I mi ako kupili komodu u yjsku (nekih 200kn) ima tri ladice i široka je taman da mi je gore stala ta spuzva.i poslje imam lijepo komodu u njenoj sobi
zebrica
Mislim da ce biti oko 1000 kn, visoki sjaj i ima 6 ladica! Nije još gotova!
Pogledaj si i u Emmezetti tamo isto imaš super komodica ali meni su sve niske pa sam si dala napraviti!
=http://lilypie.com]
Curke. Inace sam 1 bocicu tomme tippe placala u mulleru cca 60 kn. Sad mi je sogorica kupila u baby centru set od 3 komada za 80 kn. Flasice od 260 ml. Eto ako je netko u kupnji bocica tak da znate :)
ja sam ih kupila prošle godine na danima beba djece i trudnica u westgateu po akcijskim cijenama (ne siječam se točno koliko su bile). Doduše nisam ih još koristila pa ne znam kakve su. Oni se opet održavaju sad sljedeći vikend, a dal će opet biti i štand s Dr. Browns stvarima ne znam.
Hvala lonny na odgovoru.
Pogledala sam popis izlagaca i Dr.Browns je na popisu pa cu pogledati tamo, nadam se da ce biti neke akcijske cijene.
Mame u west Gateu je sad umjesto Mercatora Konzum..bila sam danas i na dječjem odjelu evo popis cijena i stvari sto sam ja kupila a ima ih more tako jeftinih:
Sesiric- 1kn, za curice komplet majica i hlacice(ljetno)- 5kn, jhonnsona baby puder lavanda- 5kn, muška podzama(98vel)- 10kn, bocica Nuk plasticna- 10kn, body kratki rukav- 2kn,
Ima tog dosta, sva roba i za vece i za nas velike najskuplji artikli 20 kn :)
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji