Popusti za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    25. Lipanj 2015. 11:17

Hej, ako ima ko popust iz dm-a za pixiekid, a da mu ne treba, nek se javi :)

Sara9
    26. Lipanj 2015. 12:08

prava si 

• antonija2
    26. Lipanj 2015. 12:43

Za pixiekid sling upiees na njihovoj stranici kod DMBASIC

• antonija2
    26. Lipanj 2015. 12:59

Ako ima koja dobra duša,  meni bi trebo popust na Pampers active baby, ili vise njih ak imate, zauzvrat saljem neki iz babybonusa, za 150 bodova ili proizvoda za sunčanje!

mum_to_be
    26. Lipanj 2015. 14:53

U Kozma danas i sutra 30% popusta na sve za bebe!

• antonija2
    26. Lipanj 2015. 17:16

Jel to i na pelene i vlažne maramice?

Nalah
    26. Lipanj 2015. 18:51

BIPA pampers jumbo pack,pampers vlažne maramice,bebimil 2

Nalah
    03. Kolovoz 2015. 16:51

Dm babybonus,može se dobiti preslatki visinomjer za 30 bodova na kartici i pri kupnji Hipp mliječnih kašica se dobije tvrda,plastična kutija za iste,mala jede Topfer tak da bum ovu ja pojela :)))ali mi je baš trebala ta kutija da ne vraćam vrećicu u otvorenu kartonsku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.