli krem hlCe, prsluk i kravatu, sa predivnom bijelom kosuljicom 250 kn.i uzeli za 89 kn cipele.krsnu kosuljicu uzeli na kaptllu. Bijela sa andelekom izvezen od zlatne niti i pisalo je od danas si dijete Bozje.50 kn.
Mi smo dobili danas Bipo karticu,pa sam odmah kupila Becutan...inače se dobije 10 % popusta na cjelokupan asortiman za bebe,imaju neke tematske popuste mjeseca i bebe dobiju poklone za rođendan
Od 26.3. - 1.4. su u Mulleru 20 % snižene Nuk dude varalice i flašice....frutek kašice,Huggies maramice i keksolino
u tOMMYja 20% na Violeta pelene i Pampers, i noćne kašice 2 kn jeftinije
Sortiraj odgovore
Najstariji