Popusti za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krafnica
    19. Veljača 2015. 18:29

evo mame, mogle bi pisat o raznim popustima na stvari za bebe...
    npr neki dan odem u bipu kupit pelene puffies, inace su 120 kn, veli mi zenska joooj da ste dosli jucer platili bi ih 89... a u katalogu nije bilo uopce toga :/

koala123
    19. Veljača 2015. 18:53

super tema svakak javim ako naletim na neke popuste iako uglavnom kupujem u dm-u

Nalah
    19. Veljača 2015. 19:43

U Mulleru je Becutan mlijeko za tijelo sniženo na 14 i nešto kn,jeftinije je inače nego u dm-u,Hipp mamma čaj 15 kn jeftiniji u dm-u od apoteka,prije tjedan dana sam u C&A našla pamučne,tanje bodije po 9 i nešto kn na sniženju,imali su i štrample i čarape

MarijaŠ
    20. Veljača 2015. 11:07

Od četvrtka, 26.02. u Lidlu imaju sniženje robice za malo vece bebice. Cini mi se da je to sve sto im je vec bilo u asortimanu pa sad ponavljaju... Uglavnom su veličine od 86, a imaju i bodici dugih rukava od veličine 62 (te bodice imamo i super su nam). Ima nekih majicica kratkih i dugih rukava, tajice, carapice... Prelistala sam letak sto mi je dosao doma, al mora biti i online... 

Sve pohvale za temu 

Krešimir 19.08.2014. <3

krafnica
    20. Veljača 2015. 11:45

E da vidjela sam za lidl.
    u kozmu su puffies na snizenju 20%, violeta maramice i djecji pribor za jelo takoder. Ima u katalogu na njihovoj stranici...

mirka4
    20. Veljača 2015. 15:39

krafnica

E da vidjela sam za lidl.
    u kozmu su puffies na snizenju 20%, violeta maramice i djecji pribor za jelo takoder. Ima u katalogu na njihovoj stranici…

Do kad??

Nalah
    [UREĐENO] 13. Ožujak 2015. 11:36

Becutan je snižen 30 % u BIPI cijeli ožujak...i oni imaju neki BIPO klub za bebe,baš sam se jutros registrirala www.bipoklub.hr

koala123
    13. Ožujak 2015. 08:27

u baby centru u city centru one imaju neke akcije. ja sam kupila hranilicu snizenu sa 469 na 399 kuna i putni krevetic koji nam treba kad idemo prabaki na selo:) samo mi te cijene zbilja nisu jasne. taj krevetic kosta 300 kuna a komplet posteljine s onom zastitnom ogradicom 550 kuna.. uzas kak skupo

Nalah
    13. Ožujak 2015. 08:31

koliko sam primjetila,baby centar je najskuplji od svih baby dućana,a kvaliteta im je loša,već sam pisala da je nama nedavno kupljen stolić za prematanje bio u raspadnom stanju 4 tjedna po kupovini, tako da smo bacili 1000 kn u vjetar,a kolegica s posla na istom takvom ne može uopće normalno otvarati ladice.Čini mi se da je njihova snižena cijena normalna cijena artikala u drugim baby dućanima

koala123
    13. Ožujak 2015. 09:17

Nalah

koliko sam primjetila,baby centar je najskuplji od svih baby dućana,a kvaliteta im je loša,već sam pisala da je nama nedavno kupljen stolić za prematanje bio u raspadnom stanju 4 tjedna po kupovini, tako da smo bacili 1000 kn u vjetar,a kolegica s posla na istom takvom ne može uopće normalno otvarati ladice.Čini mi se da je njihova snižena cijena normalna cijena artikala u drugim baby dućanima

mi smo kupili kolica tam i sad te dvije stvari. ne znam. nadam se da bude sve ok. racun imam pa..

Nikikiki
    07. Travanj 2015. 15:24

Stoliči za prematanje su im katastrofa (baby centar), a isto mi treba jedan.....;-) jel neko ima kakvu dobru preporuku.... trebam stolić bez kadice?
    ...................................... 

Nalah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI