Popusti za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    08. Travanj 2015. 13:44

I mi ako kupili komodu u yjsku (nekih 200kn) ima tri ladice i široka je taman da mi je gore stala ta spuzva.i poslje imam lijepo komodu u njenoj sobi

zebrica

Leda2
    08. Travanj 2015. 15:56

Mislim da ce biti oko 1000 kn, visoki sjaj i ima 6 ladica! Nije još gotova!

Pogledaj si i u Emmezetti tamo isto imaš super komodica ali meni su sve niske pa sam si dala napraviti!

=http://lilypie.com]

krafnica
    08. Travanj 2015. 18:17

Curke. Inace sam 1 bocicu tomme tippe placala u mulleru cca 60 kn. Sad mi je sogorica kupila u baby centru set od 3 komada za 80 kn. Flasice od 260 ml. Eto ako je netko u kupnji bocica tak da znate :)

Mila7
    09. Travanj 2015. 11:41

Jel zna netko gdje je najpovoljnija cijena Dr Browns bocica?

lonny
    14. Travanj 2015. 09:28

ja sam ih kupila prošle godine na danima beba djece i trudnica u westgateu po akcijskim cijenama (ne siječam se točno koliko su bile). Doduše nisam ih još koristila pa ne znam kakve su. Oni se opet održavaju sad sljedeći vikend, a dal će opet biti i štand s Dr. Browns stvarima ne znam.

Mila7
    14. Travanj 2015. 11:46

Hvala lonny na odgovoru. 
    Pogledala sam popis izlagaca i Dr.Browns je na popisu pa cu pogledati tamo, nadam se da ce biti neke akcijske cijene.

lonny
    14. Travanj 2015. 13:16

Ma bit će sigurno :)

Pilici
    17. Travanj 2015. 21:45

Mame u west Gateu je sad umjesto Mercatora Konzum..bila sam danas i na dječjem odjelu evo popis cijena i stvari sto sam ja kupila a ima ih more tako jeftinih:
    Sesiric- 1kn, za curice komplet majica i hlacice(ljetno)- 5kn, jhonnsona baby puder lavanda- 5kn, muška podzama(98vel)- 10kn, bocica Nuk plasticna- 10kn, body kratki rukav- 2kn, 
    Ima tog dosta, sva roba i za vece i za nas velike najskuplji artikli 20 kn :)

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.